Αναζήτηση για περισσότερες από 1778 εγγραφές

Return

από Tolaros
Τρί 23 Δεκ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Θέλω και βασικό στόπερ θέλω και Μήτογλου αν είναι ελεύθερος. Ο Λόβρεν δεν ξέρω τι θα απογίνει, κοιλικούς σε αυτή την ηλικία δύσκολα τα πράγματα.
Αριστερά Γιαννούλη θα είναι το ιδανικό, δεξιά δεν πιστεύω στο ελάχιστο στο Σάστρε αλλά αν χρειαστεί υπάρχει και ο Κετζόρα για κάποια ματς.
από bane1980
Τρί 23 Δεκ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Γιαννούλης βασικός
Μπαμπα αποφορτιση
Τέιλορ δανεικός ή μένει για βάθος
Κεντζιόρα καλύπτει με Σάστρε τα ρεπό του Κέννι.

Σέρβος ή Σλοβένος
Μητογλου για βάθος γιατί το καλοκαίρι δεν θα θες στόπερ έτσι

Μπερνάρ

Αυτό είναι all in. Και ξεμπερδεύεις και με 3 θέσεις βασικών για το καλοκαίρι.
από paokspren
Τρί 23 Δεκ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 14:04 Ρε παιδιά ο Μορατα είναι τραυματίας κι επιστρέφει τον Μάρτιο. Και 33 πατημένα. Οπότε???
Ιδανικός.
από DamoN
Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
από gervasio artigas
Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα μιλήσω με βάση την αμπαλοσύνη την δική μου διότι δεν ειναι ορθο να μιλάω για την αμπαλοσύνη των άλλων
Κατ' αρχήν
Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο ΟΥΔΕΙΣ ποδοσφαιριστής -εκτός μικρού αριθμού παικτών ισως και μονοψήφιου- μπορεί να χαρακτηριστεί ως αυτός "που θ' αλλάξει τις ισορροπίες ή θα ...
από Sera4
Δευ 05 Ιαν 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από Jean Valjean
Τρί 06 Ιαν 2026, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Πιο πολυ κι από στόπερ θέλουμε αριστερό μπακ.
Να πω κι εγώ μια φορά την υπερβολη μου
από obanebane
Τετ 07 Ιαν 2026, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το κόλλημα με το δεξί μπακ για βασικό στη θέση του Κενι,δεν το καταλαβαίνω.
Υπάρχει καλύτερη δεξιά πτέρυγα στη χώρα απο Κενι,Ζιφκο;
Τσαπρες και μαπρες και Σαλιακες και πιπες
Πείτε μου ντέρμπι φέτος που η δεξιά μας πλευρά δεν τους γαμησε τα πρέκια;
Τον πολύ Ποντενσε ο Κενι τον κατάπιε, του ...
από obanebane
Τετ 07 Ιαν 2026, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Μα τον καθε Σαλιακα και Τσαπρα εγω σαν αναβαθμιση του Σαστρε τον βλεπω. Δεν ειπε κανεις να ερθουν να παρουν την φανελα σπιτι.

Έχουν γραφτεί και σχόλια για ανεπαρκή Κενι.
Να συμπληρώσω σε αυτό που έγραψα πριν,τα λεφτά που απαιτούνται για Τσαπρα και περισσότερο για Σαλιακα, δεν παραπέμπουν σε ...
από makispaspartou
Παρ 09 Ιαν 2026, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα η Τραμπζονσπόρ που ήθελε σέντερ μπακ έσκασε 5,5 εκ και πήρε το θωρηκτό Chibuike Nwaiwu από την Βολφσμπέργκερ που αποκλείσαμε στα προκριματικά. 22 χρονών Νιγηριανός, παίζει και ως αριστερό και ως δεξί στόπερ, δυνατός, γρήγορος και καλός και με τη μπάλα.
από Maklaz
Παρ 09 Ιαν 2026, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Η Νότιγχαμ για Ταρεμι.

Θα μου πείτε τώρα τι μας ενδιαφέρει αυτό και θα έχετε δίκιο άμεσα αλλά όχι έμμεσα.
Μπορείτε να αφήσετε για μια στιγμή στην άκρη το όποιο θέμα έχετε με το μοντέλο διοίκησης που υπάρχει και να δείτε τα πράγματα απλά, όσο πιο απλά γίνεται χωρίς πολλά πολλά;

Απλά νούμερα είναι ...
από Polichni1926
Παρ 09 Ιαν 2026, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

"Daylight robbery" η μεταγραφή Κουλιεράκη. Και στο τέλος ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει 6-7 σεντερ μπακ, ψάχνοντας... και ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα απο όσα πήρε. Ούτε για τον Κουλιεράκη ήταν η καλύτερη επιλογή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και η ομάδα. Δεν εξελίχθηκε.

Δε συζητώ καν τι πήγε να γίνει με το ...
από akis_1987
Παρ 09 Ιαν 2026, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Για να ρίξω κ γω τη θέση μου για τη μεταγραφολογια των ημερών. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, αν μπορούσα να πάρω ενα παίκτη θα έπαιρνα το Γιαννούλη.

Μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν τεράστιο level up στη συγκεκριμένη θέση που είναι κομβική στο σύστημα του Λουτσε και θα πρόσθετε φοβερή ποιότητα ...
από Maklaz
Παρ 09 Ιαν 2026, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Έχει η Κάλιαρη Ισπανό Μπακ; :mrgreen:
από DamoN
Παρ 09 Ιαν 2026, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι τελευταίο επειδή παρακολουθώ λίγο την άνευ λόγου συζήτηση από χθες .
Ο αντικαταστάτης του Κουλιε είναι ο Μιχαηλιδης και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους .
Ο οποίος άμα έπαιζε σε κανέναν γαυρο θα κόστιζε 40 μυρια και αν τον έλεγαν Μιχαήλοβιτς θα έπαιζε στην Ίντερ