Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αν έχει βάλει καπου υπογραφή τότε (ή τώρα) ο Κατσαρης κατόπιν της εξουσιοδότησης που είχε από το ΔΣ μόνο το σενάριο σου είναι όντως καθόλα πιθανό. Γενικά βέβαια νομίζω ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα οπότε σύντομα εκ των πραγμάτων "θα πέσουν οι μάσκες" ένθεν και ένθεν εκείθεν και εντεύθεν
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μας πει ο alexgarcia και ο psykoman ποιες ειναι οι εγγυησεις που ζητηθηκανxrisitsapa έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:43 Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εγγυητική ας βγει εκτος συζήτησης γενικότερα, είναι ατοπο και δεν βγαζει κανενας καμια εγγυητικη χωρις να εχει παρει το εργο και χωρις να εχει κοστολογηθει. Αν για τον ΑΣ ενα bank statement ή proof of funds ή απλα μια δήλωση του αρκει καλώς, τα περι εγγυητικών ας τα πουλησουν αλλού. Τουλαχιστον σ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Δημήτρης Νικηφόρος, επί σειρά ετών στέλεχος της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και μέλος του Ερασιτέχνη, πήρε θέση μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα.
Ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ αλλά και στέλεχος για αρκετά χρόνια της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Νικηφόρος μέσω ποσταρίσματος ...
Ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ αλλά και στέλεχος για αρκετά χρόνια της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Νικηφόρος μέσω ποσταρίσματος ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Συζητάμε εδώ μέσα για το τι έχει προσφέρει ο Σαββίδης;
Για να παρει τα δύο αυτά πρωταθλήματα, έπρεπε πρώτα να τον κλέψουν στο κύπελλο και να αποσύρει την ομάδα, να του κλέψουν ένα πρωταθλήμα, να πάρει ένα αήττητο πρωταθλημα ( με αφαίρεση βαθμών-το οποιο το ονόμασαν ως το "Πρεσπών") και ένα πέρσι που ...
Για να παρει τα δύο αυτά πρωταθλήματα, έπρεπε πρώτα να τον κλέψουν στο κύπελλο και να αποσύρει την ομάδα, να του κλέψουν ένα πρωταθλήμα, να πάρει ένα αήττητο πρωταθλημα ( με αφαίρεση βαθμών-το οποιο το ονόμασαν ως το "Πρεσπών") και ένα πέρσι που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Άστο ρε φίλε κουρασαμε κι αυτούς που μας διαβάζουν...μια σελίδα μόνοι μας γράψαμε
Λέει ο ΑΣ
Θέλω οικονομικές εγγυήσεις οι οποίες θα προκύψουν από επιτροπή και θα είναι ανάλογες με το κόστος του έργου...
Τι θες τώρα να σου πω εγώ;;;
Ποσό;;;
Ούτε με ενδιαφέρει. Όταν λέει θέλω οικονομικές ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Που είναι το κακό δηλαδή να συνεισφέρει ο ΑΣ?
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?
Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα ...