ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- GREATANASTASIOS
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ (το πέναλτυ δεν το έδωσε ο διαιτητής κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί το πιάσιμο της φανέλας γίνεται εκτός περιοχής γιατί αρχίσανε εδω μερικοί να μειωνουν την μεγάλη νίκη) χαρειτε το γράφετε μονο καλά φτάνει η μιζέρια.
- GREATANASTASIOS
Αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ (το πέναλτυ δεν το έδωσε ο διαιτητής κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί το πιάσιμο της φανέλας γίνεται εκτός περιοχής γιατί αρχίσανε εδω μερικοί να μειωνουν την μεγάλη νίκη) χαρειτε το γράφετε μονο καλά φτάνει η μιζέρια.
- GREATANASTASIOS
Νταμπάνοβιτς
Πενηνταρισια διαιτησια
Πενηνταρισια διαιτησια
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- GEOL, Kabamaru11, Мир
- sourmenetes
- Moderator
Ομολογουμένως δεν ήξερα όσα ανέφερε ο συνοπαδος παραπάνω δια τη Λιλ!!
Πραγματικά τεράστια νίκη!!
Δεν ξέρω αν κάποιοι βλέπουν άλλα ευρωπαϊκά ματς και λένε ότι από 0-3 πως γυρνάει το ματς
Δείτε σκορ στο τσουλου
Οι 5αρες πέφτουν ξεγυρισμένες!και όταν βρει ρυθμό μια τέτοια ομάδα και ψυχολογία θα σε πιέσει αφάνταστα!
Ο μπιανκο πρέπει να πάρει λεπτά και στο πρωτάθλημα!
Είναι δύσκολο το ματς με Βόλο και πρέπει να ξεσηκωθούμε!!
Εγώ είπα για τα αμυντικά στημένα από το ματς με χάρτινη.και το είπα και χθες. Είπε ο αδελφός πιο πάνω ότι πήραν πολλά στημένα και είναι σωστό.
Χάνουνε όμως τα μαρκαρίσματα.
Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε
Κατά τα άλλα γεμίστε την Τούμπα!!
Όσοι στενόμυαλοι ήταν έτοιμοι να τα σκατωσουν με γάβρο να βγάλουν αυτές τις μαλακιες από το μυαλό τους και να ξεκαθαρίσουν πως αγαπάνε την ομάδα!!
Πραγματικά τεράστια νίκη!!
Δεν ξέρω αν κάποιοι βλέπουν άλλα ευρωπαϊκά ματς και λένε ότι από 0-3 πως γυρνάει το ματς
Δείτε σκορ στο τσουλου
Οι 5αρες πέφτουν ξεγυρισμένες!και όταν βρει ρυθμό μια τέτοια ομάδα και ψυχολογία θα σε πιέσει αφάνταστα!
Ο μπιανκο πρέπει να πάρει λεπτά και στο πρωτάθλημα!
Είναι δύσκολο το ματς με Βόλο και πρέπει να ξεσηκωθούμε!!
Εγώ είπα για τα αμυντικά στημένα από το ματς με χάρτινη.και το είπα και χθες. Είπε ο αδελφός πιο πάνω ότι πήραν πολλά στημένα και είναι σωστό.
Χάνουνε όμως τα μαρκαρίσματα.
Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε
Κατά τα άλλα γεμίστε την Τούμπα!!
Όσοι στενόμυαλοι ήταν έτοιμοι να τα σκατωσουν με γάβρο να βγάλουν αυτές τις μαλακιες από το μυαλό τους και να ξεκαθαρίσουν πως αγαπάνε την ομάδα!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 5):
- Dimitris_L4, vlahles, paok apo epilogi, PAOKevolution, warmeater
Μόλις πήρα εξιτήριο από την εντατική στο Παπανικολάου
Τι έγινε τελικά, κερδίσαμε?

- These users thanked the author GEOL for the post:
- navigator11
-
George Best4
Δεν έχει σημασία που ξεκινάει. Αν συνεχίζεται το τράβηγμα και πέσει εντός είναι πέναλντι.GREATANASTASIOS έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:31 Αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ (το πέναλτυ δεν το έδωσε ο διαιτητής κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί το πιάσιμο της φανέλας γίνεται εκτός περιοχής γιατί αρχίσανε εδω μερικοί να μειωνουν την μεγάλη νίκη) χαρειτε το γράφετε μονο καλά φτάνει η μιζέρια.
Στο λέω γιατί αυτός είναι ο κανονισμός.
Προφανώς και για τον Βαρ ήταν πέναλντι και για αυτό τον κάλεσε.
2 σελίδες σχόλια εδώ μέσα στο λαιβ γραφαν στα Ρίπλεϊ, "ωχ αμάν" "πέναλντι μάγκες".
Τώρα βρισκουμε δικαιολογιες?
Ευτυχώς δεν το έδωσε. Τέλος
Το να λέμε την αλήθεια και αυτό που βλέπουμε και πιστεύουμε, δε μειώνουμε καμία εμφάνιση και καμιά νίκη.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Dimitris_L4
Ο διαιτητής ήταν γιουγκος; Τον είχε ο Ζιβκοβιτς στο μπουρου μπουρου όλο το παιχνίδι κ φαινόταν ότι δεν του μιλούσε αγγλικά.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τηρουμένων των αναλογιών, μια από τις σπουδαιότερες νίκες της δεκαετίας. Και λόγω αντιπάλου, και γιατί δεν κλέψαμε το αποτέλεσμα, και γιατί ορισμένοι παίκτες όχι απλά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά έδειξαν για πόσο ψηλά είναι.
ΥΓ: Κι εγώ θα έδινα το πέναλτι, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Ακόμα κι αν δεν κερδίζαμε, τα συμπεράσματα θα ήταν τα ίδια και θα ήταν άκρως θετικά. Το να λέμε ότι είναι ή δεν είναι πέναλτι δεν μειώνει την νίκη.
ΥΓ: Κι εγώ θα έδινα το πέναλτι, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Ακόμα κι αν δεν κερδίζαμε, τα συμπεράσματα θα ήταν τα ίδια και θα ήταν άκρως θετικά. Το να λέμε ότι είναι ή δεν είναι πέναλτι δεν μειώνει την νίκη.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- George Best4
Ενα ματς που θα μεινει στα κλασικα ολων των εποχων. Που θα τα διηγουμαστε...
Αυτο που δεν περιμενα με τιποτα ειναι οτι θα ανταπεξελθουμε σε ματς τετοιας εντασης. Ακομα δεν το πιστευω.
Οι περισοτεροι (και εγω φυσικα) λεγαμε για ενα ματς σχετικα αδιαφορο και διαχειρησης και μιλουσαμε για ροτεισον ενοψει Βολου.
Ο ΠΑΟΚ μας εριξε μια μεγαλοπρεπεστατη μουντζα και μας ειπε....οχι σημερα. Μας επανεφερε στην πραγματικοτητα γιατι ακομα και εμεις καμια φορα ξεχναμε τι ειναι ΠΑΟΚ..
Ακου εκει διαχειρηση......
Αυτο που δεν περιμενα με τιποτα ειναι οτι θα ανταπεξελθουμε σε ματς τετοιας εντασης. Ακομα δεν το πιστευω.
Οι περισοτεροι (και εγω φυσικα) λεγαμε για ενα ματς σχετικα αδιαφορο και διαχειρησης και μιλουσαμε για ροτεισον ενοψει Βολου.
Ο ΠΑΟΚ μας εριξε μια μεγαλοπρεπεστατη μουντζα και μας ειπε....οχι σημερα. Μας επανεφερε στην πραγματικοτητα γιατι ακομα και εμεις καμια φορα ξεχναμε τι ειναι ΠΑΟΚ..
Ακου εκει διαχειρηση......
- thomas Murg
Η αμήχανη στιγμή να πανηγυρίζει τα γκολ του ΠΑΟΚ με μεγαλύτερο ενθουσιασμό ο σπίκερ στο CANAL+ από τον αρδ στην πουστροτέ
Ρε μλκ αρδ εάν έβαζε γκολ σαν του Ντέλια κανένας βάζελος θα μας είχες ζαλίσει τα @@ για κανένα εικοσάλεπτο.
Ρε μλκ αρδ εάν έβαζε γκολ σαν του Ντέλια κανένας βάζελος θα μας είχες ζαλίσει τα @@ για κανένα εικοσάλεπτο.
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 10):
- Amsterdamer_87, Τρικυμίας, paok apo epilogi, navigator11, Ally Samagoal, PAOK DreXleR, Apil44, wickerman, Maedhros4, Montrealiotis
Το πέναλτι αυτό πριν το βαρ θα δινόταν πολύ δύσκολα. Με βαρ δίνεται πολύ εύκολα κι ειδικά αν τον έχει καλέσει να το δεί είναι σχεδόν απίθανο να έχει άλλη γνώμη ο ρεφ. Είναι πολύ απλωμένο το χέρι πιάνει φανέλα... Αλλά έλα που είχε άποψη ο δικός μας και καθισε και κοίταξε τα πόδια του αντιπάλου και σου λέει ρε μλκ οκ τον τραβάει αλλά το πόδι που πήγαινε να κάνει βήμα γιατί σταμάτησε κι έμεινε στον αέρα; Αυτό είδε και λέει δεν τον έριξε το τράβηγμα, αυτός έπεσε.
Γενικά το βαρ μας ήθελε πολύ χτες, δύο οριακά οφσάιντ ήταν υπέρ μας και το πέναλτι δεν δόθηκε παρότι τον κάλεσαν
Γενικά το βαρ μας ήθελε πολύ χτες, δύο οριακά οφσάιντ ήταν υπέρ μας και το πέναλτι δεν δόθηκε παρότι τον κάλεσαν
- These users thanked the author Afanas for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Cocobill, Apil44
- Dimitris_L4
Εβλεπα τα χαιλαιτς ΠΑΛΙ...Ρε καρναβαλε Κωσταβαρα δεν ντρεπεσαι λιγο??τι μεταδωση ηταν αυτη βρε τραχανα??Λιγο τσιπα ρε μλκ...χιλιες φορες Τσωχος...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- Τρικυμίας, paok apo epilogi, navigator11, Ally Samagoal
Καλημέρα, σας ευχαριστώ όλους καταρχάς.
Η ομάδα έχει κάνει ένα ιστορικό διπλό. Πραγματικά ιστορικό. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί, πρέπει να θωρακιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Και θα δούμε ωραία πραγματάκια.
Η ομάδα έχει κάνει ένα ιστορικό διπλό. Πραγματικά ιστορικό. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί, πρέπει να θωρακιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Και θα δούμε ωραία πραγματάκια.
Πονος...Εγω εχω περασει στο αλλο ακρο. Δεν εκνευριζομαι. Το απολαμβανω να τους ακουω.Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:02 Εβλεπα τα χαιλαιτς ΠΑΛΙ...Ρε καρναβαλε Κωσταβαρα δεν ντρεπεσαι λιγο??τι μεταδωση ηταν αυτη βρε τραχανα??Λιγο τσιπα ρε μλκ...χιλιες φορες Τσωχος...