Η αναζήτηση βρήκε 806 εγγραφές

Return

από Mitsospaoki4
Δευ 20 Οκτ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 19:23 Αμα βρεις εσυ τα δις στο γεμη που έχουν βάλει οι αγγελοπουλοι. Σφύρα μου
Εγώ θα ήθελα να μάθω γενικότερα πως βρίσκουν χρήματα οι ιδιοκτήτες μιας χρεοκοπημένης χαλυβουργίας.

Έχω κάτι παράξενες απορίες ο άτιμος..
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 00:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θέλω δυνατή ΚΑΕ,αλλά ρε σεις να το βράσω αν είναι να μας γμν την ψυχή ένα καλοκαίρι.
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
από Sera4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετα λόγου γνώσεως.

Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.

Θα σε ...
από Maurice_Escargot
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είμαι έτοιμος να μην τον βλέπω στον πάγκο στα παιχνίδια.
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.

Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.

Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
από dimpaok4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

εμφανιστηκες οταν και πολλοι πιο δυνατοι απο εσενα θα κρυβοντουσαν ,ανελαβες ουσιαστικα υποβιβασμενη την ομαδα και τα μαμησιατικα των προηγουμενων ,οχι απλα νοικοκυρεψες και εβαλες σε ταξη τα πραγματα αλλα καταφερες να λειτουργει η ομαδα και σαν εταιρεια πραγμα που ισως να μην ειχε γινει και ποτε ...
από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.

Δεν τους ...
από DonnieMcGrath
Δευ 27 Οκτ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Το ζήτημα είναι και ποιοι από τους προαναφερθεντες έχουν α) τις γνώσεις για τον εκάστοτε ρόλο β) την διάθεση να εμπλακούν (προφανώς όχι αμισθί).

Πχ Μπουντουρης ασχολείται εδώ και χρόνια με ακαδημίες, είναι σοβαρός άνθρωπος, θα τον ήθελα με χίλια στο αναπτυξιακό κομμάτι ακαδημίες κτλ. Φλεβαρακης και ...
από navigator11
Τρί 28 Οκτ 2025, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω με αγωνία πάντως αν οι του ερασιτέχνη βρούνε χρόνο να τα πούνε μια ψιλή με την ΠΑΕ για τη νέα Τούμπα, που την παρουσίαζαν ζήτημα ζωής και θανάτου μέχρι πριν λίγες βδομάδες - και ξαφνικά κι οι της ΠΑΕ, για να είμαι απολύτως δίκαιος, εμφανίζονται τελευταία ασυγκράτητοι σχετικά μ' αυτήν ...
από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνω καθετα περι Βεζυρτζη για 1926 λογους.Συμφωνω για Μπουντουρη και αξιοποιηση κ αλλων παλαιμαχων.

Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.

Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
από Mitsospaoki4
Τετ 29 Οκτ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Δίχως ειρωνεία προς το πρόσωπο του, αλλά τι μπορεί να προσφέρει ένας άνθρωπος 80 χρονών στην διοίκηση της ομάδας;

Νομίζω είναι λάθος κίνηση και για τον ίδιο και για την ομάδα.
από KalamarGiannis
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Ιάσονας έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:21 Γιάννη οι φήμες είναι από 3 Σεπτεμβρίου
το ξέρω. Εψαχνα κατι νεο κι επεσα πανω σε αυτο. το εβαλα ως ενδεικτικο του ποιες ειναι οι προσδοκιες βασει του ρεπορταζ
από renegade
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Μη λες τέτοια Ιάσονα. Δεν θα μας χαλάσεις εσύ το πανυγηρι! Που την θυμήθηκες τωρα εκείνη την ανακοίνωση κάποιων οργανωμένων που στοχοποιουσαν Χατζόπουλο και άλλους...
από renegade
Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:08
Jump to forum
Jump to topic

Δέκα συνδέσμους ( κάποιοι εξ αυτών με μεγάλη ιστορία) δεν τους λες και τρολακια του ίντερνετ πάντως