Δεν μου κάνει πλεον εντύπωση που διαβάζω γνώμες του τύπου " Δεν παιζουμε γρήγορα " ή με αφορμή το χθεσινό ματς "αν ήταν απέναντι μια καλύτερη ομάδα θα είχαμε φάει ένα κάρο γκολ". Για μένα αυτές οι φράσεις είναι θεωρητικό μπλα μπλα και γενικότητες που δεν αντέχουν σε πρακτική εφαρμογή.
Σχετικά με το ...
Η αναζήτηση βρήκε 806 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Φέτος θα τρώει τους αντίπαλους και θα καθαρίζει τα δόντια του με τα κόκκαλα τους
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Γιακουμή,
2 με την Ριρίκα,
4 στους ομίλους και κάνα
15 στο πρωτάθλημα
Εσένα θα βιαζόμαστε να σε υπογράψουμε το καλοκαίρι κάτι μου λέει..
2 με την Ριρίκα,
4 στους ομίλους και κάνα
15 στο πρωτάθλημα
Εσένα θα βιαζόμαστε να σε υπογράψουμε το καλοκαίρι κάτι μου λέει..
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Αστείο είναι; Τον είδες καθολου πέρυσι τον Ουρταδο; Δηλαδή ο Μύθου ειναι καλύτερος που λετε ολοι να παιξει βασικός, κι εγω μαζι με εσας βέβαια; Ποιος ηταν καλυτερος πέρυσι του Ουρταδο; Ο Τσαλοφ, ο Σαματα ή ο Μπραντον; Στην τελική ας έμπαινε αλλαγή έστω ο μικρός.
Τον είδα ναι , όσο μπόρεσα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
11/8/2017.
Έκανα μια ανασκόπηση, τότε όταν ήρθε, μέχρι να δω το 1ο σχόλιο μου,για να δω τι σχόλιο εκανα(31/8/2017 σελίδα 57η),μετα απο 20 μέρες που ήρθε.
Εγραψα πρώτη φορά, αφού παίξαμε κ αποκλείστηκε, από την Εστερσουντ κ ήμουν αρκετά αυστηρός μαζί του, αφού απαίτησα ...
11/8/2017.
Έκανα μια ανασκόπηση, τότε όταν ήρθε, μέχρι να δω το 1ο σχόλιο μου,για να δω τι σχόλιο εκανα(31/8/2017 σελίδα 57η),μετα απο 20 μέρες που ήρθε.
Εγραψα πρώτη φορά, αφού παίξαμε κ αποκλείστηκε, από την Εστερσουντ κ ήμουν αρκετά αυστηρός μαζί του, αφού απαίτησα ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όλοι ετοιμάζουν σταυρωμα την Κυριακή. Το ψελλιζουν σιγά σιγά φίλοι και εχθροί.
Και μαζί με το 'άρον άρον, σταυρωσον αυτόν' που επιθυμούν φίλοι και εχθροί πάει κι ο ΠΑΟΚ μαζί ως 'πρόβατον επί σφαγήν'.
Το θέμα είναι εσύ τι πραγματικά θέλεις Ράσβαν. Αν μέσα σου έχει μπει ο σπόρος της φυγής, την ...
Και μαζί με το 'άρον άρον, σταυρωσον αυτόν' που επιθυμούν φίλοι και εχθροί πάει κι ο ΠΑΟΚ μαζί ως 'πρόβατον επί σφαγήν'.
Το θέμα είναι εσύ τι πραγματικά θέλεις Ράσβαν. Αν μέσα σου έχει μπει ο σπόρος της φυγής, την ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που περιμένω περισσότερο από όλα την Κυριακή είναι ποιά θα είναι η ψήφος των αποδυτηρίων
- Παρ 03 Οκτ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σου marsantos,
(Υγ. Το timing για το κλίμα που καλλιεργειται εδώ και κάποιες ώρες προς την Γκοντσαρεβα απο διάφορους κύκλους τώρα που ξεμπερδεψαμε με τον Ρασβαν δείχνει πως υπάρχει πολύ μεθοδευμενο σχέδιο για το πραξικόπημα. Όσοι είναι απλά αντιΛουτσεσκου και οχι αντιΠΑΟΚ ας το έχουν στο νου ...
(Υγ. Το timing για το κλίμα που καλλιεργειται εδώ και κάποιες ώρες προς την Γκοντσαρεβα απο διάφορους κύκλους τώρα που ξεμπερδεψαμε με τον Ρασβαν δείχνει πως υπάρχει πολύ μεθοδευμενο σχέδιο για το πραξικόπημα. Όσοι είναι απλά αντιΛουτσεσκου και οχι αντιΠΑΟΚ ας το έχουν στο νου ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ από τους 30 πιτσιρικάδες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν ο Λουτσέσκου προπονητής και τελικά δεν έπαιξαν - καθιερώθηκαν, με το ζόρι θα βρούμε έναν, άντε δυο που συνέχισαν την καριέρα τους και αναδείχθηκαν αλλού.
Είδαμε τις πορείες των Τσαούση, Τσιγγάρα, Λύρατζη κλπ μετά τον ΠΑΟΚ. Δεν ...
Είδαμε τις πορείες των Τσαούση, Τσιγγάρα, Λύρατζη κλπ μετά τον ΠΑΟΚ. Δεν ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
ο συγκεκριμένος δικαιώνει ξεκάθαρα τον τίτλο ''σκουλίκι'' που ισχύει για τα αριανά.
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να ...
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να ...
- Τρί 07 Οκτ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Τα πιο σημαντικά που μου έμειναν: έκανε εξαιρετική απόκρουση στην κεφαλιά του Ελ Κααμπί και μάλιστα σε κόρνερ και όχι προς τα μέσα για να δώσει δικαίωμα για δεύτερη προσπάθεια στον αντίπαλο, καθάρισε δύο φάσεις εν τη γενέσει τους (κόρνερ και παράλληλη σέντρα), και έβγαλε γρήγορα με τα χέρια τη μπάλα ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που διάβαζα το θέμα μου ήρθε στο μυαλό πως έχουν γραφτεί για τον Lucescu 5 γεμάτα 500άρια θέματα και άλλες 50 σελίδες από το έκτο. Δηλαδή 500χ15=7500 post ανά θέμα δηλαδή 37.500 + 50χ15, συνολικά περισσότερα από 38.250 post. Τριάντα οχτώ χιλιάδες διακόσια πενήντα post μόνο για την πάρτη του ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι πλέον περιμένουμε την τριάδα Μειτε Ζαφειρη Ντελια .
- Δευ 20 Οκτ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Συνεχισε ετσι παοκτσακι μου.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που (μάλλον) έγινε πέρυσι το καλοκαίρι (μέχρι τελευταία μέρα μεταγραφών) να το αφήσουμε πίσω. Πυροβολήσαμε τα πόδια μας, χαρίζοντας μια χρονιά στους αντιπάλους, χωρίς να είναι σίγουρο ότι εμείς θα τερματίζαμε πρώτοι.