Η αναζήτηση βρήκε 201 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτό θα είναι μεγαλύτερο θαύμα από αυτό που απαιτησε/περιμένει φέτος.

Αυτός είναι ο Ιβάν και δεν αλλάζει, όπως και δεν θα αλλάξουν λειτουργίες της ΠΑΕ που προκύπτουν από τα κουσούρια και τη λανθασμένη φιλοσοφία του ιδιοκτήτη.
Αυτές είναι που μας κρατάνε πίσω για εμένα και για αυτό από πέρσι δεν ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ξέρω πως δεν είμαι ο μοναδικός που το βλέπει, μου κάνει όμως εντύπωση πως δεν βλέπω πολλούς να το αναφέρουν.

Από πέρσι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα από τη μέση και πίσω. Τα στόπερ μας ΔΕΝ μένουν ψηλά, πιθανολογώ επειδή γνωρίζουν πως δεν έχουν την απαραίτητη ταχύτητα προκειμένου να κόψουν την ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Σου έριξαν όλη την ευθύνη για το πούλμαν τη στιγμή που ήταν μέσα ο Γιώργος Σαββίδης, πρόεδρος και γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας.
Σου καθυστερούν ή και δεν ολοκληρώνουν με δικαιολογίες πολλές μεταγραφές που ζητάς.
Σου βάζουν στόχους που ακόμα και οι ίδιοι γνωρίζουν πως μόνο ρεαλιστικοί (βάσει ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

PAOKevolution έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:50 Ναι βρε παιδί μου. Γράφεις εγώ αυτό ξέρω. Δεν είναι Απόδειξη αυτό. Πες κι εσύ που το βρήκες αυτό. Κι εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έχουμε το 4ο μπάτζετ.
Καλά κάνεις. Δικαίωμα σου είναι.
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

ε πως δεν τον συγκρίνεις αφού κάνεις σύγκριση ? :D

Η πρόθεση δεν είναι να συγκριθούν αυτοί οι δυο παίκτες. Η αναφορά στον Πήλιο έγινε από άλλον και ήταν σχετικά με την αμυντική ποιότητα των αντιπάλων μας.
Δεν ξέρω αν οποιοσδήποτε χάρτινος αισθάνεται σιγουριά με τον χ-ψ Πήλιο, ξέρω πως εγώ ...