Ούτε το ακούσαμε, αλλά και να το ακούγαμε, δεν θα το πιστεύαμε.
Ο Ιβάν έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, το γνωρίζουμε προσωπικά και τέτοιες μλκίες δεν τις πιστεύουμε.
Μπορεί κριτική να κάνουμε για χίλια πράγματα, αλλά όποιος τολμήσει να πει τέτοιες πίπες για τον Ιβάν, πάνω στο φιλανθρωπικό του έργο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1778 εγγραφές
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Πολυ ευχαριστα νεα. Καλη επιτυχια και στους δυο.

- Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ δηλώνω ενθουσιασμένος
α) επιτέλους διαχωρισμός τεχνικού και αθλητικού διευθυντή με ταυτόχρονη κάλυψη και των 2 θέσεων
β) αναλαμβάνουν 2 πρώην ποδοσφαιριστές. έχουν πρόσφατη μυρωδιά από τα αποδυτήρια, έχουν ψηλές παραστάσεις, έχουν ενθουσιασμό, έχουν φιλοδοξίες, είναι αγαπημένοι του κόσμου ...
α) επιτέλους διαχωρισμός τεχνικού και αθλητικού διευθυντή με ταυτόχρονη κάλυψη και των 2 θέσεων
β) αναλαμβάνουν 2 πρώην ποδοσφαιριστές. έχουν πρόσφατη μυρωδιά από τα αποδυτήρια, έχουν ψηλές παραστάσεις, έχουν ενθουσιασμό, έχουν φιλοδοξίες, είναι αγαπημένοι του κόσμου ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν δηλώνω ότι ζηλεύω το μοντέλο γαύρου με Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς και Μοντεστους, θα το θεωρούσα μέγιστη κολοτουμπα να πω ότι είμαι διστακτικός για την επιλογή τών δικών μας παιδιών.
Στήριξη και εμπιστοσύνη.
Προπονητές φτιάξαμε μέσα από τον ΠΑΟΚ, παικταραδες βγάλαμε, ήρθε η ώρα να βγάλουμε και ...
Στήριξη και εμπιστοσύνη.
Προπονητές φτιάξαμε μέσα από τον ΠΑΟΚ, παικταραδες βγάλαμε, ήρθε η ώρα να βγάλουμε και ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά, σημάδια ζωής μετά από καιρό. Ελπίζω οι υπόλοιπες κινήσεις να ναι στο ίδιο πνεύμα χωρίς πισωγυρίσματα. Και προφανώς σωστή πλαισίωση χωρίς τα καραγκιοζιλίκια της Μαρίας.
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
Επιστροφή του Γονέα 1
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Όντως. Ένας αυτός και ένας ο καρπετόπουλος
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο στο "Ουρουγουανός στόπερ", αρχικά από εμένα είναι ναι. Αλλά το κόβω για καρδινάλιο Πιτσαμπάλα... 
- Τετ 06 Αύγ 2025, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι ο μεγαλύτερος κατακριτής του Γιακουμάκι ως βασικό φορ Εθνικής Ελλάδος.
Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)
Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα ...
Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)
Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πάντως αστείο να έχεις πάρει 2 πρωταθλήματα (και ένα κλεμμένο) επί εποχής Σαββίδη μόνο με Λουτσέσκου αλλά να βρίζεις μόνιμα αυτόν και να θεωρείς ότι αυτός φταίει.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 02:58
- Jump to forum
- Jump to topic
-7 ώρες από την Ελλάδα εδώ στην ανατολική ακτή (Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη κλπ). -10 στην δυτική ακτή (Βανκούβερ, Καλιφόρνια κλπ)
Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.
Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ...
Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.
Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ...