Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Δηλαδή από όλο αυτό το έργο εσείς καταλάβατε οτι εκτέθηκαν οι συνοπαδοι σας που χωρίζονται σε στρατόπεδα και δεν εκτεθήκατε όλοι οι ισαποστακιδες;
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Έχουν εκδώσει κοινή ανακοίνωση πως συμφώνησαν να υπογραφεί το μνημόνιο. Όχι δεν έχουν υπογράψει ακόμα.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Για το καλό όλων μας, κόψτε τους χαρακτηρισμούς. Απλά κόψτε τους. Δεν γίνεται να έχετε τόση αντοχή να μαλώνετε εδώ και μήνες με συνοπαδούς σας. Ειλικρινά δηλαδή.
Πείτε ρε μλκες ο καθένας την άποψη του, σεβαστείτε επιτέλους πως μπορεί κάποιος άλλος μλκας να έχει μια άλλη άποψη, διαφωνήστε όσο θέλετε ...
Πείτε ρε μλκες ο καθένας την άποψη του, σεβαστείτε επιτέλους πως μπορεί κάποιος άλλος μλκας να έχει μια άλλη άποψη, διαφωνήστε όσο θέλετε ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
@blackgr4
Τώρα μπορώ να απαντήσω κάτι ανάλογο και δε θα τελειώσουμε ποτέ. Να πω μόνο ότι δε θεωρώ ότι την έπεσα, είπα κάτι που μου φάνηκε λογικά, ενώ δεν ξέρουμε τι και πώς , βάζουμε πρόσημο σε πράξεις και αφήνουμε υπονοούμενα ( εγώ έτσι το εξέλαβα).
Επίσης δεν έχω καμιά βεβαιότητα γενικά και ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας κ ξεκίνησε η κουβέντα για το αν και πότε "πρέπει" να χαρούμε με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Τελη... Η διαχρονική αλήθεια είναι η εξης:
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα
Άπειρα νεύρα. Προφανώς δεν γίνεται να φταίει μόνο ο Τσάλοφ (τον οποίο ξέρουμε πως πρέπει να αντικαταστήσουμε ΧΘΕΣ).
Το να πουλήσεις την μπάλα τρεις φορές δεν σημαίνει πως ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας μπορεί να παίρνει ανενόχλητος κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.
Ο Μιχαηλίδης είναι ακριβώς ...
Το να πουλήσεις την μπάλα τρεις φορές δεν σημαίνει πως ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας μπορεί να παίρνει ανενόχλητος κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.
Ο Μιχαηλίδης είναι ακριβώς ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε και 8 να είχε, τον Μεϊτέ δεν θα τον έβγαζε. Μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχει άλλον με παρόμοια χαρακτηριστικά, από το ότι δεν τον βγάζει ποτέ, δεν υπάρχει.
Γι' αυτό απορώ με όσους είναι υπέρ του να ανανεώσει ο Οζντόεφ στα 34 του και να αγοραστεί και ο Μπιάνκο.
Αντι-Μεϊτέ ποιος θα είναι ω ρε ...
Γι' αυτό απορώ με όσους είναι υπέρ του να ανανεώσει ο Οζντόεφ στα 34 του και να αγοραστεί και ο Μπιάνκο.
Αντι-Μεϊτέ ποιος θα είναι ω ρε ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κεντζιόρα έχει ευθύνη για 2 γκολ μέσα στη Λιλ και για το χθεσινό γκολ. Αυτά έτσι στα γρήγορα.
Είμαι σίγουρος πως αν το ψάξω θα βρω άλλες 2-3 φορές που δεχθήκαμε γκολ εξαιτίας του.
Φιλότιμος ξεφιλότιμος, δεν είναι στόπερ επιπέδου. Για rotation μια χαρά είναι και αυτός και ο Μιχαηλίδης. Για βασικοί ...
Είμαι σίγουρος πως αν το ψάξω θα βρω άλλες 2-3 φορές που δεχθήκαμε γκολ εξαιτίας του.
Φιλότιμος ξεφιλότιμος, δεν είναι στόπερ επιπέδου. Για rotation μια χαρά είναι και αυτός και ο Μιχαηλίδης. Για βασικοί ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Για όνομα του Θεού, σας παρακαλώ εδώ και 1.5 χρόνο, φέρτε - στοπερ - τανκς - ΧΘΕΣ.
ΧΘΕΣ γ@μώ τη τρέλα μου. Σ-Τ-Ο-Π-Ε-Ρ. Ούτε φορ, ούτε εξτρέμ, ούτε ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟΠΕΡ!!!!!
Με φορ τον Μύθου ή τον Χατσίδη αντί του Τσάλοφ, αλλά με Ζαφείρη και στόπερ ΤΑΝΚΣ μπορώ να πάρω πρωτάθλημα.
Χωρίς στόπερ, τον Χάαλαντ ...
ΧΘΕΣ γ@μώ τη τρέλα μου. Σ-Τ-Ο-Π-Ε-Ρ. Ούτε φορ, ούτε εξτρέμ, ούτε ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟΠΕΡ!!!!!
Με φορ τον Μύθου ή τον Χατσίδη αντί του Τσάλοφ, αλλά με Ζαφείρη και στόπερ ΤΑΝΚΣ μπορώ να πάρω πρωτάθλημα.
Χωρίς στόπερ, τον Χάαλαντ ...