Η αναζήτηση βρήκε 342 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Τετ 29 Απρ 2026, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ σήμερα. Μεγάλη μέρα, που στην ευκταία περίπτωση που θα κατακτήσουν τα παλικάρια μας το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα δώσει μεγάλη ώθηση να διαβάζουμε ότι κάποιοι άλλοι έχουν από την πρώτη στιγμή πλάνο για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ μας.
😉

Δεν νομίζω πως προσφέρει σε κάτι το ...
από Blackgr4
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Το λες και απίστευτο.
Με το καλό να γίνει.
από Blackgr4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Είπα ότι γράφεις ένα χρόνο με ειρωνίες.
Το προπαγάνδα, ναι το είπα λόγω των υπερβολών?? που έχεις γράψει, είτε πάνω στα νεύρα κάποιες ανακρίβειες?

Θες να σταθείς στη λέξη αυτή καθαυτή? Άτυχης το δέχομαι.

Τα υπόλοιπα δεν τα αλλάζω.

αναφέρεις όμως το ότι ο Σνούφελ είναι μοντ λες και απαγορεύεται ...
από Blackgr4
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Ναι βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν συμβαίνουν ποτέ οι "λογικές προϋποθέσεις".
Αν ανανεώσει ο Οζντόεφ, θα είναι και πάλι το δευτερο-τρίτο μας χαφ. Στα 34-35 του. Οπότε και πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί παίζουμε χωρίς να έχουμε χαφ και γιατί ο Μιχαηλίδης πετάει διαρκώς την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση όταν ο ...
από Blackgr4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην άποψη και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι ο μόνος που ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει άποψη.

Η μόνη (βασική για εμένα) διαφορά, είναι στο βάρος της κάθε άποψης και αυτό προκύπτει από γεγονότα.

Εδώ και μήνες βλέπω ορισμένους (αρκετούς είναι η αλήθεια) να σκοτώνονται στα ...
από Blackgr4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;

Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;

Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;

Πολλά τα ...
από Blackgr4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.

Odi σοβαρά δεν πήρες ποτέ θέση? Φαντασιοπληκτοι θα είμαστε.

Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν ...
από Blackgr4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Ο συγκεκριμένος κύριος και είχε και θα έχει λόγο στο αγωνιστικό. Το ξαναλέω.
Το έγραψα και κανένα μισάωρο πριν το αναλύσει ο ίδιος στη συνέντευξη του, όπου φυσικά δεν είχε κανέναν λόγο να μιλήσει για αγωνιστικά ζητήματα εφόσον δεν θα είχε συμμετοχή.
Από εκεί που περιμέναμε ποδοσφαιράνθρωπους ...
από Blackgr4
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:

1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά ...
από Blackgr4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαββίδης "τρώει το πολύ χέσιμο" για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν φέρνει πια επιτυχίες ή για να το πω λίγο διαφορετικά, δεν τις φέρνει με τη συχνότητα που έδειξε από το 16 μέχρι το 19 πως θα τις φέρνει. Εντελώς ωμά.

Η μία κατάκτηση πρωταθλήματος το 2024, (που εδώ και δυο χρόνια αποδεικνύεται ...
από Blackgr4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Μία λέξη περιγράφει την κατάσταση στην ομάδα.
Τέλος εποχής...
Ο Ιβάν έλαβε τεράστια στήριξη από τον κόσμο. Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Το πρόβλημα είναι ένα. Δυστυχώς η ομάδα είναι παρατημένη. Και δεν μιλάω για μπάτζετ και μεταγραφές. Όσοι αναπαράγουν τέτοιες μπούρδες είτε είναι βαλτοί, είτε ...
από Blackgr4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν προκύπτει από πουθενά. Εγώ το λέω. Δεν έγραψα πουθενά για ειλημμένη απόφαση. Είπα "έτσι και..". Για να το λέω έχω τους λόγους μου.

@Patron Προσωπικά δεν το γνώριζα αυτό.