Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Για να λέμε όλη την αλήθεια , ο Τσεντίρα υποτίθεται πως θα έρχονταν για βασικός ε;

Σημείο αναφοράς και all in διαβάζαμε και στα καπάκια διαβάσαμε για Τσεντίρα. Ε το να πέσει ανάθεμα, μόνο παράλογο δεν ήταν.

Μάλιστα όταν είχε βγει το θέμα του Γιακουμάκη, είχα διαβάσει αρκετά σχόλια που έλεγαν πως ...
από Blackgr4
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν έχεις δυο ικανούς, φυσικά ο τρίτος πρέπει να είναι από τις ακαδημίες και φυσικά πρέπει να παίρνει περισσότερο χρόνο από αυτόν που δίνει μέχρι τώρα ο Λουτσέσκου.
Έχεις όμως δυο ικανούς;; Δύσκολα.
Ένας παλεύει, δίνει πράγματα, δεν τον λες βέβαια killer, αλλά οκ είναι αξιοπρεπέστατος (και δανεικός ...
από Blackgr4
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Black προφανώς δόθηκε στον Τσαλοφ μια ευκαιρία την οποία δεν άρπαξε. Αλλά το σκεπτικό που είχαν (καταλαβαίνω εγω) το καλοκαίρι ηταν:

1) Τσαλοφ
2) Γιακουμακης
3) Ο μικρός

Για εμένα το λάθος ήταν ότι δεν πήραμε δυνατό φορ για να είναι δεύτερος ο Τααλοφ. Όχι ότι δεν πήραμε τον κάθε Τετει για 3ο ...
από Blackgr4
Πέμ 09 Οκτ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Επικρατεί απίστευτη σύγχυση στα μυαλά αρκετών. Έχετε βγάλει το λάθος συμπέρασμα πως αν μαλώσετε με 3-5-7 μέλη εδώ μέσα θα καταφέρετε κάτι. Στην πραγματικότητα δεν θα καταφέρετε τίποτα.
Γράψτε τις απόψεις σας (αν γίνεται όχι κάθε μέρα τα ίδια) και τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για προσωπικές ...
από Blackgr4
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η άμυνα θα το δώσει ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα. Αν σοβαρευτούμε πίσω, μέχρι τον Γενάρη που απαιτείται μαζί με Ζαφείρη να έρθει και ένα στόπερ ΤΑΝΚΣ, όλα γίνονται.
Και σήμερα δεχθήκαμε φάσεις στο 1ο ημίχρονο, ειδικά κάτι αναμπουμπούλες όταν σηκώνεται η μπάλα είναι απαράδεκτες, όπως επίσης το αργό ...
από Blackgr4
Δευ 20 Οκτ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετάβαση, καμία αλλαγή, καμία αντικατάσταση... ΑΝ για όνομα του Θεού πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως αν του δώσουν ένα σωστά δομημένο ρόστερ και ένα μπάτζετ ανάλογα αυξημένο όσο των υπόλοιπων, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να μας το εγγυηθεί ...
από Blackgr4
Δευ 20 Οκτ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετάβαση, καμία αλλαγή, καμία αντικατάσταση... ΑΝ για όνομα του Θεού πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως αν του δώσουν ένα σωστά δομημένο ρόστερ και ένα μπάτζετ ανάλογα αυξημένο όσο των υπόλοιπων, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να μας το ...
από Blackgr4
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, ήταν να ασχολούμαστε όλοι μας πολύ περισσότερο με τον ΑΣ.
Για να μην λέμε μ@λακίες και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, παρατημένο τον είχαμε, όπως επίσης μια χαρά τον βόλευε τον Ιβάν η παρουσία του Κατσαρή και μια χαρά τον στήριζε μέχρι να γίνει η κέντα.
Αυτά δεν ...
από Blackgr4
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
από Blackgr4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και να ...
από Blackgr4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και ...
από Blackgr4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είδα καμία σοβαρή προτροπή αντίδρασης κατά της εξαγοράς της ΚΑΕ.

Μπορεί να έχω χάσει κάτι

Αντίδραση κατά των όσων γίνονται στον ΑΣ είδα.

Από εκεί και πέρα είναι πρακτικώς αδύνατον να αγοράσει οποιοσδηποτε την ΚΑΕ και να ΜΗΝ πετύχει κάποια πρόοδο.

Το τι πρόοδος θα είναι αυτή, θα το ...
από Blackgr4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Αν και δε νομίζω ότι ο αμπαλαεα χρειάζεται συνήγορο, ποιον ακριβώς κανόνα του φόρουμ δεν σεβάστηκε για να φάει μπαν για μια εβδομάδα? Έκανε ή δεν έκανε την παρακάτω δήλωση στο λινκ ο Μυστακιδης μήνες πριν δείξει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ? Με κάθε καλή πρόθεση @Blackgr4 είσαι διαχειριστής και έχεις ...
από Blackgr4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

@Blackgr4

Για να μην είμαι οφφ τοπικ απλώς να σου πω ότι σε ευχαριστώ για την αναλυτική σου απάντηση. Συνεχίζω να είμαι της άποψης ότι η ερμηνεία των πράξεων καποιου (εν προκειμενω του Μυστακίδη) δεν θα πρέπει να τιμωρείται εφόσον δεν αναφέρονται κατηγορίες που είναι κολασιμες πράξεις και το ...
από Blackgr4
Παρ 24 Οκτ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τα κενά του ρόστερ, μετά από νίκες φωνάζουν ακόμα περισσότερο.

Ο χθεσινός ΆΘΛΟΣ που θα μνημονεύεται για τα επόμενα 50 χρόνια ως ένα από τα πιο εκπληκτικά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ μας, μας έδωσε αλλά και μας ΈΔΕΙΞΕ πολλά πράγματα.

Το επίπεδο από τη μέση και πίσω, ειδικά στο κέντρο της άμυνας ...