Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 29 Αύγ 2025, 07:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ο λαος ξαναμιλησε και θα ξαναμιλησει
μεχρι οι αρουραιοι να πανε στις τρυπες τους.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
από trouman
Παρ 29 Αύγ 2025, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ είναι ο λαός του

Και ο λαός (ξανά) μίλησε!
από giapas
Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.

Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 29 Αύγ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Περιμένουν κάποιο ατυχο αποτέλεσμα, για ευνοϊκό κλίμα.
από Sera4
Παρ 29 Αύγ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

5 μέλη της διοίκησης του ΑΣ ήδη διαχωρισαν τη θέση τους, κινούμενοι προς τη σωστή πλευρά της ιστορίας και δείχνοντας πως πραγματικά δείχνεις καλή θέληση για να πραγματοποιηθεί κατι.

Σε λίγο καιρό, δια της ατόπου, θα ξέρουμε επ ακριβώς τους καταπτιστους που τρυπησαν το σύλλογο.
από nkoss
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Οι βασικοί ειναι γνωστοί, δεν κρυφτηκαν καθόλου. Κατσαρής, Δημοκράτης, Ησαίαδης, Μετρόπολις, Θ4, και το κερασάκι της τούρτας, που τους έκαψε όλους, ο επικοινωνιολόγος με το ύφος θυμωμένου καουμπόυ.
από Χωρικός
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

πολύ σημαντική εξέλιξη. ΟΚ την πλειοψηφία χρειαζονται, αλλά είναι το ίδιο να αποφασίζουν ομόφωνα και το ίδιο το 1/3;
από Мир
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Οι βασικοί ειναι γνωστοί, δεν κρυφτηκαν καθόλου. Κατσαρής, Δημοκράτης, Ησαίαδης, Μετρόπολις, Θ4, και το κερασάκι της τούρτας, που τους έκαψε όλους, ο επικοινωνιολόγος με το ύφος θυμωμένου καουμπόυ.

Θ4 πιστεύω ότι μόνο το δ.σ. τους έχει "επηρεαστεί" και λογικά εν ευθέτω χρόνω θα αποβληθούν από τα ...
από Maklaz
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά?
Πολιτική κάνουν, δεν το βλέπεις?
Δεν θα μπορέσουν να πάνε για πολύ ακόμα αντίθετα από το ρεύμα.
Ο Μυστακίδης σήμερα είναι εδώ αύριο όχι , αυτοί όμως ?
Ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων.
από Мир
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

ο μεγαλυτερος ειδησεογραφικός αθλητικός όμιλος της πόλης

Καλά αυτοί πάνε για λουκέτο, με τα τόσα χρέη που έχουν προς το δημόσιο, συν ότι θα χάσουν το 80% των ακροατών, τι θα κάνουν; Θα γίνουν yellow radio v2; Θα απευθυνονται στο ΠΟΚ οπως κανει ο φαλακροσκωληξ; Δεν εχουν σωτηρια και καλα θα ...
από Χωρικός
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:19 Οσο βλεπουν πως ο κοσμος ειναι αντιθετος με ολο αυτο,τοσα περισσοτερα μελη θα πηδηξουν απο το καραβι του Κυρ Θαναση.Δεν ειναι χαζοί
Καλά , απ'το καράβι πήδηξαν κατα πως φαίνεται και κάποιοι περίεργοι λογαριασμοί που είχαν μαζευτεί εδώ μέσα, μαζί με κάποιους δικούς μας...πλανεμένους!
από leomatos88
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Με το φτωχό μυαλό μου μέχρι τώρα έχω συμπεράνει τα εξής:

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, εκτός από τον κυρ Θανάση, ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, ο μαθηματικός γεωπολιτικός αναλυτής και η δικηγόρος τους έχουνε μια βαθύτατη αντιπάθεια για τον Ιβάν Σαββίδη και έναν ανεξήγητο θαυμασμό για τον Μυστακίδη, του ...
από Ιάσονας
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω πως ο Χασεκιδης είναι ο μόνος που δεν συμμετείχε στο ΔΣ που ενέκρινε την συμφωνία με Μυστακίδη γιατί τώρα μπήκε στο ΔΣ.
Καλό θα ήταν για την υστεροφημία του καθενός όλοι πλην Ησαιαδη Παρουσίαση και Κατσαρή να διαχωρίσουν τη θέση τους από την γελοιοτητα που παρακολουθούμε εδώ και τρεις μήνες ...
από Cylon-4
Παρ 29 Αύγ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Αλλοι τρεις παντελονατοι να συνταχθουν με τους 5 και χανει την πλειοψηφια, η παρεα του Λακκωματος στο ΔΣ.
Οπως την εχει ηδη χασει στην πλειοψηφια του λαου του ΠΑΟΚ.
από paok apo epilogi
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Η ΤΟΥΜΠΑ μιλησε

Κι οταν μιλαει η ΤΟΥΜΠΑ κ τα ποταμια πισω γυρνανε

Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα