Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Για την ωρα δεν ειναι για λαικη κατανάλωση, εκτος αν θεωρει καποιος λογικό να μιλήσει ο ιβαν (αυτο το διαστημα) με αυτους που κουνάνε μπουκάλια στον αερα ουρλιαζοντας και πλέκουν το εγκώμιο του άμεσου ανταγωνιστή του.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.
150 άτομα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκατσα έγραψα δύο σελίδες και τις έσβησα.
Έχω βαρεθεί να γίνομαι ο κακός
και τώρα πρέπει να ψάξετε λίγο
για να δείτε την αλήθεια.
Διαβαστε λοιπόν τα δεκάδες άρθρα
που υπάρχουν για τον κ. Μυστακίδη
και αντί να επικεντρωθείτε στα σενάρια
που κάνουν, επικεντρωθείτε για μια φορά
στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τις ...
Έχω βαρεθεί να γίνομαι ο κακός
και τώρα πρέπει να ψάξετε λίγο
για να δείτε την αλήθεια.
Διαβαστε λοιπόν τα δεκάδες άρθρα
που υπάρχουν για τον κ. Μυστακίδη
και αντί να επικεντρωθείτε στα σενάρια
που κάνουν, επικεντρωθείτε για μια φορά
στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τις ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα είναι ανεπιθημητος ο τρόπος που λειτουργεί ως τώρα, από το μπεκροπολις με τις πληρωμένες πένες, τις περίεργες εμφανίσεις ΠΑΟΚτσιδων από το δημοτικό, πρώην πιανώλων στελεχών, ΜΜΕ του Κουλη κτλ.
Για την ώρα Ελλάδα μόνο το Νικοπολις αγόρασε και αυτό με κατάσχεση τραπεζών, δεν δειχνει να παίζει ...
Για την ώρα Ελλάδα μόνο το Νικοπολις αγόρασε και αυτό με κατάσχεση τραπεζών, δεν δειχνει να παίζει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεε το γήπεδο το καινούργιο της Τούμπας, θα το κανουμ(ν)ε ή θα σταθεί εμποδιο.
Για να δούμε τι έχει.... κ τι θα παίξει με τον ΑΣ κ την τεχνοκρατικη τους επιτροπή.
Γιατί δεν πήγες, από την αρχή, να πάρεις ΚΑΕ κ πήγες να μπεις με τρόπο, που δεν επρεπε, στην ΠΑΕ, μέσω των ΑΣ.
Για να δούμε τι έχει.... κ τι θα παίξει με τον ΑΣ κ την τεχνοκρατικη τους επιτροπή.
Γιατί δεν πήγες, από την αρχή, να πάρεις ΚΑΕ κ πήγες να μπεις με τρόπο, που δεν επρεπε, στην ΠΑΕ, μέσω των ΑΣ.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ρόλος που θα έπρεπε να έχει "η αμαρτωλή μάνα", είναι να μην πάρει ο Χ μπατίρης ή μεγιστάνας την ομάδα με 500ευρω χρέη και την επιστρέψει χρεωμένη με εκατομυρια για εμάς τους μ@λ@κες να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όπως έκαναν στο παρελθόν.
ναι φιλε πολλοι δισεκατομυριουχοι πηραν τον ΠΑΟΚ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν σκάσει πάλι λογαριασμοί θαμμένοι, αυτό που γίνεται στο τοπικ του μπάσκετ με κάνει να βλέπω τις μεταγραφές σαν παράδεισο.
Και για να μείνω ον τοπικ αφήνοντας την ΚΑΕ, τελικά ρε παιδιά ο ανισόρροπος ο ΑΣ πενταμελής επιτροπή δεν είχε πει?
Κάτι ευχάριστο είναι οι διαρροές της ΠΑΕ ότι θέλουν να ...
Και για να μείνω ον τοπικ αφήνοντας την ΚΑΕ, τελικά ρε παιδιά ο ανισόρροπος ο ΑΣ πενταμελής επιτροπή δεν είχε πει?
Κάτι ευχάριστο είναι οι διαρροές της ΠΑΕ ότι θέλουν να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
‘’ΠΑΟΚτσάκι Τέλη’’, μιας και μας διαβάζεις, θα μου επιτρέψεις να σου θυμήσω:
1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο.
2. Το ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ, την Τούμπα, δεν θα το πάρεις ΠΟΤΕ, άμα δεν πάρεις και την ΠΑΕ.
3. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγραψε μόλις και ο γίγαντας Θανάσης Χατζόπουλος, έχει μεγαλομέτοχο.
4. Θα ...
1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο.
2. Το ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ, την Τούμπα, δεν θα το πάρεις ΠΟΤΕ, άμα δεν πάρεις και την ΠΑΕ.
3. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγραψε μόλις και ο γίγαντας Θανάσης Χατζόπουλος, έχει μεγαλομέτοχο.
4. Θα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);
Δηλαδη και καλοπροαιρετα να το δεις ρε γαμωτο,δεν μπορεις!
Και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. Γενικα απο τα βιογραφικα τους δεν ...