Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Παρ 24 Οκτ 2025, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Мир έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 13:18 Aν μπορούσα να πάρουμε και τον Παρδο από αριστερά, μαζί με Ζαφειρη και ότι γίνει στο Φορ θα βγάζαμε μεγάλα γούστα επιθετικά.

Πανακα πιάσε δουλειά
https://www.transfermarkt.com/matias-fe ... ler/724129
Και φαντάσου πως κόστισε λιγότερα απ' όσα κόστισε σε εμάς ο Ζαφείρης.
από Blackgr4
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Οι καιροί είναι περίεργοι αλλά και επικίνδυνοι.
Η αντίδραση του να πάμε όλοι μας να γραφτούμε στον ΑΣ, όπως άλλωστε θα έπρεπε να κάνουμε εδώ και χρόνια , είναι λογική, νόμιμη και σαρωτικά (υποθέτω) αποδεκτή.

Κάλεσμα - παρότρυνση για "αντιδράσεις" έτσι γενικά και αόριστα, προτάσεις περί καταλήψεων ...
από Blackgr4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν θα βάλω κανένα αποδεκτό νούμερο πώλησης γιατί για μένα δεν υπάρχει πλέον τέτοιο. Όποιο ρεαλιστικό νούμερο και να μπει στη συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει καλύτερο παίκτη στην ομάδα μας. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Χωρίς καν να λαμβάνω υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ (πχ το πόσο έξω ...
από Blackgr4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή: αγωνιστικός χώρος, ανοχή διαιτητή, λάθος πρώτο ημίχρονο από άποψη συγκέντρωσης και εντάσεων από μέρους μας, είναι ένα ακόμα παιχνίδι όπου σε συγκεκριμένες στιγμές φαίνεται η περιορισμένη ποιότητα που έχουμε στη πίσω γραμμή.

Τα στόπερ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να ...
από Blackgr4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει κουραστεί πάρα πολύ από την τοξικότητα των τελευταίων μηνών. Για αυτό θεωρώ πως είναι αχρείαστο να αναφέρεσαι στην πώληση που δεν έγινε ποτέ. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει αυτό είναι έριδες και διχόνοια ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ σε ένα ήδη ...
από Blackgr4
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά δεν κατάλαβα. Δεν θα έμπαινες στη διαδικασία να απαντήσεις αλλά απάντησες;
Τέλος πάντων, δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, ούτε καν θυμάμαι ποιος είσαι. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, για να δέχθηκες κάποιο μπαν, σίγουρα θα υπήρχε λόγος που θα αναλύθηκε από όλη την mod team.
Κρίνοντας από το ύφος ...
από Blackgr4
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Έχει καταντήσει κουραστικό να βλέπεις τα ίδια μέλη να μπλέκουν σε καυγάδες σε κάθε τόπικ.
Θα ρωτούσα τώρα πόσο ελεύθερο χρόνο μπορεί να έχετε ορισμένοι, αλλά υποθέτω πως θα εκληφθεί ως προσβολή γι' αυτό δεν το κάνω.
Κόψτε το, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση από το μπαν και μετά θα αρχίσετε τα κλασικά ...
από Blackgr4
Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

γνωστο μοτο των συμπαθουντων τον Τελη .....ισες αποστασεις.....

Δεν νομίζω να έχουμε ορίσει κανέναν σερίφη εδώ μέσα.
Δικαίωμα στην άποψη έχετε όλοι σας. Δικαίωμα στο να χαρακτηρίζετε και να τσουβαλιάζετε, δεν έχετε.
Αν περιμένεις να πάρεις κάποιο βραβείο στοχοποιώντας όποιον έχει διαφορετική ...
από Blackgr4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

ΑΝ ισχύει η συμφωνία και ΑΝ τελικά πάρει το μπάσκετ ο Μυστακίδης παρόλο που ΔΕΝ θα πάρει το γήπεδο του ποδοσφαίρου, είναι να απορείς με πολλά πράγματα. Πάααααρα πολλά. Τόσα που δεν έχω καν τον χρόνο να τα γράψω.
Αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις και τότε θα δούμε (και θα αξιολογήσουμε φυσικά) τις ...
από Blackgr4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Το προτεινόμενο από την ΠΑΕ μνημόνιο συναντίληψης, που ήταν προϊόν συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτό , με ψήφους 15-0 από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.

https://www.paokfc.gr/nea ...
από Blackgr4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά αν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσαρής ήταν δεσμευτικό (λέω ΑΝ) τότε ο Μυστακίδης μπορεί σχεδόν περπατώντας να μπλοκάρει οποιαδήποτε (άλλη) νέα συμφωνία.
Εκτός και αν δεν ήταν δεσμευτικό.

Να το ψάξει μπορεί

Να το προσβάλλει, πιθανώς αν και εξαρτάται τι έχει ...
από Blackgr4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω πως υπήρξε κανένα άσπρο, μαύρο, μπρος πίσω κλπ.
Ευνοημένοι ήθελαν να βγουν και υποθέτω χωρίς να ξέρω την τελική συμφωνία, πως μια χαρά ευνοημένοι βγήκαν.
Από το 7-6 στο 15-0 δεν πας τόσο εύκολα. Άρα ούτε προαποφασισμένο φαίνεται πως ήταν, ούτε υπήρχε κάτι δεσμευτικό με καμία άλλη πλευρά ...
από Blackgr4
Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι η ...
από Blackgr4
Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν ξέρω πως ακριβώς είναι και πιστεύω κανένας μας δεν μπορεί. Δηλαδή μπορώ και εγω να φτιάξω σενάρια, έστω κ τραβηγμένα, που να βγάζουν ας πουμε τελείως άλλη ιστορία.
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου ...
από Blackgr4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Η ΚΑΕ καλώς ή κακώς πρέπει να βγει να απαντήσει.
Δεν μπορείς να αφήνεις αναπάντητη μια ανακοίνωση που έχει με κεφαλαία γράμματα τη λέξη << ΝΟΜΙΜΕΣ >>.. υποχρεώσεις.
Αν έχεις όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρους σου, βγες και μίλα καθαρά ξεκάθαρα και πες τι ισχύει. Πες πχ πως ο τάδε αγοραστής ...