Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .
Απαράδεκτοι όλοι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις , (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .
Απαράδεκτοι όλοι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα από τις απόψεις του καθένα, ας δείξουμε σεβασμό στον άνθρωπο που μας έδωσε όραμα και να μην ξεχνάμε γρήγορα.

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ χθες υποδύθηκε κάποιον που δεν είναι.
Στην Ελλάδα με το νόμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν ισχύει σύστημα λαϊκής βάσης.
Ο ΑΣ ως ιδιοκτήτης του γηπέδου να περνά κάθε φορά από κάστιγκ τους υποψήφιους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, και να επιλέγει με εκλογές τον έναν και εκλεκτό για ιδιοκτήτη της ...
Στην Ελλάδα με το νόμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν ισχύει σύστημα λαϊκής βάσης.
Ο ΑΣ ως ιδιοκτήτης του γηπέδου να περνά κάθε φορά από κάστιγκ τους υποψήφιους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, και να επιλέγει με εκλογές τον έναν και εκλεκτό για ιδιοκτήτη της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
@burbu φιλε μου, αν ανατρεξεις στην απαντηση μου θα δεις οτι απανταω στον aivas19 οπου μου λεει οτι δεν ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις
Πραγμα που συνεβει ξεκαθαρα στην επισημη ανακοινωση του ΑΣ
Στην ανακοινωση της ΠΑΕ δεν διαψευδεται το γεγονος, η μαλλον δεν αναφερεται καν, αν ζητησε η οχι ο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Μα ο ΑΣ σύμφωνα με το μνημόνιο είναι διασφαλισμένος σε όλες τις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
Εχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή απλά από το μυαλό σου ότι βγάζεις;
Έγινε και δικαστήριο το Paokmania τώρα;
Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Οταν γινεται μια συμβαση εργου πχ ενα σπιτι αξιας 100000. Ο εργολαβος μεσο της τραπεζα καταθετει μια εγγυηση οτι θα πραγματοποιησει το εργο. Ειναι συνηθως ενα ποσοστο κοντα στο 10%. Δηλαδη θα δεσμευσω 10000 ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή απλά από το μυαλό σου ότι βγάζεις;
Με τι απόδειξη θα ήσουν ικανοποιημένος; Να βγει on camera μέλος της κυβέρνησης και να πει ναι είναι δικός μας ο Μυστακίδης; Αυτό δεν θα γίνει. Επειδή όμως είναι μικρή η πόλη, κάποιοι από το κοντινό περιβάλλον του ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Οταν γινεται μια συμβαση εργου πχ ενα σπιτι αξιας 100000. Ο εργολαβος μεσο της τραπεζα καταθετει μια εγγυηση οτι θα πραγματοποιησει το εργο. Ειναι συνηθως ενα ποσοστο κοντα στο 10%. Δηλαδη θα δεσμευσω 10000 ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δε θέλει να είσαι πανεπιστημονας για να καταλάβεις ότι τρεναρουν και ότι υπάρχει κάποια (άγνωστη προς ώρας) ατζέντα... Δικηγόρος είμαι και ως επαγγελματίας μπορώ να διαβεβαιώσω ότι εγώ τουλάχιστον σε πελάτη μου ακόμα και μικρότερου βεληνεκούς από ΤΟΝ ΠΑΟΚ αν επρόκειτο για συμφωνία τέτοιας ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
@burbu φιλε μου, αν ανατρεξεις στην απαντηση μου θα δεις οτι απανταω στον aivas19 οπου μου λεει οτι δεν ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις
Πραγμα που συνεβει ξεκαθαρα στην επισημη ανακοινωση του ΑΣ
Στην ανακοινωση της ΠΑΕ δεν διαψευδεται το γεγονος, η μαλλον δεν αναφερεται καν, αν ζητησε η οχι ο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα χαρτί από κάποια τράπεζα που πιστοποιεί ότι έχεις πρόσβαση σε Χ χρήμα, συνήθως δανεικό από την τράπεζα, για την χρήση του επι ενός συγκεκριμένου σκοπού.
Πχ αν είσαι ο Μυστακίδης ένα χαρτί της UBS που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνήθως, μια τράπεζα δεν εκδίδει εγγυητική επιστολή για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί πλήρως.
Η κοστολόγηση είναι βασικό στοιχείο για την αξιολόγηση του ρίσκου.
Η τράπεζα πρέπει να γνωρίζει το ακριβές ή τουλάχιστον ένα σαφές εκτιμώμενο κόστος του έργου ώστε να υπολογίσει το ύψος και τη διάρκεια ...
Η κοστολόγηση είναι βασικό στοιχείο για την αξιολόγηση του ρίσκου.
Η τράπεζα πρέπει να γνωρίζει το ακριβές ή τουλάχιστον ένα σαφές εκτιμώμενο κόστος του έργου ώστε να υπολογίσει το ύψος και τη διάρκεια ...