Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
από _The_Iceman_
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κάτι, με το ρίσκο να με πείτε Σαββιδικο..προσωπικά δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε έναν άνθρωπο που έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα την τελευταία στιγμή και θα είχαμε κόντρες με τον Ηρακλή στην Β και την Γ. Φυσικά και δεν μεγάλωσε με την αφίσα του Κούδα, φυσικά και αποδέχτηκε την πρόσκληση ...
από Psagmenos4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Λογικά η χορηγία είναι της stoiximan. Μεγα λάθος που άνθρωποι του σύνδεσμιακου κινήματος πάνε μέσω fb να το παίξουν έξυπνοι για 2-3 πληροφορίες που έχουν παραπάνω.
Όσο για αύριο μέχρι στιγμής έχω μείνει στο ότι ο ΑΣ θα επιστρέψει το μνημόνιο στην ΠΑΕ ζητώντας περισσότερες εξηγήσεις σχετικά με την ...
από renegade
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βλέπω να πολύχαλιουνται κάποιοι με την στάση του ΑΣ που και δεν έχει ενημερώσει τα μέλη του αλλά και ευθύνεται τώρα για την καθυστέρηση των εξελίξεων.
Πού είναι όλοι εκείνοι οι λαλιστατοι τύποι που έγραφαν 30 φορές την μέρα για την καθυστέρηση του Ιβάν, άλλες 30 για την αδυναμία του να ...
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή έξτρα να μην κάνουν οι του ΑΣ, δε χρειάζεται να καταπιεστούν. Κρυφτούλι να σταματήσουν να παίζουν, διότι έχουν ήδη εκτεθεί και ξεφτιλιστεί. Εφόσον έχουν άντερα και ενδεχομένως έχουν κάνει την επιλογή τους (μπορεί να με κάνουν σε λίγες ώρες ρόμπα αλλά η αίσθησή μου εξ αρχής ήταν και συνεχίζει ...
από astral
Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:01
Jump to forum
Jump to topic

Θυμίζουν τακτικές ομάδας αλήθειας και ελληνοκομματικου ξεκατινιασματος αυτά που διαβάζουμε στα σοσιαλ , τα σαητ και δυστυχώς από μερικούς τύπου Αye εδώ μέσα.

Αηδιαστική κατάσταση. Μεγάλος καημός να φύγει ο Ιβάν , να χάσει το λιμάνι (ή ότι άλλο λιγουρευεται η τοπική παρασιτική ολιγαρχία) και ο ΠΑΟΚ ...
από tolis14
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή ...
από paok_athens_g4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει κριτική στον Ιβάν, στον Λουτσεσκου, στον Ντελια...κ στο Θεό τον ίδιο
Αλλά το να μπαίνει ο κάθε τελευταίος εδω μέσα κ να γράφει τον πουλο έχει διαφορά...τέτοιες εκφράσεις στο σπιτάκι του
από Equalizer
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα ...
από Jean Valjean
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Όταν έρθει (αν έρθει) η μοτορόλα τότε θα το συζητήσουμε.
Προς το παρόν έχει έρθει ένας trader ονόματι Μυστακίδης.
Ας δούμε λοιπόν αυτόν κι όταν έρθει η μοτορόλα το συζητάμε και γι αυτήν.

Από καμιά λήθη δεν βγήκε ο Σαββίδης.
Η γνώμη μου είναι πως ο Ιβάν περίμενε κάποια φουστιά από μέρους του ΑΣ και ...
από tolis14
Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή πολλοί συνοπαδοί έχουν θαμπωθεί από τα πολλά εκατομμύρια, τα γήπεδα που θα γίνουν αύριο κλπ, πρέπει να έχουν μια πολύ σημαντική παράμετρο στο μυαλό τους. Η διαδοχή κατάσταση στον ΠΑΟΚ, αν και όταν έρθει, τι ακριβώς θα πρεσβεύει, που θα πρόσκειται και τι γραμμάτια θα έχει να ξεπληρώσει; από ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια να μην ξεχνάτε να μας θυμίζετε το DNA ΠΑΟΚ,
αν αυτό ειναι τελικα.
Για κάποιους με αρχές και αξιες.
Να το_σας χαιρόμαστε

ΥΓ. Πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχουμε και προιστορία αλλωστε, με την ανατροπή του αείμνηστου Παντελάκη και το σκοτάδι της ανυποληψίας που ...
από Parolos
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Καλά μιλάμε πλέον για λογύδρια νεο-εκδυτικισμού.

Πόσο πιο χαμηλά..
από Psagmenos4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Καποιοι συνεχιζετε και αναφερεστε στον Μυστακιδη σαν να ειναι φυτευτος αυτοφορακιας της νδουλας που παιρνει εντολες από το συστημα.Σταματηστε να βιάζετε την λογική.Αυτοι που παριστανουν τους πολιτικους,τούς εχει για να του δενουν τα κορδονια.

Μπρο οτι και να ισχυει αυτος δεν επικοινωνει ...
από zissos
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται να θες να αγοράσεις ένα μαγαζί από κάποιον που τον σνομπάρεις σε βαθμό που δεν καταδέχεσαι να του μιλήσεις.
Βάζοντας τρίτους και λυτούς και δεμένους κλπ.
Δεν είναι τρόπος ΠΑΟΚ αυτός.
Ανοίγεις τα χαρτιά σου, λες τι έχεις σκοπό να κάνεις με το μαγαζί, επικοινωνείς την πρόταση σου ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ...