To ότι ήρθε δανεικός ο Ιβανουσετς γιατί ήταν αντί-Ντελιας είναι ράδιο αρβιλα ραπτοπουλικής ίντριγκας, ο τύπος ήρθε δανεικός για μπακ-απ του Τάισον με προπτικη βασικού αν πιάσει.
Όταν υπάρχει πώληση, ποτέ δεν υπάρχει αναπλήρωση πριν αποχωρήσει ο παίκτης μας. Άπειρα τα παραδείγματα όπως και ότι η ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1778 εγγραφές
- Τρί 20 Ιαν 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 21 Ιαν 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ναι είμαστε η πρώτη ομάδα στα χρονικά που κάνει διαπραγμάτευση (έτσι λέγεται οχι παζάρι σορρυ). Είμαστε η πρώτη ομάδα που για την ώρα δεν έχει ολοκληρώσει μεταγραφές και είμαστε επίσης η πρώτη ομάδα που αλλάζει στόχους εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Συνεχίστε την απαξίωση των πάντων, πρώτη φορά ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποίος μιλάει για μόνιμο οικονομικό πρόβλημα μπορεί απλά να συγκρίνει το κόστος του φετινού ρόστερ με το ρόστερ του πρωταθλήματος του 2024.
Επίσης πριν ακούσω για πωλήσεις κτλ, ο ολυμπιακός που φαντάζομαι όλοι θεωρείται οικονομικά εύρωστο έβγαλε 80 εκ το καλοκαίρι και δεν έδωσε σε μεταγραφές ούτε ...
Επίσης πριν ακούσω για πωλήσεις κτλ, ο ολυμπιακός που φαντάζομαι όλοι θεωρείται οικονομικά εύρωστο έβγαλε 80 εκ το καλοκαίρι και δεν έδωσε σε μεταγραφές ούτε ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσορμπατζόγλου: "Πριν δύο μήνες ο ΠΑΟΚ ήθελε στόπερ με εκτόπισμα, δυνατό και ικανό στο ψηλό παιχνίδι. Αλλά τώρα τα δεδομένα άλλαξαν, επειδή ο Λουτσέσκου είπε πως καλά είναι έτσι ή άμυνα και δεν θέλει προσθήκη."
Δηλαδή έχει κάποια λογική η μη απόκτηση στόπερ και επιπλέον και δεξιού μπακ για ανάσες ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
φέτος δεν δώσαμε σχεδόν....τίποτα για μεταγραφές. η περίπτωση του ζαφειρη είναι άλλη και την γνωρίζουμε όλοι.
Ενώ ψιλοσυμφωνώ γενικά σε αυτό που λες στο σύνολο, αυτό που γράφεις εδώ είναι για μένα γρίφος. Επειδή η περίπτωση Ζαφείρη είναι ...άλλη... δεν κόστισε 12 συν 2 εκατομμύρια?
Ισως ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ζητάμε all in τον Γενάρη χωρίς να βλέπουμε το SCR(ποιος το γαμαει και αυτό ε;) , είναι σα να ζητάμε να ρισκάρουμε ban από την Ευρώπη για να ικανοποιηθεί το οπαδικό μας ένστικτο.
Ο Σαββίδης θωρακίζει το μέλλον και αυτό απαιτεί σοβαρότητα, όχι πυροτεχνήματα(τα παραδείγματα πολλά).
Για Ζαφείρη ...
Ο Σαββίδης θωρακίζει το μέλλον και αυτό απαιτεί σοβαρότητα, όχι πυροτεχνήματα(τα παραδείγματα πολλά).
Για Ζαφείρη ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίρνει και τα @@ μας τελευταία, να τα λέμε όλα 
- Τετ 21 Ιαν 2026, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά ούτε εμένα με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.
Κουβέντα να γίνεται..
Ένα στόπερ να καθαρίζει ότι πετάει στον αέρα θέλω.
ααα και ένα εισιτήριο για την επόμενη βδομάδα για την Λυων
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ..ευπρόσδεκτο

Κουβέντα να γίνεται..
Ένα στόπερ να καθαρίζει ότι πετάει στον αέρα θέλω.
ααα και ένα εισιτήριο για την επόμενη βδομάδα για την Λυων
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ..ευπρόσδεκτο
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καλύτερο που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι ότι έκανε μια μεταγραφή και καλή, του Ζαφείρη. Χαίρομαι που δεν έσπασε το ποσό να πάρει 3 παίκτες, γιατί μάλλον σαρδέλα θα ψωνίζαμε. Για παίκτες ροτέισον βρίσκεις και ελεύθερους. Εγώ κατά διαστήματα έχω δώσει την εντύπωση ότι δε μου αρέσουν οι ελεύθεροι. Άλλο ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά τα αίματα ρε παγωτατζη.
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 03:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καλύτερο που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι ότι έκανε μια μεταγραφή και καλή, του Ζαφείρη. Χαίρομαι που δεν έσπασε το ποσό να πάρει 3 παίκτες, γιατί μάλλον σαρδέλα θα ψωνίζαμε. Για παίκτες ροτέισον βρίσκεις και ελεύθερους. Εγώ κατά διαστήματα έχω δώσει την εντύπωση ότι δε μου αρέσουν οι ελεύθεροι. Άλλο ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό να πάρουμε δεξί μπακ παρά στόπερ.
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη θέση ποιανού θα ρωτήσω εγώ. Να έρθει τώρα σαν τι; Σαν 4ος φορ; Εμένα μου αρέσει ο παίκτης αλλά νομίζω δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόουτς. Ο Λουτσέσκου δεν έμοιαζε να τον πιστεύει γι' αυτό και τον αφήσαμε να φύγει. Άρα είναι ήδη ένα εμπόδιο αυτό που δεν ξέρω εάν έχει ξεπεραστεί ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Baba.