Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές
- Δευ 05 Ιαν 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Στα κόστη των παικτών να υπολογίζεις και τους διαφορετικούς μισθούς του καθενός. Ο Τσολακ έφερε 2.5 εκατομμύρια πίσω αλλά πληρώθηκε και άλλα 3 εκατομμύρια για να μην κάνει τίποτα. Αρα πάλι τα χάνουμε τα λεφτά. Ο Ινγκανσον μισήθηκε και όχι άδικα από τους οπαδούς ενώ και στα χρόνια που έπαιζε η ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως λοιπόν δεν έχουν τόσο άδικο όσοι υποστηρίζουν πως το να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό πχ (3-4+ εκατομμύρια) για μεταγραφή, μειώνει τις πιθανότητες για αποτυχία;
Μήπως τελικά το μοτίβο "ελεύθεροι, δανεικοί, μεταγραφές εκατομμυρίου" έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι αδιανόητο. Είναι να απορείς γιατί μπορεί έστω και να κοιτάζουν για δεξιά και όχι αριστερά.
Ο Κένι δεν είναι Μάτος, είναι όμως τίμιος. Ο Σάστρε οκ ήταν πάντα μια λύση για δεύτερος, ως εκεί. Ειδικά όταν δεν είχε ρυθμό.
Αριστερά μιλάμε για κανονική ...
Ο Κένι δεν είναι Μάτος, είναι όμως τίμιος. Ο Σάστρε οκ ήταν πάντα μια λύση για δεύτερος, ως εκεί. Ειδικά όταν δεν είχε ρυθμό.
Αριστερά μιλάμε για κανονική ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικά έχουν αλλάξει πάααρα πολύ τα οικονομικά μεγέθη.
Ναι κάποτε τα 3 εκατομμύρια ήταν ΓΕΝΙΚΑ μεγάλο ποσό, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Πλέον δεν είναι το ίδιο.
Όταν ο Ίγκανσον σε τόσο προχωρημένη ηλικία πουλιέται 4 χαρτιά, πόσο θα πουλιέται ο Ντρτάδε στα 26 του;
Ναι κάποτε τα 3 εκατομμύρια ήταν ΓΕΝΙΚΑ μεγάλο ποσό, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Πλέον δεν είναι το ίδιο.
Όταν ο Ίγκανσον σε τόσο προχωρημένη ηλικία πουλιέται 4 χαρτιά, πόσο θα πουλιέται ο Ντρτάδε στα 26 του;
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήδη το βλέπει διαφορετικά και από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί για να έρθει από τώρα. Έτσι έχω μάθει εγώ τουλάχιστον.
Να πω και το άλλο που δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του όπου αν πέσουν κατηγορία μένει ελεύθερος.
Οπότε οι Γερμανοί αν δεν τον δώσουν τώρα βγάζοντας ...
Να πω και το άλλο που δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του όπου αν πέσουν κατηγορία μένει ελεύθερος.
Οπότε οι Γερμανοί αν δεν τον δώσουν τώρα βγάζοντας ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το χέρι στην καρδιά...
Τι πιθανότητες δίνεις να γίνει αυτό, ακόμα και με ένα ακόμα παικτη;
Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ (γενικά, όχι μόνο φέτος) είναι τρελό.
Περίπτωση 1: Όταν η ομάδα πάει καλά, αρχίζουν να αμφιβάλουν για το αν πρέπει να την ενισχύσουν.
Περίπτωση 2: Όταν η ομάδα δεν ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά .
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δηλαδή ο Μυστακίδης υπέγραψε δεσμευτικό συμβόλαιο - ιδιωτικό συμφωνητικό (πείτε το όπως θέλετε) που έχει σοβαρή νομική ισχύ και επιλέγει έτσι γιατί.. "του κάπνισε" να μην πληρώσει όσα συμφώνησε;
Έτσι και ισχύει αυτό, προφανώς και μιλάμε για έναν εντελώς αφερέγγυο άνθρωπο, που αργά ή γρήγορα θα ...
Έτσι και ισχύει αυτό, προφανώς και μιλάμε για έναν εντελώς αφερέγγυο άνθρωπο, που αργά ή γρήγορα θα ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Μυστακίδης υπέγραψε δεσμευτικό συμβόλαιο - ιδιωτικό συμφωνητικό (πείτε το όπως θέλετε) που έχει σοβαρή νομική ισχύ και επιλέγει έτσι γιατί.. "του κάπνισε" να μην πληρώσει όσα συμφώνησε;
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ που έχω δει εγώ προσωπικά σε όλη μου τη ζωή. Ουσιαστικός, με ανέβασμα εντάσεων μετά το 60', συνδυασμούς, άμυνα γρανίτη, όμορφο ποδόσφαιρο, ταχύτητα σχεδόν σε κάθε θέση και έναν Λουτσέσκου να διδάσκει άλλη μια φορά.
Επικός Κένι, τρομερός Γιακουμάκης, άψογος ...
Επικός Κένι, τρομερός Γιακουμάκης, άψογος ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε τελικά μεταγραφές, αλλά δηλώνω το ίδιο πράγμα που έκανα και το 24 παρόλο που πήραμε στο τέλος το πρωτάθλημα.
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ ...
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψήνεστε να ρίξετε λίγο όλοι σας τους τόνους ή θα συνεχίζεται η ίδια κουβέντα με τις ίδιες εξυπνάδες κάθε μέρα;
Ειδικά ορισμένοι έχει εδώ και 6-7 μήνες που έχετε πάρει εργολαβία κάθε τσαμπουκά και ειρωνεία με άλλα μέλη.
Ελπίζω να μην πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά ναι υπάρχουν άτομα με διαφορετική ...
Ειδικά ορισμένοι έχει εδώ και 6-7 μήνες που έχετε πάρει εργολαβία κάθε τσαμπουκά και ειρωνεία με άλλα μέλη.
Ελπίζω να μην πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά ναι υπάρχουν άτομα με διαφορετική ...