Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Thax

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Thax »

Πέρα από τις απόψεις του καθένα, ας δείξουμε σεβασμό στον άνθρωπο που μας έδωσε όραμα και να μην ξεχνάμε γρήγορα.

Εικόνα
These users thanked the author Thax for the post (total 6):
makedonas1926, adam04, Spike4, Unpsofable78, Stelios Bagios, paok apo epilogi
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

@burbu φιλε μου, αν ανατρεξεις στην απαντηση μου θα δεις οτι απανταω στον aivas19 οπου μου λεει οτι δεν ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις

Πραγμα που συνεβει ξεκαθαρα στην επισημη ανακοινωση του ΑΣ

Στην ανακοινωση της ΠΑΕ δεν διαψευδεται το γεγονος, η μαλλον δεν αναφερεται καν, αν ζητησε η οχι ο ΑΣ οικονομικες εγγυησεις με την προθεσμια
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Ο ΑΣ χθες υποδύθηκε κάποιον που δεν είναι.
Στην Ελλάδα με το νόμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν ισχύει σύστημα λαϊκής βάσης.
Ο ΑΣ ως ιδιοκτήτης του γηπέδου να περνά κάθε φορά από κάστιγκ τους υποψήφιους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, και να επιλέγει με εκλογές τον έναν και εκλεκτό για ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, εκείνον με τον οποίο θα κάνει το ιδανικότερο ντιλ για το γήπεδο.
Ο ΑΣ έχει την ιδιοκτησία του γηπέδου, αλλά μόνο ένα ποσοστό 10% στην ΠΑΕ με τυπικό δικαίωμα ενημέρωσης και απλής έκφρασης γνώμης, όπως κάθε μικρομέτοχος.
Δεν έχει δικαίωμα να ανεβοκατεβάζει ιδιοκτήτες ΠΑΕ μικρής διάρκειας ή θητείας.
Επίσης ο ΑΣ είναι σωματείο που με βάση το νόμο δεν επιτρέπεται να κερδοσκοπεί, παρά μόνο όλα τα έσοδα που αποκομίζει από τις αθλητικές ερασιτεχνικές δραστηριότητες που αναπτύσσει, και την περιουσία του, να τα κατευθύνει μόνο σε αυτές.
Δικαίωμα να επιχειρεί οικονομικά, να εμπορεύεται και να κερδοσκοπεί από το ανδρικό ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, δηλ. να καρπώνεται τα κέρδη από αυτή την επαγγελματική αθλητική δραστηριότητα, έχει μόνο η ΠΑΕ που είναι ανώνυμη εταιρία με τον μεγαλομέτοχο ιδιοκτήτη της.
Με βάση τα παραπάνω απλά.. δημιουργείται η απορία πώς είναι δυνατόν ο ΑΣ να είναι διαθετιμένος να επιτρέψει σε έναν τρίτο επενδυτή γηπέδου να εκμεταλλεύεται οικονομικά και να εμπορεύεται το νέο γήπεδο για αρκετές δεκαετίες μαζί με την κάλυψη των εξόδων του, κερδοσκοπώντας ο επενδυτής του γηπέδου για δικό του αποκλειστικά ώφελος πάνω στην αθλητική δραστηριότητα που θα αναπτύσσει στο νέο γήπεδο παίζοντας η ποδοσφαιρική ομάδα, την οποία χρηματοδοτεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Και όλο αυτό χωρίς να έχει το δικαίωμα ο ΑΣ να υπολογίσει, να ελέγξει ή να επιβάλει εκ των προτέρων, αφού θα αφορά συμφωνία άλλων, το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επενδυτή του νέου γηπέδου για τη χρήση του.
Με συγχωρείτε αλλά όσο καλοπροαίρετος και να είσαι, ή να ενθουσιάζεσαι με την κατασκευή της Νέας Τούμπας, τέτοιου μεγέθους και σύλληψης μπίζνα δεν την έχουμε δει ούτε σε πέντε σεζόν στο Billions.
Ή μήπως ο ΑΣ μπορεί να ελέγξει ή να επιβάλει τη συμφωνία μετεγκατάστασης της ομάδας σε άλλο γήπεδο κατά τα χρόνια ανέγερσης του νέου γηπέδου, και την αποκατάσταση των εξόδων ή διαφυγόντων κερδών που θα ζητήσει η ΠΑΕ από τον επενδυτή του γηπέδου για τα χρόνια αυτά?
Μήπως εκεί στου ΑΣ μαζί με όλα τα άλλα φλέγοντα ζητήματα, που όλα αφορούν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, να θέσουν σε αυτήν την επιτροπή σοφών που ετοιμάζουν και τα παραπάνω για έρευνα.
Μήπως εκεί στου ΑΣ μπορεί να κόπτονται για την αργοπορία του Ιβάν και για τους λόγους που την προκαλούν, αλλά με όλα αυτά και με τα άλλα, καθιστούν τον χρόνο έναρξης του έργου όλο και πιο δισεπίλυτο, και άρα πιο αβέβαιο και μακρινό όπως λεν ότι θέλει ο Ιβάν..Να άλλο ένα θέμα για έρευνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SCIFO την Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author SCIFO for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:17
Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58
Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:51
Αρα ο Ιβαν ειναι αφραγκος συμφωνα με εσενα.Αποψη σου ειναι και την δεχομαι χωρις να συμφωνω.Οσων αφορα τον Μυστακιδη συμφωνω απολυτα,για αυτο και ολοι ειναι επιφιλακτικοι απενταντι του.Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο οτι ειμαστε της αποψης Ιβαν η τεφρα αλλα ο Μυστακιδης ειναι εξαφανισμενος δεν γνωριζουμε τιποτα απολυτως.
Δεν ξέρω αν έχει λεφτά ο Ιβάν αδερφέ.
Ακόμα περισσότερο δεν ξέρω αν έχει λεφτά που να θέλει να τα βάλει στον ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος μου έδωσε το δικαίωμα να αμφιβάλω για όλα αυτά.
Δεν θα νιώσω τώρα και ένοχος που έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Ιβάν από το 2020 και μετά. Ήμαρτον.

Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως εμπιστεύομαι τον οποιονδήποτε Μυστακίδη.
Ιδέα δεν έχω ποιος είναι και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαι, ούτε δέχομαι πως έχει δικαίωμα να έχει λόγο σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ. Μακριά από εμένα οι διχασμοί και τα στρατόπεδα.
Εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι. Κρίνω με βάση τα δικά μου κριτήρια και είτε κάνω λάθος είτε όχι, δεν χάλασε ο κόσμος.
Δεν θα επηρεάσω εγώ κανέναν που θέλει να επενδύσει και να χτίσει γήπεδο. Έχω μία άποψη όπως όλοι μας.
Στα υπογραμισμενα με βρισκεις απολυτα συμφωνο και εξυπακουεται οτι ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του.Απλα στο αρχικο ποστ μου φανηκε πως πεφτει μια παραπανω ευθυνη στον Σαββιδη και λιγοτερο στον ΑΣ και ο σκοπος της απαντησης μου ηταν πως για μενα ολες οι πλευρες εχουν ευθυνη απλα για μενα ο ΑΣ το χειριστηκε ερασιτεχνικα(δεν θα θελα να το χαρακτηρισω αλλιως).Πνιγηκαν με το που ειδαν τα βαθια για να το πω απλα και τα κανα τα πραγματα πιο μπερδεμενα και χειροτερα..
Η ευθύνη του Ιβάν είναι που δεν προχώρησε εδώ και τόσα χρόνια το γήπεδο και πως επενδύει πολύ λιγότερα στο αγωνιστικό (σε σχέση με παλιά), οπότε έδωσε το δικαίωμα να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει.
Η ευθύνη του ΑΣ ξεκινάει από τότε που εμφάνισε τον Τέλη και με τη μετέπειτα διαχείριση της κατάστασης.

Ακόμα και τώρα όμως, εξακολουθώ να πιστεύω πως ΑΝ ο Ιβάν θέλει να φτιάξει το γήπεδο, τίποτα δεν τον εμποδίζει.
Θέλετε εγγυήσεις; Ορίστε ο λογαριασμός με τα λεφτά. Φαντάζομαι δεν εννοούν εγγυητική τραπέζης, γιατί τέτοια δεν έδωσε ούτε ο Τέλης.
Δεν μπορείς να βγάλεις εγγυητική πριν βγει το κόστος. Μπορείς όμως να δείξεις πως έχεις διαθέσιμα χρήματα (πως δεν είναι δεσμευμένα, κλπ).
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

alexgarcia6 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:37 @burbu φιλε μου, αν ανατρεξεις στην απαντηση μου θα δεις οτι απανταω στον aivas19 οπου μου λεει οτι δεν ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις

Πραγμα που συνεβει ξεκαθαρα στην επισημη ανακοινωση του ΑΣ

Στην ανακοινωση της ΠΑΕ δεν διαψευδεται το γεγονος, η μαλλον δεν αναφερεται καν, αν ζητησε η οχι ο ΑΣ οικονομικες εγγυησεις με την προθεσμια
Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν ζητήθηκε στην συνέλευση ή ότι η ΠΑΕ δεν έχει πρόβλημα Μ αυτό, προφανώς η ενόχληση έχει να κάνει με την κοροϊδία και τις φθηνές δικαιολογίες,ότι δεν διαβάστηκε το μνημόνιο, έλειπε η δικηγόρος κτλ
These users thanked the author burbu for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Sera4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:19
Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Μα ο ΑΣ σύμφωνα με το μνημόνιο είναι διασφαλισμένος σε όλες τις περιπτώσεις.

-Και εγγυητική θα υπάρξει για το ξεκίνημα του έργου
-Και σε περίπτωση αδυναμίας με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών, θα έχει μελέτες και οικοδομική άδεια για να έρθει κυριολεκτικά ο Χ Ψ Μυστακίδης και να βάλει κυριολεκτικά αυτή τη φορά την επόμενη μέρα μπουλντόζες σε περίπτωση που το θελήσει

Στη χειρότερη ο ΑΣ θα έχει στα χέρια του τα πάντα για να ξεκινήσει το γήπεδο σε 1 χρόνο. Που έτσι και αλλιώς είναι το εύλογο διάστημα για την οικοδομική άδεια.

Άρα μπορείς να μου αναφέρεις ποιες είναι οι επιφυλάξεις;
Μα λεει ξεκαθαρα στον ΑΣ οτι θα σας δωσω την εγγυητικη οταν βγει η αδεια οικοδομης και εχω την κοστολογηση του εργου. Ετσι δεν γινεται παγκοσμιος; Και η εγγυητικη ειναι ενα 10% στο κοστος του εργου. Αντε αφου δεν τον εμπιστευονται στο εντιμοτατο ΑΣ να ζητησουν 12% 15%. Αυτοι γιατι τον βαζουν τρικλοποδιες. Ο ουρανοκατεβατος πως ειχε αλλη αντιμετωπιση. Ποιος ειναι απο πισω του; Η νδ, ο χοντρος; Ποιος;
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 3):
burbu, Spike4, Unpsofable78
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

gika έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:11
eorptol1 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:08 καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
Εχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή απλά από το μυαλό σου ότι βγάζεις;
Έγινε και δικαστήριο το Paokmania τώρα;
xrisitsapa έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:43 Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Το άφησαν στον αέρα. Ότι αποφασίσει η επιτροπή που θα κάνουν. Θεωρώ επίτηδες. Είναι άλλη μια ευκαιρία να μεταφέρουν τα γκολπόστ και πάλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Disharmonic την Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Disharmonic for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

thanasakiss4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:28
gika έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:11
eorptol1 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:08 καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
Εχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή απλά από το μυαλό σου ότι βγάζεις;
Με τι απόδειξη θα ήσουν ικανοποιημένος; Να βγει on camera μέλος της κυβέρνησης και να πει ναι είναι δικός μας ο Μυστακίδης; Αυτό δεν θα γίνει. Επειδή όμως είναι μικρή η πόλη, κάποιοι από το κοντινό περιβάλλον του πρωθυπουργού λέγαν διαφορά και χαχανιζαν όταν έσκασε η πρώτη ανακοίνωση του ας.
Κάποιοι με IQ 4 που βγάζουν 2 ψωροχιλιάρικα τον μήνα να υποθέσω χαχάνιζαν ότι έβαλαν έναν σούπερ πετυχημένο τύπο να δώσει 250 εκατομμύρια;

Ή να σχολιάσω τους αγαθιάρηδες του ΔΣ που δεν ξέρουν τι υπογράφουν…
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

DamoN έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:29
chrisg4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:21 Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .

Απαράδεκτοι όλοι τους λέω εγώ.

Ο Ιβαν που τρία χρόνια τώρα στην λογική ότι δεν υπάρχει εναλλακτική έχει αφήσει την ομάδα στον αυτόματο.

Απαρεδεκτος και ο ΑΣ που όταν ήρθε ο Μυστακίδης δεν του είπε πάνε βρες τα πρώτα με τον Ιβαν για την ΠΑΕ και μετά τα λέμε.

Ο Μυστακίδης δεν με νοιάζει την δουλειά του κάνει. Το ίδιο θα έκανε και ο Ιβαν στην θέση του εκτός αν πιστεύετε οτι ο έγινε δισεκατομμυριούχος με τον σταυρό στο χέρι .
Ο αυτόματος του πάλι μπορεί να σ φέρει κανα πρωτάθλημα . Ο αυτόματος του έχει ταβάνι μισθοδοσίας το 1.5 μυριο ο αυτόματος του έχει καμία 10αρια συμβολαίου μυριου .
και πριν αρχίσετε για Λουτσεσκου και παίχτες αυτος πληρώνει 1.8 στον Λουτσεσκου αυτός τον κρατάει 8 χρόνια στην ομάδα .
Εχει χαθεί το μετρό έχει πάει περίπατο η λογική για την ηθική ας μην μιλήσω καλύτερα
Θα ήθελες να αρχίσει ο καθένας να γράφει τι θεωρεί αυτόματο και τι όχι; Είμαστε η μοναδική μεγάλη ομάδα της χώρας που διοικείται μέσω skype εδώ και μια εξαετία.
Αν ήταν τόσο απλό και εύκολο θα το έκαναν όλοι. Ούτε είναι, ούτε θα γίνει, ούτε εμείς είμαστε οι μόνοι έξυπνοι της χώρας.
Τα συμβόλαια που αναφέρεις, είναι συμβόλαια που έχει και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερα μεγέθη, ΚΆΘΕ ανταγωνιστής σου.
Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα.
Προσοχή όταν θίγεις την ηθική των άλλων μελών επειδή μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη από εσένα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
smoothcriminal1926
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:39
Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:17
Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58

Δεν ξέρω αν έχει λεφτά ο Ιβάν αδερφέ.
Ακόμα περισσότερο δεν ξέρω αν έχει λεφτά που να θέλει να τα βάλει στον ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος μου έδωσε το δικαίωμα να αμφιβάλω για όλα αυτά.
Δεν θα νιώσω τώρα και ένοχος που έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Ιβάν από το 2020 και μετά. Ήμαρτον.

Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως εμπιστεύομαι τον οποιονδήποτε Μυστακίδη.
Ιδέα δεν έχω ποιος είναι και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαι, ούτε δέχομαι πως έχει δικαίωμα να έχει λόγο σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ. Μακριά από εμένα οι διχασμοί και τα στρατόπεδα.
Εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι. Κρίνω με βάση τα δικά μου κριτήρια και είτε κάνω λάθος είτε όχι, δεν χάλασε ο κόσμος.
Δεν θα επηρεάσω εγώ κανέναν που θέλει να επενδύσει και να χτίσει γήπεδο. Έχω μία άποψη όπως όλοι μας.
Στα υπογραμισμενα με βρισκεις απολυτα συμφωνο και εξυπακουεται οτι ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του.Απλα στο αρχικο ποστ μου φανηκε πως πεφτει μια παραπανω ευθυνη στον Σαββιδη και λιγοτερο στον ΑΣ και ο σκοπος της απαντησης μου ηταν πως για μενα ολες οι πλευρες εχουν ευθυνη απλα για μενα ο ΑΣ το χειριστηκε ερασιτεχνικα(δεν θα θελα να το χαρακτηρισω αλλιως).Πνιγηκαν με το που ειδαν τα βαθια για να το πω απλα και τα κανα τα πραγματα πιο μπερδεμενα και χειροτερα..
Η ευθύνη του Ιβάν είναι που δεν προχώρησε εδώ και τόσα χρόνια το γήπεδο και πως επενδύει πολύ λιγότερα στο αγωνιστικό (σε σχέση με παλιά), οπότε έδωσε το δικαίωμα να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει.
Η ευθύνη του ΑΣ ξεκινάει από τότε που εμφάνισε τον Τέλη και με τη μετέπειτα διαχείριση της κατάστασης.

Ακόμα και τώρα όμως, εξακολουθώ να πιστεύω πως ΑΝ ο Ιβάν θέλει να φτιάξει το γήπεδο, τίποτα δεν τον εμποδίζει.
Θέλετε εγγυήσεις; Ορίστε ο λογαριασμός με τα λεφτά. Φαντάζομαι δεν εννοούν εγγυητική τραπέζης, γιατί τέτοια δεν έδωσε ούτε ο Τέλης.
Δεν μπορείς να βγάλεις εγγυητική πριν βγει το κόστος. Μπορείς όμως να δείξεις πως έχεις διαθέσιμα χρήματα (πως δεν είναι δεσμευμένα, κλπ).
Ωραιος τωρα ναι καταλαβα ακριβως τι εννοεις..τωρα να σου πω την αληθεια αυτο το proof of funds δεν το καταλαβαινω οπως δεν το καταλαβα και απο τον Μυστακιδη..δηλαδη εστω το στελνει ο ιβαν τι τον εμποδιζει οταν ερθει η ωρα της εγγυητικης(αρα και της δεσμευσης των κεφαλαιων)να κανει πισω?για μενα ας βαλει μια ρητρα ο ΑΣ οτι αν μετα τους δεκαεξι μηνες δεν υπαρξει εγγυητικη απο πλευρας Σαββιδη τοτε σχεδια μελετες κτλ περνανε στο ΑΣ και προχωραει αυτος οπως και με οποιον θελει..ετσι και αλλιως αν επιλεγει και τωρα ο Μυστακιδης παμε κανα χρονο πισω..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

xrisitsapa έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:43 Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Ένα χαρτί από κάποια τράπεζα που πιστοποιεί ότι έχεις πρόσβαση σε Χ χρήμα, συνήθως δανεικό από την τράπεζα, για την χρήση του επι ενός συγκεκριμένου σκοπού.

Πχ αν είσαι ο Μυστακίδης ένα χαρτί της UBS που λέει ότι δανείζουμε στον Μυστακίδη 200Μ για να κάνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ με την προϋπόθεση ότι θα βάλει και αυτός 50 από την τσέπη και κάποια απόδειξη ότι έχει αυτά τα 50 άμεσα διαθεσιμα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:51
Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:39

Ωραιος τωρα ναι καταλαβα ακριβως τι εννοεις..τωρα να σου πω την αληθεια αυτο το proof of funds δεν το καταλαβαινω οπως δεν το καταλαβα και απο τον Μυστακιδη..δηλαδη εστω το στελνει ο ιβαν τι τον εμποδιζει οταν ερθει η ωρα της εγγυητικης(αρα και της δεσμευσης των κεφαλαιων)να κανει πισω?για μενα ας βαλει μια ρητρα ο ΑΣ οτι αν μετα τους δεκαεξι μηνες δεν υπαρξει εγγυητικη απο πλευρας Σαββιδη τοτε σχεδια μελετες κτλ περνανε στο ΑΣ και προχωραει αυτος οπως και με οποιον θελει..ετσι και αλλιως αν επιλεγει και τωρα ο Μυστακιδης παμε κανα χρονο πισω..
Ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Το ότι υπάρχουν τα χρήματα διαθέσιμα, δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα πάντως για να το έχει κάνει η πλευρά Μυστακίδη, υποθέτω πως της ζητήθηκε. Άρα ξανά υποθέτω πως κάτι αντίστοιχο θα ζητήθηκε και από την πλευρά Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

trouman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:31
chrisg4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:21 Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .

Απαράδεκτοι όλοι τους λέω εγώ.

Ο Ιβαν που τρία χρόνια τώρα στην λογική ότι δεν υπάρχει εναλλακτική έχει αφήσει την ομάδα στον αυτόματο.

Απαρεδεκτος και ο ΑΣ που όταν ήρθε ο Μυστακίδης δεν του είπε πάνε βρες τα πρώτα με τον Ιβαν για την ΠΑΕ και μετά τα λέμε.

Ο Μυστακίδης δεν με νοιάζει την δουλειά του κάνει. Το ίδιο θα έκανε και ο Ιβαν στην θέση του εκτός αν πιστεύετε οτι ο έγινε δισεκατομμυριούχος με τον σταυρό στο χέρι .

Το μετάνιωσα .

Απαράδεκτος και ο Μυστακίδης γιατί ως παοκτσης που λέει ότι είναι θα έπρεπε να ξέρει ότι ο τρόπος προσέγγισης θα έφερνε διχόνοια . Δεν είναι ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ απλές επιχειρήσεις . Θέλουν διαφορετική προσέγγιση .

Μας έχουν γ@μησει όλοι τους την χρονιά πριν καν ξεκινήσει . Θέλαμε και εορταστικά 100 χρόνια .
Τόσο πολύ στον αυτόματο την άφησε που πήρες πρωτάθλημα. Α εκτός αν αυτό έγινε καταλάθος, από μόνο του.

Το άλλο; Τι ενοχλεί η συνέντευξη τύπου, να μιλήσει ο άλλος χωρίς να κρύβεται, πρόσωπο με πρόσωπο, να πει , να ακούσουμε. Προτιμάς να κρύβεται κάποιος και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι σκέφτεται;

Τα θέλετε και τα λέτε;
Εσύ δηλαδή από αυτό που έγραψα έβγαλες το συμπέρασμα ότι με πειράζει που θα μιλήσει τώρα ή ότι με πείραζε με δεν μιλούσε μέχρι τώρα ;

Το πόσο στον αυτόματο το πήραμε το πρωτάθλημα νομίζω φάνηκε από το τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι που είχε και ως αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά να τερματίσουμε 17 βαθμούς πίσω .

Γι αυτό δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη . Δουλευόμαστε μεταξύ μας .
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

gika έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:51
Ένα χαρτί από κάποια τράπεζα που πιστοποιεί ότι έχεις πρόσβαση σε Χ χρήμα, συνήθως δανεικό από την τράπεζα, για την χρήση του επι ενός συγκεκριμένου σκοπού.

Πχ αν είσαι ο Μυστακίδης ένα χαρτί της UBS που λέει ότι δανείζουμε στον Μυστακίδη 200Μ για να κάνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ με την προϋπόθεση ότι θα βάλει και αυτός 50 από την τσέπη και κάποια απόδειξη ότι έχει αυτά τα 50 άμεσα διαθεσιμα.

Και τι εμποδιζει τον Ιβαν ή τον Τελη, στα μισα του εργου να κανουν πισω;
Εδω τεραστια εργα και εμειναν στη μεση ή δεν ξεκινησαν ποτε αν και υπηρχαν μελετες ή καθυστερησαν πολυ πχ υποθαλασσια, μετρο κτλ κτλ
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”