Αναζήτηση για περισσότερες από 1778 εγγραφές
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Επειδή δε θέλουμε να αγοράσουμε από Λεβαδειακο, τρελάθηκε το αφεντικό... Εγώ επιμένω: ας τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη και ας φέρουν τον Τσαπρα στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης έχει όλο το πακέτο να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ και ηλικία ότι πρέπει, 5 χρόνια μικρότερος του Κενυ, για να υπάρχει ομαλή μετάβαση στη ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά με Μαλντίνι τι γίνεται;
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ βλέπω πλέον ότι με τους Έλληνες ειδικά από τότε που γύρισε ο Πελκας και ήρθαν και Γιακουμάκης και Ζαφειρης ανεβαίνουν και οι πιτσιρικάδες. Η εμφάνιση Χατσιδη θύμισε Τζολη με τα Ελληνακια όλα να τον ανεβάζουν ψυχολογικά.
Θεωρώ επιβεβλημένο να γυρίσει ο Γιαννούλης, ας μην κάνουν άλλη μεταγραφή ...
Θεωρώ επιβεβλημένο να γυρίσει ο Γιαννούλης, ας μην κάνουν άλλη μεταγραφή ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα έχουμε πει εδώ και καιρό.
Όλα κουρδίζονται από την κατάσταση του Λόβρεν.
Όσο η κατάσταση του Λόβρεν ήταν αβέβαιη τόσο πιο πιθανή ήταν μια προσθήκη.
Αν ο παίκτης είναι οκ δε θα γίνει μεταγραφή.
Γιατροί υπάρχουν, μετρήσεις υπάρχουν, γνώμη του προπονητικού τιμ υπάρχει οπότε ας τους ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Τα θέλω του προπονητή τηρούνται ευλαβικά την φετινή χρονιά και είναι σημαντικό που το αναφέρεις.
Αυτό που σου κάνω bold έγινε με συγκεκριμένο παίκτη μέσα στον Δεκέμβριο. Εξέφρασε αβεβαιότητα για το αν θα κρατήσει την θέση του. Στον αγωνιστικό χώρο δεν φαίνεται καθόλου. Συγγνώμη που δεν μπορώ ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι ο Τσιότας είναι πολύ καλό δεξιό μπακ και δεν είναι και μικρός (06.01.2007). Είναι ακριβώς ένα χρόνο μικρότερος του Τζίμα, αλλά παρέμεινε κι αυτός στην Κ19.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πήραμε μέσα στο Βικελίδης με τον Νάσμπεργκ το 24, θα το πάρουμε μέσα στο Καραϊσκάκη με τον Θυμιάνη το 26.

- Δευ 19 Ιαν 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι. Αμεσα.Ιάσονας έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 19:51 Εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε και στόπερ από Ζενιτ και Γιαννούλη.
Να με κοιτάξει γιατρός?
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τώρα και για το καλοκαίρι είσαι πάρα πολύ καλά στο τέρμα.
Επίσης μεσοεπιθετικά και στις 5 θέσεις δε χρειάζεσαι τίποτα απολύτως.
Με δεδομένο ότι δε θα κρατήσεις τον Ιβανούσετς, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Χατσίδης, θα κριθεί και ο Σορετίρε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Υπάρχει και ο Μπάλντε ...
Επίσης μεσοεπιθετικά και στις 5 θέσεις δε χρειάζεσαι τίποτα απολύτως.
Με δεδομένο ότι δε θα κρατήσεις τον Ιβανούσετς, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Χατσίδης, θα κριθεί και ο Σορετίρε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Υπάρχει και ο Μπάλντε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρεχα .Ηρθαν δυο τυποι μ ασπρες μπλουζες και σε ψαχνουνΙάσονας έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 19:51 Εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε και στόπερ από Ζενιτ και Γιαννούλη.
Να με κοιτάξει γιατρός?
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
kataramenos5 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 22:44Τρεχα .Ηρθαν δυο τυποι μ ασπρες μπλουζες και σε ψαχνουνΙάσονας έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 19:51 Εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε και στόπερ από Ζενιτ και Γιαννούλη.
Να με κοιτάξει γιατρός?

Τους λες και γιατρούς!
- Δευ 19 Ιαν 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 20 Ιαν 2026, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/watch?v=j6plk49-RiI
Σχετικό και με τη γενικότερη λειτουργία της ΠΑΕ. Σε αποστροφή των λεγομένων του ο κ. Μαλιούφας αναφέρει και το κόστος λειτουργίας όλου του εγχειρήματος της ΠΑΕ στο κομμάτι του recruiting.
Εκεί που εμείς μιλάμε για τσιγκουνιές και αποεπενδύσεις, από ...
Σχετικό και με τη γενικότερη λειτουργία της ΠΑΕ. Σε αποστροφή των λεγομένων του ο κ. Μαλιούφας αναφέρει και το κόστος λειτουργίας όλου του εγχειρήματος της ΠΑΕ στο κομμάτι του recruiting.
Εκεί που εμείς μιλάμε για τσιγκουνιές και αποεπενδύσεις, από ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως ανώμαλος που είμαι μετράω αντίστροφα μόνο ως το επόμενο ματς που θα απολαύσω ΠΑΟΚ από κοντά
- Τρί 20 Ιαν 2026, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic