Η αναζήτηση βρήκε 808 εγγραφές

Return

από icue
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στα σοβαρα τωρα απο τους Αμερικανους, Κινεζους, Αραβες και γενικα τους "επενδυτες" εννοειται οτι προτιμω τον Σαββιδη, τον Μυστακιδη, τον Μυτιληναίο κλπ. Περα απο οτι ξερεις ποιος σε αγοραζει, ξερεις οτι δεν θα σε παρατησει ενα πρωι και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στη χωρα.
από Nikodiai
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στα σοβαρα τωρα απο τους Αμερικανους, Κινεζους, Αραβες και γενικα τους "επενδυτες" εννοειται οτι προτιμω τον Σαββιδη, τον Μυστακιδη, τον Μυτιληναίο κλπ. Περα απο οτι ξερεις ποιος σε αγοραζει, ξερεις οτι δεν θα σε παρατησει ενα πρωι και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στη χωρα.

Ξεκαθαρα, εχουν ...
από Maklaz
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μηδενίζουν για να φανεί ακόμα μεγαλύτερη η αλλαγή της σκυτάλης, λες και δεν θα γίνει.

Θα βγούνε μετά δικαιωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό και θα λένε με τουπέ και ύφος "εγώ τα έλεγα, πριν ακόμα έρθει ο Μυστακίδης".

Και σαν άλλα χρυσόψαρα, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την πέσουν στον ...
από leomatos88
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Είχα αρκετές ημέρες να ενημερωθώ από το τέλησπορτ και η αλήθεια είναι αγνοούσα το τελευταίο αριστούργημα του κυρ Στέλιου. Με ανάγκασε ο Θανάσης Χατζόπουλος να το κάνω.

Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
από kataramenos5
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Κυρ Τελη ,οσο και να θελουμε να σε συμπαθησουμε
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.
από Equalizer
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Που μας ενημέρωσε τσιριζοντας ότι όλο αυτό το αισχος ξεκίνησε επειδή πιέστηκε από τα ΜΜΕ.

Ποια ΜΜΕ;

Το εξής ένα

Που με πρωτοσέλιδο απαιτησε ο ΑΣ να βρει επενδυτή.

Και βρήκε εντός τριημέρου.

Βέβαια όλα αυτά είναι οφ τοπικ αφού ο Τέλης στο μπάσκετ ήθελε εξ αρχής να μπει απλά δεν ήθελε ...
από Michael Scott
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Γενικα το βρωμοσαιτ αυτο δεν κραταει πλεον ούτε τα προσχήματα. Ακόμα πιο βρώμικο το άρθρο που ξερουμε πλεον σε τι αποσκοπεί. Απλα ειναι σοκαριστικο να το κανουν τοσο απροκάλυπτα. Ο Γρηγοριάδης τωρα έγραψε άρθρο για το μπάσκετ! Ο Γρηγοριαδης, που μετα βίας ξερει ποδόσφαιρο, έκανε μπασκετική ανάλυση ...
από Maklaz
Τρί 23 Σεπ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Από epobook.

Είσαι ο Τέλης.

Περιουσία τεράστια, δε βλέπεις κανένα.

Και δε δίνεις 2-3 χαρτιά το μήνα σε ένα σοβαρό επικοινωνιολόγο, να πλασάρει όμορφα την εικόνα σου;

Πετάς τα λεφτά σου.

Πας στην αρχή να πάρεις άκομψα το γήπεδο σε μια νύχτα, χωρίς να έχεις κάνει προεργασία επικοινωνιακή. Πρώτο ...
από Franky
Τετ 24 Σεπ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Τι εξυπηρετεί? Τίποτα.

Αντίθετα, η έλλειψη μόρφωσης που βγάζει κάνει ζημιά.

Ο Μυστακίδης θα καταλάβει σύντομα, όπως νωρίς το κατάλαβε και ο Σαββίδης, οτι στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα βρει σοβαρά άτομα και επαγγελματίες να συνεργαστεί, και οτι οι περισσότεροι κάνουν κακό, παρα καλό με την αμορφωσιά ...
από Psaras
Τετ 24 Σεπ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μυστακίδης θα καταλάβει σύντομα, όπως νωρίς το κατάλαβε και ο Σαββίδης, οτι στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα βρει σοβαρά άτομα και επαγγελματίες να συνεργαστεί, και οτι οι περισσότεροι κάνουν κακό, παρα καλό με την αμορφωσιά και την έλειψη αντίληψης.

Η μεγαλύτερη αλήθεια. Ένα εκατ. κόσμος και όλος ...
από palok
Τετ 08 Οκτ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

κύριε Αντώνη εμείς ψηφίζουμε τέλη, τώρα όμως που ακούσαμε την ιστορία σας με το γήπεδο, θα ψηφίζουμε (εξακολουθητικός μέλλοντας) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

palok έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 07:57 κύριε Αντώνη εμείς ψηφίζουμε τέλη, τώρα όμως που ακούσαμε την ιστορία σας με το γήπεδο, θα ψηφίζουμε (εξακολουθητικός μέλλοντας) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Ψήφισε η μάνα μου Νέα Δημοκρατία?????
από Montrealiotis
Τετ 08 Οκτ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Να την πάρει τον ΚΑΕ ο Μυστακίδης. Δεν τον παίρνει να κάνει «μαλάκια». Αρκεί να αλλάξει το ΔΣ του ΑΣ
από giliopoulos
Τετ 08 Οκτ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε θέλω να την πάρει ο Μυστακίδης και για να μη μαλώνουμε
νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνούσες
ότι ο Ιβάν είναι και πιο σίγουρη
λύση αφού τον ξέρουμε και δε θα
έχουμε και διχόνοια. Οπότε με τη
λογική και εσύ μαζί μου είσαι.

Δε νομιζω οτι ο σαββιδης στη φαση αυταρκειας που ειναι θελει να ...