Αναζήτηση για περισσότερες από 2129 εγγραφές

Return

από theo-drama
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ρεε το γήπεδο το καινούργιο της Τούμπας, θα το κανουμ(ν)ε ή θα σταθεί εμποδιο.

Για να δούμε τι έχει.... κ τι θα παίξει με τον ΑΣ κ την τεχνοκρατικη τους επιτροπή.

Γιατί δεν πήγες, από την αρχή, να πάρεις ΚΑΕ κ πήγες να μπεις με τρόπο, που δεν επρεπε, στην ΠΑΕ, μέσω των ΑΣ.
από Iznogoud4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.

Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.

Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
από navigator11
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.

Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο ρόλος που θα έπρεπε να έχει "η αμαρτωλή μάνα", είναι να μην πάρει ο Χ μπατίρης ή μεγιστάνας την ομάδα με 500ευρω χρέη και την επιστρέψει χρεωμένη με εκατομυρια για εμάς τους μ@λ@κες να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όπως έκαναν στο παρελθόν.

ναι φιλε πολλοι δισεκατομυριουχοι πηραν τον ΠΑΟΚ ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν σκάσει πάλι λογαριασμοί θαμμένοι, αυτό που γίνεται στο τοπικ του μπάσκετ με κάνει να βλέπω τις μεταγραφές σαν παράδεισο.

Και για να μείνω ον τοπικ αφήνοντας την ΚΑΕ, τελικά ρε παιδιά ο ανισόρροπος ο ΑΣ πενταμελής επιτροπή δεν είχε πει?
Κάτι ευχάριστο είναι οι διαρροές της ΠΑΕ ότι θέλουν να ...
από Cylon-4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
από leomatos88
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

‘’ΠΑΟΚτσάκι Τέλη’’, μιας και μας διαβάζεις, θα μου επιτρέψεις να σου θυμήσω:

1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο.

2. Το ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ, την Τούμπα, δεν θα το πάρεις ΠΟΤΕ, άμα δεν πάρεις και την ΠΑΕ.

3. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγραψε μόλις και ο γίγαντας Θανάσης Χατζόπουλος, έχει μεγαλομέτοχο.

4. Θα ...
από Black_Knight
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);

Δηλαδη και καλοπροαιρετα να το δεις ρε γαμωτο,δεν μπορεις!

Και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. Γενικα απο τα βιογραφικα τους δεν ...
από Montrealiotis
Τρί 02 Σεπ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

Σε ποιο time zone δραστηριοποιείται ο Μυστακίδης και βγαίνουν όλα τα νέα, ανακοινώσεις, κλπ τόσο αργά στην Ελλάδα;
από Maklaz
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Οι φίλοι μπασκετικοί σε γυάλα βρίσκονται? Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ένας Μυστακίδης με αυτά και με εκείνα εδώ και ένα 1.5 μήνα έχει κάνει μπαχαλο όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ?

Το ζόρι μας την συγκεκριμένη στιγμή είναι " έλα όποιος και αν είσαι αρκεί να έχεις λεφτά " ?
Αν είναι να φέρουμε και τον ...
από feria
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Βρε βρε απορίες που έχει ο όμιλος μετρομήντια :lol: :lol:

Προκαλεί απορία το γεγονός ότι, πλην Χασεκίδη, που μπήκε στην διοίκηση μετά την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή, όλοι οι υπόλοιποι εγείρουν ζητήματα αλλαγής στάσης του ΑΣ ΠΑΟΚ στο θέμα του νέου γηπέδου, ενώ είχαν αποδεχθεί τις πλειοψηφικές ...
από gergeo4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

feria έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:34 Βρε βρε απορίες που έχει ο όμιλος μετρομήντια :lol: :lol:
μάλιστα την συμφωνία Κατσαρή-Μυστακίδη την είχαν ψηφίσει ομόφωνα.
ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ;;;;;;
από george188
Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Σε ευχαριστώ συνονόματε george, ετοιμος ημουν να κανω επικολληση αυτο το σημείο για να μαθουμε νέα απο τους ανεπισημους εκπροσώπους τυπου του τελη
από Maklaz
Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και τα σημερινά, καταλήγω σε κάποια συμπεράσματα:

Η πίεση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ήδη φέρνει αποτελέσματα. Η διαφοροποίηση 6 από τα 15 μέλη του Δ.Σ. δεν είναι μια τυχαία λεπτομέρεια. Δείχνει ότι δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο και ότι η προσπάθεια να επιβληθεί μια λύση-εξπρές, παρακάμπτοντας τον ...
από Мир
Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Μα το πρόβλημα του Σαββιδη και κατ'επεκταση της ΠΑΕ είναι ότι με την απευθείας ανάθεση που επιχειρεί ο ΑΣ, θα αναγκαστεί στην ουσία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να μην ξανααγωνιστεί στην Τούμπα για 49 χρόνια.
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι ...