Η αναζήτηση βρήκε 806 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Σ'έναν ευνομούμενο και υγιή αθλητικό σύλλογο (ΑΣ) ανθρωποι όπως ο Θ. Χατζόπουλος θα ήταν περιζήτητοι και μόλις εμφανίζονταν θα τους δίνονταν όλες οι προυποθεσεις να παραμεινουν σε όποια θέση θέλουν οι ίδιοι ώστε να ωφεληθεί ο σύλλογος.
Ο Θ. Χατζόπουλος αντιπροσωπεύει αυτό που κάθε ΠΑΟΚτσής θα ήθελε ...
από van rooy
Παρ 14 Νοέμ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Ότι συμβαίνει και όπως λειτουργεί ο ΑΣ είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κουλτούρας που έχει παγιωθεί ...απορώ πως εκπλήσσεσαι Γιάννη Αγιάννη.
από abc_o_ karpouzas
Παρ 14 Νοέμ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

..........................

Το ερώτημα είναι γιατί ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσελκύσει και να εμπνεύσει ικανους ανθρώπους που θα τον στελεχώσουν. Τι είναι αυτό που τον κρατά μονίμως σε υστέρηση και κυρίως ποιον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση.
Αυτό είναι το σημαντικό ερώτημα στο οποίο κάθε ΠΑΟΚτσής ...
από navigator11
Παρ 14 Νοέμ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

ΌΠΟΙΟΣ και αν αναλάβει πρόεδρος της ΚΑΕ, πέραν από τα συμφέροντα του νέου επενδυτή (εκμετάλλευση γηπέδου κτλ.) θα πρέπει να μπορεί ν α υπηρετήσει το μεγάλωμα της ομάδας . Και σε αυτό το task όχι μόνο δεν περισσεύει κανείς, αλλά Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ που μπορεί να δοθεί είναι από τον Θανάση, τον ...
από kataramenos5
Τρί 18 Νοέμ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Ρε Θαναση ο Τελης ο Μυστακιδης που ναι και ΠΑΟΚτσακι δραστηριοποιειται εντονα στην πολη τελευταια.
Κτίριο 3.800 τμ δωρεα στο Ανατολια εκανε ,δε κανεις καμια κρουση μπας και παρουμε καμια χορηγια πχ για την Αegean Baltic Bank που αγορασε προσφατα και λογικα θα θελει να διαφημισει? Τι καλυτερο και ...
από Odi
Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο πιο ΠΑΟΚ παράγοντας που έχω δει ποτέ στον σύλλογο.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε πρόσωπο, θα είχε το πρόσωπο του Θανάση Χατζόπουλου.

Μακάρι να τον δούμε πρόεδρο στον ΑΣ. Μακάρι.
από Taseos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,δε πρεπει με τιποτα να φυγει απο τον συλλογο.Αν δε τον "θελουν" στη ΚΑΕ ,βαλε τον στη ΠΑΕ -φυσικα να θελει και να μπορει εννοειται-.

Καλέ όλα αυτά αλλά ο Χατζόπουλος έχει μια εταιρία δική του να τρέχει με πολύ καλά στοιχεία δημοσιευμένα, δεν ξέρω αν θα ήθελε ποτέ να κάνει τον ...
από Stelios Bagios
Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πει κανείς για σένα πρόεδρε, έχεις κάνει θαύματα.
Σεβασμός, ευχαριστώ, κι ελπίζω να παραμείνεις ενεργός στα του ΠΑΟΚ.
από bicii82
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Περίμενα να γίνει και επίσημα η αλλαγή ιδιοκτησίας για να πω αυτά που θέλω να πω.
Πιτσιρικάς πίσω στο 2007 όλη η παρέα τότε γαύροβάζελοι
εγώ δεν γούσταρα μια χανουμι ούτε λόγος και βλέπω μια μέρα τυχαία στις ειδήσεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και λέω αυτό ήταν μαγεύτηκα εδώ είσαι από εδώ και μπρος ...
από leomatos88
Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα προφανώς έχει τελειώσει. Εάν θα γίνει έτσι, εάν θα γίνει αλλιώς, για μένα δεν έχει την παραμικρή σημασία. Εμπιστεύομαι τον Θανάση Χατζόπουλο και τέλος. Εάν ο ίδιος θέλει να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο η συμφωνία, έχει καλώς. Τι να τα πληρώσει τώρα τα χρέη ο Μυστακίδης, τι να τα πληρώσει ...
από Maurice_Escargot
Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Ο palok το ειχε γραψει νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει τοπικ "savidis vs telis" :!:

Απο αυτα που βλεπω απο αυτους που εχουν προφανως επιλεξει πλευρα (προσωπο, πορτοφολι, οπως θελετε πειτε το) - οχι μονο στο τουιτερ, αλλα κι απο αυτα που διαβαζω πολλες φορες εδω, θα πω το εξης:

Για το νεο γηπεδο ...
από astral
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με τοξικότητα και παραπληροφόρηση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.

Εδώ έχουμε ...
από chri5ti9
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Το να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με γνωστά σε εμένα προβλήματα και να λέω μετά ότι φτιάχνω τα 1/2 των προβλημάτων τα άλλα φτιάξε τα εσύ πωλητή , είναι άτοπο.
Εφόσον γνωρίζει η πλευρά Τέλη που χρωστάει η ομαδα , συμφώνησε να την πάρει και να ξεχρεώσει κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση .
Αν βγουν και ...
από Psaras
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω πως, αν υπάρχει πρόβλημα, αυτό έχει να κάνει καθαρά με τυπικούς-λογιστικούς-νομικούς λόγους.
Αν όντως υπάρχει καταγεγραμμένο δάνειο στα βιβλία της ΚΑΕ, δεν μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να αρνηθεί την αναγνώριση και την καταβολή της οφειλής.

Φαντάζομαι ότι τα λεφτά (τα οποία, παρεμπιπτόντως ...
από Odi
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Παίδες η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει το εξής:

"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που ...