Αναζήτηση για περισσότερες από 2130 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εγώ Πτολεμαίε νομίζω ότι η μπλε έχει κρυφά μνμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Οι περισσότερες οπαδικές σελίδες στο FB να ξέρετε δεν ανήκουν σε κάποιον αλλά τις διαχειρίζονται ομαδικώς συγκεκριμένα media Αθηναϊκών συμφερόντων. Επί Ζαγοράκη-Βρύζα θυμάμαι είχε βγει η είδηση για πόσες και πόσες σελίδες που τις διαχειρίζονταν σελίδα γαύρικων συμφερόντων (μόνο τους 10.000 ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 04:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εμένα διαχρονικά μου άρεσαν οι φανέλες τής Παρτιζάν και τής Νιουκάστλ.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ειχε πρωτοερθει ο Ιβαν ειχε για δικηγορο του τον Λυκουρεζο,ισως το πιο χοτ ονομα της νομικης τα τελευταια χρονια.Απο την αλλη ο Τελης με σκοτεινους τροπους εχει εκπροσωπους τα γνωστα σουργελα.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μοναδική πιθανότητα να είχε θετικό πρόσημο η εμπλοκή Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ, θα ήταν να χτυπούσε δημόσια την πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να έκανε την οποιαδήποτε αξιοπρεπή πρόταση για αγορά της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης να την αποδεχόταν και να έφευγε σαν ήρωας, με το κεφάλι ψηλά. Στην περίπτωση που, έστω και ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ασχολείστε με τον κάθε π@π@ριδη που προσπαθεί να μανουριασει για να διώξει κοσμο, δεν έχει νόημα.
Τα πρωταθλήματα και κύπελλα που έχουμε συλλέξει από 2012/13 παντός μόνο αόρατα δεν είναι .. και δεν συγκρίνονται με το προηγούμενα 85+ χρόνια.
2-3 έχουν ήδη καρφωθεί γιατί λογαριασμούς φτιάχνανε ...
Τα πρωταθλήματα και κύπελλα που έχουμε συλλέξει από 2012/13 παντός μόνο αόρατα δεν είναι .. και δεν συγκρίνονται με το προηγούμενα 85+ χρόνια.
2-3 έχουν ήδη καρφωθεί γιατί λογαριασμούς φτιάχνανε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ωρα δεν ειναι για λαικη κατανάλωση, εκτος αν θεωρει καποιος λογικό να μιλήσει ο ιβαν (αυτο το διαστημα) με αυτους που κουνάνε μπουκάλια στον αερα ουρλιαζοντας και πλέκουν το εγκώμιο του άμεσου ανταγωνιστή του.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.
150 άτομα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκατσα έγραψα δύο σελίδες και τις έσβησα.
Έχω βαρεθεί να γίνομαι ο κακός
και τώρα πρέπει να ψάξετε λίγο
για να δείτε την αλήθεια.
Διαβαστε λοιπόν τα δεκάδες άρθρα
που υπάρχουν για τον κ. Μυστακίδη
και αντί να επικεντρωθείτε στα σενάρια
που κάνουν, επικεντρωθείτε για μια φορά
στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τις ...
Έχω βαρεθεί να γίνομαι ο κακός
και τώρα πρέπει να ψάξετε λίγο
για να δείτε την αλήθεια.
Διαβαστε λοιπόν τα δεκάδες άρθρα
που υπάρχουν για τον κ. Μυστακίδη
και αντί να επικεντρωθείτε στα σενάρια
που κάνουν, επικεντρωθείτε για μια φορά
στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τις ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα είναι ανεπιθημητος ο τρόπος που λειτουργεί ως τώρα, από το μπεκροπολις με τις πληρωμένες πένες, τις περίεργες εμφανίσεις ΠΑΟΚτσιδων από το δημοτικό, πρώην πιανώλων στελεχών, ΜΜΕ του Κουλη κτλ.
Για την ώρα Ελλάδα μόνο το Νικοπολις αγόρασε και αυτό με κατάσχεση τραπεζών, δεν δειχνει να παίζει ...
Για την ώρα Ελλάδα μόνο το Νικοπολις αγόρασε και αυτό με κατάσχεση τραπεζών, δεν δειχνει να παίζει ...