Η αναζήτηση βρήκε 304 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γιώργος Κουβεντίδης

Δεν θα κατσω να αναλυσω τα λεγομενα του Κουβεντιδη,αυτα ο καθενας τα αναλυει οπως τον βολευουν,μονο στο οτι τουλαχιστον στον ελαχιστο χρονο που ειναι στην ΠΑΕ,εχει βγει κ εχει μιλησει.Ο προηγουμενος δεν υπηρχε καν,ενα φαντασμα ηταν.
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγω προσωπικα και παροτι πιο νιουφης απο εσενα,ποτε δεν μου εκαναν μπουλιγκ οι παλιοι,ισως γιατι απεδειξα με τον χρονο οτι ειμαι αγνο παοκτσακι και κερδισα την εμπιστοσυνη των υπολοιπων μελων -θελω να πιστευω-,αλλοι δεν την εχουν κερδισει αυτη την εμπιστοσυνη.Θελει χρονο.

Αληθεια χαρα στο κουραγιο ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που το παίζετε χαζούληδες λες και απευθύνεστε σε άλλους χαζούληδες εμένα προσωπικά μ γυρνάει το αρχιδι.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κράξει ο Χ,Ψ Damon τον ιβαν που έχει λογαριασμό στο φόρουμ εδώ και πόσα χρόνια και ξέρουμε πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και είναι το ίδιο να έχω κάνει λογαριασμό πριν ...
από DimitrisS
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.

Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
από paok_athens_g4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Κάνεις δεν είπε ότι ο Ιβάν δεν είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ...ο πρόεδρος που ούτε καν τολμούσαμε να ονειρευτουμε.
Το μόνο που ζηταμε είναι φυσική παρουσία κ ενημέρωση...βαρεθήκαμε τους Κυριάκους, τους δουκες κ τους λοιπούς ..να μην πω...με μια τέτοια φώτο σαν τη σημερινή, μίλησε όπως δε μίλησε ...
από TylerDurden
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα και εάν οι εξελίξεις είναι αυτές που τον ανάγκασαν σε επανεμφάνιση μετά από τόσα χρόνια στην Τούμπα, δε μπορώ παρά να νιώσω μια έντονη συγκίνηση και χαρά για τις εικόνες που είδαμε σήμερα.
από magdy
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω τωρα τα βιντεο και διαβάζω αυτά που είπε και πραγματικά έχω συγκινηθεί... αυτός ο άνθρωπος είναι ένα με εμάς, ΤΕΛΟΣ. Αν έχουμε λεφτά και χάσουμε την ψυχή μας τι να το κάνω. Ο Ανθρωπος αυτός είναι ο Μεγαλύτερος ευεργέτης της ομάδας και επειδή για άλλους λόγους δεν βρίσκεται εδώ βγήκαν οι ...
από van rooy
Παρ 11 Ιούλ 2025, 07:12
Jump to forum
Jump to topic

Επενδυτές μπορεί να βρεθούν .

Λεφτά πολλά μπορεί να βρεθούν.

Ηγέτης όμως δύσκολα.
από Kabamaru11
Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

“Η καμπάνα του ΟΠΕΚΕΠΕ χτυπά για τον Σταύρο Καλαφάτη
Εδώ και καιρό σας έχω πει πως θα έρθει δεύτερο πακέτο με στοιχεία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, για βουλευτές που έπαιρναν τηλέφωνα μεγαλοστελέχη του Οργανισμού και κανόνιζαν διαφόρων ειδών διευθετήσεις για επιδοτήσεις. Πήρε λοιπόν το αυτί μου πως ...
από anatolikos2
Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Προχθές υπήρξε η εκδήλωση για τον νέο χορηγό της καε γαύρος με τους Αγγελόπουλους και τον Τσάκο.

Εκεί οι Αγγελόπουλοι εμφάνισαν τον νέο χορηγό Τσάκο. Δεν εμφανίστηκε μόνος του ο Τσάκος. Τον εμφάνισαν οι ιδιοκτήτες. Προφανώς υπήρξαν συζητήσεις που κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για το ποια θα ...
από Sardan
Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Αδερφέ το ρόλο του "δημοσιογράφου" αυτού και άλλων κανα δυο που γράφουν στο site τους, τον καταλάβαμε εδώ και καιρό....Ορισμένοι έχουν ζηλέψει τις δόξες του Τράγκα και προσπαθο΄'υν να πάρουν βήματα....Εγώ απορώ με κάτι συνταξιούχους που τους έχουν και γράφουν "απόψεις" και είναι απίστευτα ...
από Sardan
Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

@Mīngus

Φίλε sorry αλλά διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και παράλληλα σε όλο αυτό. Ο Σαββίδης είναι στον ΠΑΟΚ 13 χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχει αποδείξει το τι μπορεί να προσφέρει και τι όχι και δεν θα πρέπει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Δλδ άμα το κάνει με δάνειο θα πρέπει να φέρει τη δανειακή σύμβαση ...
από Metagrafakias
Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Οσο κι αν τα φραγκα του Μυστακιδη ειναι δελεατικα,οσο κι αν κανω εγω προσωπικα αυστηρη κριτικη στον Ιβαν, ο τροπος που επιχειρει να μπει στα δρωμενα του ΠΑΟΚ ο Μυστακιδης ειναι λαθος και δεν μου αρεσει...
Αυτη τη στιγμη απλα μια επιδειξη χρηματων μας εχει κανει,που ξεραμε οτι εχει λες και ειμαστε ...
από renegade
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Απορώ γιατί μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Η όλη φάση με το γήπεδο είναι η ύστατη προσπάθεια του Μυστακίδη να πάρει την ΠΑΕ μετά από τα δύο όχι που εισέπραξε από τον Σαββίδη.

Άρα δεν μιλάμε απλά για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα βγάλει φράγκα από το γήπεδο, μιλάμε για την ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Ναι, για όποιον δεν το κατάλαβε, ήμουν και είμαι έξαλλος με ΑΣ και Κατσαρή και με όλους τους άλλους που εντός ΠΑΟΚ έπαιξαν ρόλο σε αυτό που συνέβη και τους λόγους τους έχω πει και εξηγήσει πολλάκις.

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια δεν τον αποθεωνα γιατί θυμάμαι το πραξικόπημα στο μπάσκετ, που ήταν ένα ...