Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mīngus »

jibbie έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:45
Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:33
Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Εμ! Ακριβώς αυτό συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι αδερφέ.

Ζητήθηκαν τα ίδια και από τον αριστοκράτη θεσσαλονικευς να υποθέσω; Τους έστειλε με κούριερ ένα κωλοχαρτο ότι έχει λεφτά σ έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα του εξωτερικού και στήσανε κωλο σε χρόνο dt.

Αφού τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε εξηγήστε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε πως δέχτηκαν τα λεφτά του τέλη χωρίς κανένα due diligence και τώρα ξεψαχνίζουν έναν άνθρωπο που έχει βάλει ήδη ένα σκασμό λεφτά στην ΠΑΕ.

Πραγματικά, τέτοιο στήσιμο που έχει κάνει ο ΑΣ στον Ιβαν δεν έκανε ούτε ο Θωμάς για γαύρο και Αιγάλεω.
Μα αυτό είναι όλο το νόημα της υπόθεσης. Ακόμη κι αν είναι εξ ορισμού ο ''εκλεκτός'' τους ο Μυστακίδης, έχει δοθεί μια προτεραιότητα στον Ιβάν. Θες επιφανειακή; Θες ψεύτικη; Επικοινωνιακά αποτυπώθηκε επίσημα. Άρα από αυτόν εξαρτάται να μην τους δώσει περιθώρια και να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα.
Και εν συνεχεία αν ναυαγήσει του Σαββίδη και στραφούν στον Μυστακίδη θα φανεί κι εκεί αν θα ζητηθούν τα ίδια. Αν ζητηθούν λιγότερα προφανέστατα θα είναι στην κρίση του κόσμου.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 3):
Blackgr4, Scotch4, smoothcriminal1926
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:16
Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:03
Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51 Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.

Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.

Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν; Αρχικά η ΝΔ, μετά ο πόλεμος (νομίζω) και μετά ο άγνωστος χ. Καμία μάσκα.

Τελικά στο σήμερα, θα φάει όλο το ανάθεμα ο ΑΣ, ο Ιβάν δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει το γήπεδο και όλα μέλι γάλα. Σωστά;

Ποιος βγαίνει κερδισμένος από αυτό;

1) Ο ΠΑΟΚ που δεν θα κάνει γήπεδο;

2) Ο ΑΣ που θα φάει όλο το ανάθεμα;

3) Ο Ιβάν που δεν θα κάνει γήπεδο και δεν θα ευθύνεται κιόλας;
1.Γιατι να μην γινει γηπεδο αφου ο Μυστακιδης εχει εμφανισει τα λεφτα.Αρα απο την 1/1/2026 αναλαμβανει αυτος.
2.Ο ΑΣ θα φαει το αναθεμα που του αναλογει οχι για τη μη πραγματοποιηση του γηπεδου αλλα για τον τροπο που χειριστηκε τα πραγματα.
3.Ο Ιβαν αν θελουμε να το δουμε ψυχρα χωρις συναισθηματισμους δεν εχει καμια υποχρεωση να κανει γηπεδο σε κανεναν ΠΑΟΚ,αφου του ανηκει μονο η παε και το γηπεδο ανηκει στο ΑΣ.Στο οτι υποσχεθηκε να το κανει ,ναι θα φαει και αυτος το αναθεμα γιατι εδωσε μια υποσχεση που δεν πραγματοποιησε.
Τωρα αυτα για τους αγνωστους χ κτλ συγγνωμη αλλα στον ιδιο πλανητη ζουμε ειναι πραγματικοτητα οχι δικαιολογιες..

1. Γιατί εγώ ο χαζός, δεν εμπιστεύομαι ούτε τον Μυστακίδη. Δεν τον ξέρω, δεν έχω ιδέα ποιος είναι και τι κάνει, άρα γιατί να κόβω το χέρι μου;
2. Σωστός. 100% σωστός.
3. Υποχρέωση δεν έχει, υπόσχεση όμως έδωσε. Αν ξεκινήσουμε να αμφιβάλουμε για τις υποσχέσεις του Ιβάν, έχω καμιά 100αριά διαθέσιμες προς συζήτηση, οι οποίες εφόσον δεν ισχύουν, αλλάζουν πολύ τα δεδομένα της εικόνας που έχουμε για τον Ιβάν.

Στον ίδιο πλανήτη ζούμε. Σε αυτόν που το χρήμα κινεί τα πάντα. Αν έχεις, κάνεις ότι θες. Αν έχεις.
Αρα ο Ιβαν ειναι αφραγκος συμφωνα με εσενα.Αποψη σου ειναι και την δεχομαι χωρις να συμφωνω.Οσων αφορα τον Μυστακιδη συμφωνω απολυτα,για αυτο και ολοι ειναι επιφιλακτικοι απενταντι του.Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο οτι ειμαστε της αποψης Ιβαν η τεφρα αλλα ο Μυστακιδης ειναι εξαφανισμενος δεν γνωριζουμε τιποτα απολυτως.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31 Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.

Ζητήθηκαν τα ίδια και από τον αριστοκράτη θεσσαλονικευς να υποθέσω; Τους έστειλε με κούριερ ένα κωλοχαρτο ότι έχει λεφτά σ έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα του εξωτερικού και στήσανε κωλο σε χρόνο dt.

Αφού τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε εξηγήστε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε πως δέχτηκαν τα λεφτά του τέλη χωρίς κανένα due diligence και τώρα ξεψαχνίζουν έναν άνθρωπο που έχει βάλει ήδη ένα σκασμό λεφτά στην ΠΑΕ.

Πραγματικά, τέτοιο στήσιμο που έχει κάνει ο ΑΣ στον Ιβαν δεν έκανε ούτε ο Θωμάς για γαύρο και Αιγάλεω.
Υπέθεσε ότι θες. Υπεύθυνοι να απαντάμε εκ μέρους του ΑΣ ή του Ιβάν, σίγουρα δεν είμαστε.

Αν θες την άποψη μας, ευχαρίστως να στη γράψουμε.

Ότι ζητήθηκε από τον Μυστακίδη, τα ίδια θα πρέπει να ζητηθούν και από τον Ιβάν. Θες κωλόχαρτο; Θες σκρίνσοτ από το ebanking; Ότι θες. Σε κάλυψα;

Χίλιες ευθύνες μπορώ να ρίξω στον ΑΣ για την όλη διαχείριση του θέματος από τη μέρα που εμφάνισε τον Μυστακίδη και μετά, καμία ευθύνη δεν πρόκειται να του ρίξω που επί τρία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν προχώρησε το γήπεδο. Νέτα, σκέτα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Οτι δεν εχουν γινει ηδη ρεζιλι τωρα θα κολωσουν...
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:51

Μα αυτό είναι όλο το νόημα της υπόθεσης. Ακόμη κι αν είναι εξ ορισμού ο ''εκλεκτός'' τους ο Μυστακίδης, έχει δοθεί μια προτεραιότητα στον Ιβάν. Θες επιφανειακή; Θες ψεύτικη; Επικοινωνιακά αποτυπώθηκε επίσημα. Άρα από αυτόν εξαρτάται να μην τους δώσει περιθώρια και να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα.
Και εν συνεχεία αν ναυαγήσει του Σαββίδη και στραφούν στον Μυστακίδη θα φανεί κι εκεί αν θα ζητηθούν τα ίδια. Αν ζητηθούν λιγότερα προφανέστατα θα είναι στην κρίση του κόσμου.
Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ο ΠΑΟΚ έμεινε η μόνη μεγάλη ομάδα που δεν έχει πρόεδρο φιλικά προσκείμενο στη ΝΔ, εξαρτημένο από εκείνη και φίλαθλο του Ολυμπιακού.
Εκεί ψάξτε τις απαντήσεις...
These users thanked the author potamda for the post (total 8):
dragon, astral, Thax, Ορτζονικίδης, zissos, theo-drama, Unpsofable78, Parolos
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ε ναι . Στον ενα ζητάμε οτι θέλουμε στον άλλο μας αρκεί η ευχή του Μαξίμου
These users thanked the author dragon for the post (total 2):
Ορτζονικίδης, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μα ήδη ζητήθηκαν λιγότερα.

Αυτά που πολύ απλοϊκά παρουσιάζονται ως "κάνε αυτό Ιβάν και μη φοβάσαι τίποτα" προϋποθέτουν στο ελάχιστο καλη πίστη η οποία έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό.
Μάλλον το αντίθετο έχουμε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:53
Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:51

Αυτό ακριβώς.
Το μόνο που αποτυπώθηκε επίσημα είναι ότι ο ΑΣ θα κάνει μια τριμελή επιτροπή των πέντε ατόμων για να συντάξουν μια διδακτορική διατριβή στον τομέα των εγγυήσεων για αυτά που πρέπει να προσφέρει ο ιβαν.

Επειδή χαζοί δεν είστε, συνεχίζετε να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ιβαν σε σχέση με τον κολλητό του Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα στησιματος. Απλά πράγματα , κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα. Το κλείνω εδώ, αφού φαίνεται ότι έχετε αποκρυσταλλωμένη άποψη για τον ρόλο του ΑΣ και το που πάει το πράγμα.
These users thanked the author jibbie for the post (total 11):
astral, Ορτζονικίδης, riegel, eorptol1, DamoN, trouman, burbu, Disharmonic, Logistis, Unpsofable78 and one more user
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:51
Αρα ο Ιβαν ειναι αφραγκος συμφωνα με εσενα.Αποψη σου ειναι και την δεχομαι χωρις να συμφωνω.Οσων αφορα τον Μυστακιδη συμφωνω απολυτα,για αυτο και ολοι ειναι επιφιλακτικοι απενταντι του.Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο οτι ειμαστε της αποψης Ιβαν η τεφρα αλλα ο Μυστακιδης ειναι εξαφανισμενος δεν γνωριζουμε τιποτα απολυτως.
Δεν ξέρω αν έχει λεφτά ο Ιβάν αδερφέ.
Ακόμα περισσότερο δεν ξέρω αν έχει λεφτά που να θέλει να τα βάλει στον ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος μου έδωσε το δικαίωμα να αμφιβάλω για όλα αυτά.
Δεν θα νιώσω τώρα και ένοχος που έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Ιβάν από το 2020 και μετά. Ήμαρτον.

Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως εμπιστεύομαι τον οποιονδήποτε Μυστακίδη.
Ιδέα δεν έχω ποιος είναι και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαι, ούτε δέχομαι πως έχει δικαίωμα να έχει λόγο σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ. Μακριά από εμένα οι διχασμοί και τα στρατόπεδα.
Εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι. Κρίνω με βάση τα δικά μου κριτήρια και είτε κάνω λάθος είτε όχι, δεν χάλασε ο κόσμος.
Δεν θα επηρεάσω εγώ κανέναν που θέλει να επενδύσει και να χτίσει γήπεδο. Έχω μία άποψη όπως όλοι μας.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
Dimitrisou, Scotch4, bane1980
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:37 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
Συναυλιες
These users thanked the author nunies4 for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

nunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58
tsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:37 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
Συναυλιες

Προεκλογικο κέντρο νέας δημοκρατίας
These users thanked the author dragon for the post (total 3):
vasgias, DamoN, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Συναυλιες
ΠΥΞ ΛΑΞ ΚΑΙ SCORPIONS :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Συναυλιες
των coldplay, και στην kiss Cam θα παίζει σε λούπα ο Κατσαρής στην αγκαλια του Μυστακίδη.
These users thanked the author VfB v2 for the post (total 2):
dionisisbasi, Ιάσονας
Patron

Δημοσίευση από Patron »

dragon έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:00

Συναυλιες

Προεκλογικο κέντρο νέας δημοκρατίας
Θα έχει δουλίτσα, η πόλη μπλε είναι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”