Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Δευ 05 Ιαν 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Στα κόστη των παικτών να υπολογίζεις και τους διαφορετικούς μισθούς του καθενός. Ο Τσολακ έφερε 2.5 εκατομμύρια πίσω αλλά πληρώθηκε και άλλα 3 εκατομμύρια για να μην κάνει τίποτα. Αρα πάλι τα χάνουμε τα λεφτά. Ο Ινγκανσον μισήθηκε και όχι άδικα από τους οπαδούς ενώ και στα χρόνια που έπαιζε η ...
από Blackgr4
Δευ 05 Ιαν 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως λοιπόν δεν έχουν τόσο άδικο όσοι υποστηρίζουν πως το να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό πχ (3-4+ εκατομμύρια) για μεταγραφή, μειώνει τις πιθανότητες για αποτυχία;
Μήπως τελικά το μοτίβο "ελεύθεροι, δανεικοί, μεταγραφές εκατομμυρίου" έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε ...
από Blackgr4
Τετ 07 Ιαν 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι αδιανόητο. Είναι να απορείς γιατί μπορεί έστω και να κοιτάζουν για δεξιά και όχι αριστερά.
Ο Κένι δεν είναι Μάτος, είναι όμως τίμιος. Ο Σάστρε οκ ήταν πάντα μια λύση για δεύτερος, ως εκεί. Ειδικά όταν δεν είχε ρυθμό.
Αριστερά μιλάμε για κανονική ...
από Blackgr4
Παρ 09 Ιαν 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Γενικά έχουν αλλάξει πάααρα πολύ τα οικονομικά μεγέθη.
Ναι κάποτε τα 3 εκατομμύρια ήταν ΓΕΝΙΚΑ μεγάλο ποσό, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Πλέον δεν είναι το ίδιο.
Όταν ο Ίγκανσον σε τόσο προχωρημένη ηλικία πουλιέται 4 χαρτιά, πόσο θα πουλιέται ο Ντρτάδε στα 26 του;
από Blackgr4
Κυρ 11 Ιαν 2026, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ήδη το βλέπει διαφορετικά και από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί για να έρθει από τώρα. Έτσι έχω μάθει εγώ τουλάχιστον.
Να πω και το άλλο που δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του όπου αν πέσουν κατηγορία μένει ελεύθερος.
Οπότε οι Γερμανοί αν δεν τον δώσουν τώρα βγάζοντας ...
από Blackgr4
Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
από Blackgr4
Δευ 19 Ιαν 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
από Blackgr4
Δευ 19 Ιαν 2026, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Με το χέρι στην καρδιά...
Τι πιθανότητες δίνεις να γίνει αυτό, ακόμα και με ένα ακόμα παικτη;

Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ (γενικά, όχι μόνο φέτος) είναι τρελό.
Περίπτωση 1: Όταν η ομάδα πάει καλά, αρχίζουν να αμφιβάλουν για το αν πρέπει να την ενισχύσουν.
Περίπτωση 2: Όταν η ομάδα δεν ...
από Blackgr4
Δευ 19 Ιαν 2026, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά .
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά ...
από Blackgr4
Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
από Blackgr4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δηλαδή ο Μυστακίδης υπέγραψε δεσμευτικό συμβόλαιο - ιδιωτικό συμφωνητικό (πείτε το όπως θέλετε) που έχει σοβαρή νομική ισχύ και επιλέγει έτσι γιατί.. "του κάπνισε" να μην πληρώσει όσα συμφώνησε;
Έτσι και ισχύει αυτό, προφανώς και μιλάμε για έναν εντελώς αφερέγγυο άνθρωπο, που αργά ή γρήγορα θα ...
από Blackgr4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ο Μυστακίδης υπέγραψε δεσμευτικό συμβόλαιο - ιδιωτικό συμφωνητικό (πείτε το όπως θέλετε) που έχει σοβαρή νομική ισχύ και επιλέγει έτσι γιατί.. "του κάπνισε" να μην πληρώσει όσα συμφώνησε;
Έτσι και ισχύει αυτό, προφανώς και μιλάμε για έναν εντελώς αφερέγγυο άνθρωπο, που αργά ή γρήγορα θα ...
από Blackgr4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ που έχω δει εγώ προσωπικά σε όλη μου τη ζωή. Ουσιαστικός, με ανέβασμα εντάσεων μετά το 60', συνδυασμούς, άμυνα γρανίτη, όμορφο ποδόσφαιρο, ταχύτητα σχεδόν σε κάθε θέση και έναν Λουτσέσκου να διδάσκει άλλη μια φορά.
Επικός Κένι, τρομερός Γιακουμάκης, άψογος ...
από Blackgr4
Παρ 23 Ιαν 2026, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν θα κάνουμε τελικά μεταγραφές, αλλά δηλώνω το ίδιο πράγμα που έκανα και το 24 παρόλο που πήραμε στο τέλος το πρωτάθλημα.
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ ...
από Blackgr4
Δευ 26 Ιαν 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Ψήνεστε να ρίξετε λίγο όλοι σας τους τόνους ή θα συνεχίζεται η ίδια κουβέντα με τις ίδιες εξυπνάδες κάθε μέρα;
Ειδικά ορισμένοι έχει εδώ και 6-7 μήνες που έχετε πάρει εργολαβία κάθε τσαμπουκά και ειρωνεία με άλλα μέλη.
Ελπίζω να μην πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά ναι υπάρχουν άτομα με διαφορετική ...