ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- john4serres
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Που τέτοια εποχή πέρυσι κέρδισε στο ίδιο γήπεδο την Ρεαλ Μαδρίτης με 1-0
- john4serres
Μαύρη νύχτα στα βουνά.sic-4 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16 Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να μεταδιδει παρελασεις γιατι απο ποδοσφαιρο ειναι πιο αμπαλος κι απο μενα.
Δεν πήρε χαμπάρι την θέση των Γάλλων στο γκολ.
-
PAOK DreXleR
Δεν υπάρχει πέναλτυ θεωρώ, όπως & είχα γράψει στη ροή του ματς, γιατί το δεξί πόδι του επιθετικού ψάχνει την επαφή με τον Κεντζιόρα για να πέσει. Δες το λίγο αυτό που λέω, αν έχεις χρόνο, είναι ξεκάθαρο πως έχει αποφασίσει να εκμαιεύσει το πέναλτυ αντί να κυνηγήσει τη μπάλα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:57 Τηρουμένων των αναλογιών, μια από τις σπουδαιότερες νίκες της δεκαετίας. Και λόγω αντιπάλου, και γιατί δεν κλέψαμε το αποτέλεσμα, και γιατί ορισμένοι παίκτες όχι απλά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά έδειξαν για πόσο ψηλά είναι.
ΥΓ: Κι εγώ θα έδινα το πέναλτι, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Ακόμα κι αν δεν κερδίζαμε, τα συμπεράσματα θα ήταν τα ίδια και θα ήταν άκρως θετικά. Το να λέμε ότι είναι ή δεν είναι πέναλτι δεν μειώνει την νίκη.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- Apil44, Papa9
Εγώ είδα που του έβαλε και κάτι στην τσέπη. Με τα ίδια μου τα μάτια το είδα..Patron έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:56 Ο διαιτητής ήταν γιουγκος; Τον είχε ο Ζιβκοβιτς στο μπουρου μπουρου όλο το παιχνίδι κ φαινόταν ότι δεν του μιλούσε αγγλικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 24 Οκτ 2025, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε μαγκα Νταμπανοβιτς, πως τον πετσοκοψες ετσι τον Γαλλο Ηλιοπουλο;;; Φλωρογαλλε πανε σπασε καμια πινακιδα σαν τον Seajet, για αυτα εισαι. Το παικτακι σου πεφτει αναποδα απο τη φορα του τραβηγματος της φανελας. Χαλβα.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- PAOK DreXleR, Apil44, navigator11, Papa9
Του χάλασε το αφήγημα.john4serres έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 12:18Μαύρη νύχτα στα βουνά.sic-4 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16 Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να μεταδιδει παρελασεις γιατι απο ποδοσφαιρο ειναι πιο αμπαλος κι απο μενα.
Δεν πήρε χαμπάρι την θέση των Γάλλων στο γκολ.
Όλο το μάτσ περίμενε να πει, "ε να ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αλλα δεν μπορεί"
- These users thanked the author astral for the post (total 4):
- PAOK DreXleR, aivas19, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Κοίτα χωρίς να είμαι ειδικός να ερμηνεύω τα νούμερ , θεωρώ ότι αποτυπώνεται η εικόνα του αγώνα σχετικά με το αν παρήγαγε ποδόσφαιρο η Λιλ ή όχι.CCCP έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:44 Διαφωνω οτι παρηγαγε παιχνιδι η Λιλ. Απολυτως τιποτα δε δημιουργησε και για αυτο για μενα δεν αξιζε να κερδισει.
...
4-3 σε μεγάλες ευκαιρίες
22-8 σουτ
3-8 επεμβάσεις τερματοφύλακα
13-2 κόρνερ
551-309 πάσες
65-35 κατοχή μπάλας.
- These users thanked the author giapas for the post:
- ΑποστόληςΑ
- BlackMagicPAOK
Εμένα μου έκανε εντύπωση, περίπου από το 70' και μετά, που μας πιεζαν. Δεν έκαναν μια λάθος πάσα.
Ένα αβιαστο λάθος. Να χάσουν ένα κοντρόλ. Να μην προλάβουν μια δυνατή μπαλιά.
Κάθε τους προσπάθεια έφθανε μέχρι την περιοχή μας!
Ένα αβιαστο λάθος. Να χάσουν ένα κοντρόλ. Να μην προλάβουν μια δυνατή μπαλιά.
Κάθε τους προσπάθεια έφθανε μέχρι την περιοχή μας!
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post (total 2):
- st4this, paoki19
Τι καβλα ηταν το χθεσινο ρε αδερφια, κι ας εχω την ευρωπη σε τριτη μοιρα. Ολα μακαρι να μεινουν ετσι. Δεν ξερω τι γραφτηκε, το μονο που με πειραξε ηταν η επιμονη να μεινει μεσα ο Ντελιας. Ζιφκο πολλα κιλα καρυδια. Να ναι καλα οι πορτογαλοι που τον ετρξαν τοτε για να τον χαιρομαστε τωρα. Ποιον να πιασω ποιον να αφησω. Το οφσαϊντ απο οσο διαβασα στα τελευταια σχολια δεν ειναι ευκολο γιατι δεν ειναι ο αμυντικος μας που εχει τη γραμμη αλλα η μπαλα. Μπραβο στο Παοκτσακι τον Τσιφτση που κανει ντερμπι τη θεση με το αλλο τερας τον Γιρι. Μεϊτε; Ογκολιθος. Τσαλοφ, μπραβο του που προσφερε τοσα χθες. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι μεσα και εξω απο το γηπεδο, Λουτσος στρατηγος. Απο τα αουβιτερζεν στα α τουτ α λερ... ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!
όχι και 3 μεγάλες ευκαιρίες ρε φίλε... Ο Ζίφκοβιτς μόνο είχε 3, είχε μία κι ο Γιακουμάκης
Δεν ήθελα να γράψω χθες μετά το ματς, αλλά είχαμε φοβερό κακό ανασταλτικό παιχνίδι από την 4αδα μετά το 35 του 1ου μέρους. Λογικο σε έναν βαθμό γιατί οι Γάλλοι μπροστά ήταν ταχύτατοι, δε τους φτάναμε σε ρυθμό αλλά είχαν και εξαιρετική ατομική ποιότητα στις πάσες τους ακόμα και με κεφάλι.
Αλλά:
Μπαμπα: Πόσες φορές θα φας την ανάποδη σεντρα/γιομα στην πλάτη σου για να καταλάβεις τι φάλτσα δίνουν, γιογιό μας κάνανε επειδή δεν το κατάλαβε με τι φάλτσα σεντράρει το δεκάρι και το αριστερό εξτρέμ τους. Ο πάγκος δε μπορούσε να τον κατευθύνει, θα γλυτωναμε το μισό εγκεφαλικό χθες.
Κενυ: Είχε 2 δύσκολους παίκτες που ίσως ήταν και πιο γρήγοροι, το μόνο που του κακίζω (Λόγο Ντεσποτοφ) είναι ότι ακόμα δεν μπορεί να συννεοηθει με τον Κετζιορα για τις τοποθετήσεις, στο οφσαιτ που δε χρειάστηκε χθες άλλά κυρίως στο αμυντικό τρανσιτιον και τοποθετήσεις.
Μιχαϊλίδης: Ήταν 1 ταχύτητα πιο πίσω από τους αντιπάλους όταν επαιφτε, πρέπει να δουλέψει σε ταχύτητα/δύναμη γιατί δεν θα ψηλώσει παραπάνω, πρέπει να δουλέψει στους τομείς που έχει καλύτερη δομή σε σχέση με τα 1.90+στόπερ. Τάρ ψιλό-λαθάκια τα έκανε χωρίς μεγάλη γκάφα και έβγαλε και την κλασική του ασίστ.
Κετζιορα: Τρικιμια χθες, από το πεναλντι που γλυτωσαμε και οι περισσότεροι διαιτητές θα φοβόταν να αντικρουσουν το βάρ στη κάμερα, στην επόμενη φάση πάει και τραβάει τον αντίπαλο κοντά στο πλάγιο. Εκεί λες ο τύπος δεν το δουλεύει του μυαλό σήμερα ... Μετά από την κάρτα ήταν αλλού για αλλού ... έβλεπες τον πανικό τον οποίο τον μετέφερε και στην υπόλοιπη 4αδα της άμυνας, τέρματα κ χαφ. Σε ταχύτητα δεν έφτανε τους αντιπάλους αλλά από την άλλη μόνο Ντέλιας και Μπαμπά τους είχαν.
Έπρεπε να έχει βγει αλλαγή τουλάχιστον όταν βάλανε το Ζιρου για κόβαμε κεφαλιά όσες φορες περνάει αίτηση από το face control του Αλκη στον ΑΣ για νέα μελη.
Επίσης, δεν μπορεί να συννοηθει με Κενυ, δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα γλώσσα, προφοράς, αλλά είναι 5 μήνες μαζί δεν γίνεται 2 οι βασικοί να μην μπορούν να συννοηθουν. Δεν είναι ηγέτης και αυτό στοιχίζει όταν παίζει με Μιχαϊλίδη και ο αντίπαλος είναι υψηλού επιπέδου και βάζει δύσκολα.
Ρασβαν: Φοβερό σκαουτινγκ, στήσιμο πρέσινγκ και αντεπιθέσεις αλλά στις λεπτομερείς, οι αλλαγές (πλην αναγκαστικής) έπρεπε να μας δώσουν περισσότερα.
Ο Κάμαρα ήταν μεγάλη ατυχία γιατί είναι ο σωματότυπός που λες ότι θα σε βοηθήσει 100% με γαλλική ομάδα, θα βγάλει τα λεφτά του, και τραυματίζεται σε μπουρδουκλομα, ενώ έχεις και Οζτοεφ τραυματία και αναγκάζεσαι να βάλεις παίκτη που δεν έχει μπει ροτεσιον και είναι προορισμένος για 4-5ος.
Δεν ξέρω γιατί δεν άλλαξε τον Κετζιορα με Λοβρεν, μπορει να έχει το λόγο του αλλά στο παιχνίδι από το 70+ κολλούσε γάντι ο Κροάτης. Αν τους κλείναμε τις γιομες με συνδιασμο με οδηγία στο Μπαμπά να προσέξει τα φάλτσα γιατί χτυπούσαν στην πλάτη του στο 2ο δοκάρι, θα είχαμε λιγότερη πίεση χθεσ, σπάνια μας τρυπούσαν από τον άξονα.
Επρεπει να βγάλει και τον Ντελια μαζί με Ντεσποτοφ, Με Πέλκα κ Ιβανουσετς στη τελευταία αλλαγή γιατί είχε κουραστεί και ελπίζω να μην είχαμε τίποτα χειρότερο όταν γλυστησε και αναγκάστηκε να μείνει μέχρι το τέλος.
Αλλά:
Μπαμπα: Πόσες φορές θα φας την ανάποδη σεντρα/γιομα στην πλάτη σου για να καταλάβεις τι φάλτσα δίνουν, γιογιό μας κάνανε επειδή δεν το κατάλαβε με τι φάλτσα σεντράρει το δεκάρι και το αριστερό εξτρέμ τους. Ο πάγκος δε μπορούσε να τον κατευθύνει, θα γλυτωναμε το μισό εγκεφαλικό χθες.
Κενυ: Είχε 2 δύσκολους παίκτες που ίσως ήταν και πιο γρήγοροι, το μόνο που του κακίζω (Λόγο Ντεσποτοφ) είναι ότι ακόμα δεν μπορεί να συννεοηθει με τον Κετζιορα για τις τοποθετήσεις, στο οφσαιτ που δε χρειάστηκε χθες άλλά κυρίως στο αμυντικό τρανσιτιον και τοποθετήσεις.
Μιχαϊλίδης: Ήταν 1 ταχύτητα πιο πίσω από τους αντιπάλους όταν επαιφτε, πρέπει να δουλέψει σε ταχύτητα/δύναμη γιατί δεν θα ψηλώσει παραπάνω, πρέπει να δουλέψει στους τομείς που έχει καλύτερη δομή σε σχέση με τα 1.90+στόπερ. Τάρ ψιλό-λαθάκια τα έκανε χωρίς μεγάλη γκάφα και έβγαλε και την κλασική του ασίστ.
Κετζιορα: Τρικιμια χθες, από το πεναλντι που γλυτωσαμε και οι περισσότεροι διαιτητές θα φοβόταν να αντικρουσουν το βάρ στη κάμερα, στην επόμενη φάση πάει και τραβάει τον αντίπαλο κοντά στο πλάγιο. Εκεί λες ο τύπος δεν το δουλεύει του μυαλό σήμερα ... Μετά από την κάρτα ήταν αλλού για αλλού ... έβλεπες τον πανικό τον οποίο τον μετέφερε και στην υπόλοιπη 4αδα της άμυνας, τέρματα κ χαφ. Σε ταχύτητα δεν έφτανε τους αντιπάλους αλλά από την άλλη μόνο Ντέλιας και Μπαμπά τους είχαν.
Έπρεπε να έχει βγει αλλαγή τουλάχιστον όταν βάλανε το Ζιρου για κόβαμε κεφαλιά όσες φορες περνάει αίτηση από το face control του Αλκη στον ΑΣ για νέα μελη.
Επίσης, δεν μπορεί να συννοηθει με Κενυ, δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα γλώσσα, προφοράς, αλλά είναι 5 μήνες μαζί δεν γίνεται 2 οι βασικοί να μην μπορούν να συννοηθουν. Δεν είναι ηγέτης και αυτό στοιχίζει όταν παίζει με Μιχαϊλίδη και ο αντίπαλος είναι υψηλού επιπέδου και βάζει δύσκολα.
Ρασβαν: Φοβερό σκαουτινγκ, στήσιμο πρέσινγκ και αντεπιθέσεις αλλά στις λεπτομερείς, οι αλλαγές (πλην αναγκαστικής) έπρεπε να μας δώσουν περισσότερα.
Ο Κάμαρα ήταν μεγάλη ατυχία γιατί είναι ο σωματότυπός που λες ότι θα σε βοηθήσει 100% με γαλλική ομάδα, θα βγάλει τα λεφτά του, και τραυματίζεται σε μπουρδουκλομα, ενώ έχεις και Οζτοεφ τραυματία και αναγκάζεσαι να βάλεις παίκτη που δεν έχει μπει ροτεσιον και είναι προορισμένος για 4-5ος.
Δεν ξέρω γιατί δεν άλλαξε τον Κετζιορα με Λοβρεν, μπορει να έχει το λόγο του αλλά στο παιχνίδι από το 70+ κολλούσε γάντι ο Κροάτης. Αν τους κλείναμε τις γιομες με συνδιασμο με οδηγία στο Μπαμπά να προσέξει τα φάλτσα γιατί χτυπούσαν στην πλάτη του στο 2ο δοκάρι, θα είχαμε λιγότερη πίεση χθεσ, σπάνια μας τρυπούσαν από τον άξονα.
Επρεπει να βγάλει και τον Ντελια μαζί με Ντεσποτοφ, Με Πέλκα κ Ιβανουσετς στη τελευταία αλλαγή γιατί είχε κουραστεί και ελπίζω να μην είχαμε τίποτα χειρότερο όταν γλυστησε και αναγκάστηκε να μείνει μέχρι το τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 24 Οκτ 2025, 12:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- Blackgr4, astral, theo-drama
Ο χάρτης των xG, με μωβ οι δικές μας, όπου φαίνεται ότι αν και λιγότερες είχαμε πολύ καλύτερες ευκαιρίες

Aν μπορούσα να πάρουμε και τον Παρδο από αριστερά, μαζί με Ζαφειρη και ότι γίνει στο Φορ θα βγάζαμε μεγάλα γούστα επιθετικά.
Πανακα πιάσε δουλειά
https://www.transfermarkt.com/matias-fe ... ler/724129
Πανακα πιάσε δουλειά
https://www.transfermarkt.com/matias-fe ... ler/724129
-
Dimitrisou
Παιδιά και η Ρεάλ να είσαι αν δεν έχεις και την τύχη μαζί σου θα χάσεις..έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά να το έδινε και εκείνο...
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά να το έδινε και εκείνο...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- paok apo epilogi, don PAOK