Η αναζήτηση βρήκε 808 εγγραφές
- Τετ 08 Οκτ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Όποιος εκτιμά και σέβεται τον Ιβάν τρέμει στην ιδέα να αναλάβει και το μπάσκετ. Ένας καπετάνιος δύσκολα κυβερνά δύο πλοία. Η ΚΑΕ, λόγω μεγέθους και υψηλών προσδοκιών του κόσμου, συνεπάγεται τεράστιες ευθύνες. Η πίεση θα είναι στο διπλάσιο. Με Ιβάν ή Τέλη, η απαίτηση είναι πρωτάθλημα και Euroleague ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξάλλου σε χαλάει να την πάρει
την ΚΑΕ ο Ιβάν ας πούμε που θέλω εγώ;
θα χουμε και τμήμα scouting έτοιμο.
Όπως τότε που έφερε 2 μαυράκια να σωθεί η ομάδα και θα πέφτε πιο εύκολα 😄
Πότε λες τότε που είχε βάλει ο ΑΣ διοίκηση τον νυν μέλος της περίφημης επιτροπής του και φτάσαμε πάτο;
Καλή ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατσαρής και Πανελούδης ήταν οι καταστροφείς του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι ο Τιπιτελης ειναι σκουλικαντερα και θελει τον ρουλη ξεκινησε απο ενα αρθρο απο την ''Γατα".... :lol: :lol: :lol: :lol:
Και το αναπαρηγαγε συχνα πυκνα ο καραφλοκορακας.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mιλαμε για αστειοτητες φιλε. Αν ειναι δυνατον..
Καλα να μου πεις εδω τον εβγαλαν ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα ειδε οτι η πορτα ειναι κλειστη παντου και ενας τροπος να εμπλακει ενεργα ειναι να τα βρει με τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ,δλδ την μανα του συλλογου, θα τον κατηγορηοσυμε για αυτο???
Αυτο που θελω να πω ειναι, ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας παρακολουθησουμε τις εξελιξεις,μονο σε καλο μπορει να βγει ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατοικούμε δυτικά δεν υπάρχει προβλημαeorptol1 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 14:00 Το θεσσαλονικιος ειναι τιτλος τιμης ? εμεις που δεν ειμαστε τι ειμαστε β κατηγοριας ΠΑΟΚτσηδες ? ρε γιλοπουλε τι γραφεις πραγματικα![]()
![]()
- Παρ 10 Οκτ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη φίλε αλλά χτύπησες red flag στο μυαλό μου με την πρόταση:
"Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ."
Συνεχίστε, συγγνώμη για την διακοπή.
Καλα μην κολλας ρε φιλε στο θεσσαλονικιος.
Αυτο που εννοω ειναι οτι μια ζωη στη Βορεια Ελλαδα ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς πάντως αύριο θα μαστε εκεί για τον θανασαρα. Καλώς να ορίσει και ο τελης άμα θέλει να γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ. 
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις γυρισα απο το γηπεδο.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις άλλη γνώμη. Εγώ όταν έχω έναν παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο δε μπορώ να σκέφτομαι την θέση του κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Αν το χάσει 3 χρόνια με σφαγή και την τέταρτη καθαρίσει την εοκ και το σηκώσει όλα καλά για μένα. Αλλά αυτό που μερικοί θέλετε να περάσετε ως επιτυχία ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρωτος στόχος του Μυστακίδη θα πρέπει να είναι συμβόλαιο σε μεγάλη διοργάνωση . Είτε euroleague είτε NBA Europe, αν γίνει . Οχι για τα έσοδα, πιο πολύ για το κίνητρο που θα δίνουμε σε παίχτες για να έρθουν . Εγώ χωρίς συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση δεν βλέπω πως μπορεί να τρέξει ένα project ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που λέει ο Τασεος είναι, ότι ο Μυστακίδης παρουσιάζεται σαν ο παγκόσμιος δισεκατομμυριούχος που έχει πολλά λεφτά, απέναντι στον Ιβαν που δεν έχει (ρευστότητα και λοιπές πίπες). Δεν παρουσιάστηκε με πλάνο και ενδιαφέρον για το άθλημα κλπ κλπ.
Εν ολίγοις δεν ‘‘χω πολλά λεφτά και σας γαμαω όλους…
Εν ολίγοις δεν ‘‘χω πολλά λεφτά και σας γαμαω όλους…