Η αναζήτηση βρήκε 710 εγγραφές

Return

από DamoN
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

@renegade Επειδή εσύ έχεις το μυαλό να το διαχειριστείς μια χαρά και δεν παίζεις μάνατζερ δεν χρειάζεται να δίνεις οδηγίες χρήσεις για να προλάβεις το ζαλοπουτσι εδώ μέσα.
Ρώτησα τον ψυχολόγο μου και μου είπε να μην ασχολούμαι με τα ψυχολογικά των άλλων .
Το λέω γιατί Και τα 2 σου ποστ νομίζω ότι τα ...
από sic-4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.

Πάμε μία ξανά όσο πιο απλά γίνεται και θα μιλήσω καθαρά προσωπικά αλλά υπήρχαν κι άλλοι που έλεγαν τα ίδια.

Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν έβαζε λεφτά (για να το πω όσο πιο απλά γίνεται) έλεγα ...
από Equalizer
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες γιατί πρέπει να γεμίσει ΠΑΛΙ με οφ τοπικ θεωρίες και αντεγκλήσεις;

Εμένα άποψη μου είναι ότι ΚΑΛΑ κάνει ο Σαββίδης και στοχεύει σε αυτό χρηματοδοτούμενο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με δικές του ενέσεις όταν θέλει και μπορεί

Το άμα ο ΠΑΟΚ "μπορεί" να αντέξει ένα άλλο μοντέλο περισσότερου ξοδεματος ...
από Taseos
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Πωπω ευτυχώς ανανεώσαμε το διαρκείας και δεν θα έχουμε να ψάχνουμε ούτε φέτος να μπούμε σε ματς και στην φιέστα
από Taseos
Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Είναι τα 100 χρόνια με ιβαν χαρούμενο και παρόντα
από Τρόμος
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Από την πώληση Ντελια, που αποτραπηκε στο παρα πέντε, σε μόλις 15 μέρες, σπάμε τα ταμεία για Ζαφείρη, που μακάρι να έρθει.
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....

Υπάρχει, Τέλη τον λένε. Αυτός ο Τέλης ...
από Taseos
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80

Το ξερω, αν εμφανιζοταν στα κοινα θα χαμε και νεο γηπεδο και Ζαφειρη.

Η τίποτα. Τον μητσο btw ...
από nunies4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
Σχεδον πανηγυριζεις που για την ωρα δεν εγινε. Τι σχεδον δηλαδη...
από Dimitris_L4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
Καλο ειναι τετοιες ωρες να μην εμφανιζεσαι...αληθεια ...ειναι αμαρτια να φαμε μπαν 6-7 ατομα για παρτη σου
από trouman
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:08 Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Πονάς;
από jibbie
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

σαλτα βρε νούμερο
από Unpsofable78
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απορώ, από χθες που έγινε χαμός στο φόρουμ μέχρι και πριν λίγο που έγινε γνωστή η απόρριψη της νέας πρότασης από Τσέχικο μέσο, που ήταν όλοι οι αυτοί που είναι γνωστή η στάση τους στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από ΑΣ, Μυστακιδη;

Από περιέργεια ρωτάω
από Unpsofable78
Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4

Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.

Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.

Και το λέω εγώ που ...
από navigator11
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:54 υπαρχει καποιο νεο για Ζαφ; βγηκε τιποτα;
Επικοινώνησε ο ΑΣ με τον πρόεδρο της Σλάβια και του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου να μη βασιστεί σε ό,τι του λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά να ζητήσει έστω proof of funds από τον Σαββίδη από τράπεζα της Ελβετίας.
από navigator11
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Έχει παγώσει το αίμα του Ζαφείρη, μαθαίνοντας για την τρομακτική "απειλή" από άνθρωπο της ΠΑΕ στον Ησαϊάδη. Σου λέει, πού να μπλέκω τώρα ... ΑΣε καλύτερα.