Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα συμφώνησα με τον εργολάβο, υπογράψαμε τα συμβόλαια, έβγαλα και ένα δάνειο, χτίστηκε το σπίτι, το πήρα και τώρα το αποπληρώνω ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τους βγήκε με την πολυιδιοκτησια στο Μαξίμου κ βρήκαν δουρειο ίππο. Απο γερματσολιαδες δυστυχώς γεμίσαμε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ έμεινε η μόνη μεγάλη ομάδα που δεν έχει πρόεδρο φιλικά προσκείμενο στη ΝΔ, εξαρτημένο από εκείνη και φίλαθλο του Ολυμπιακού.
Εκεί ψάξτε τις απαντήσεις...
Εκεί ψάξτε τις απαντήσεις...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι . Στον ενα ζητάμε οτι θέλουμε στον άλλο μας αρκεί η ευχή του Μαξίμου
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητήθηκαν τα ίδια και από τον αριστοκράτη θεσσαλονικευς να υποθέσω; Τους έστειλε με κούριερ ένα κωλοχαρτο ότι έχει λεφτά σ έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα του εξωτερικού και στήσανε κωλο σε χρόνο dt.
Αφού τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε εξηγήστε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε πως δέχτηκαν τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
nunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58Συναυλιεςtsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:37 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
Προεκλογικο κέντρο νέας δημοκρατίας
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Τα θα γίνουν ρεζίλι, το είναι; Ασφαλιστική δικλείδα και μας το λες;
Δεν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αόρατος ροζ μονοκεροςtheo111 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:10 Καλά αν εσύ νομίζεις ότι ο Μυστακίδης άκουσε τι του είπε ο Μητσοτάκης δικαίωμα σου, εγώ διαφωνώ, πιστεύω ότι όντως είναι ΠΑΟΚτσης και όντως θέλει να φτιάξει την Νέα Τούμπα και αργότερα να πάρει την ΠΑΕ
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβαμαι οπως ξαφνικα ηρθε με τον ιδιο τροπο θα μας πει ευχαριστω και θα φυγει. Δεν τον λυγισε ο πολεμος της Αθηνας αλλα την προδοσια εντος των τειχων δεν ξερω αν θα την αντεξει. Δυστυχως ουτε εμεις δεν προστατεψαμε την ομαδα μας απο τους επιτηδειους.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Μα ο ΑΣ σύμφωνα με το μνημόνιο είναι διασφαλισμένος σε όλες τις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ΝΔ δεν μπορεί να ορίσει κάτι τόσο άμεσα
Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.
Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.
Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αστεία πράγματα διαβάζουμε. Προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση σε αυτά που διαβάζω, αδυνατω.
Απογοήτευση από πολλούς εδώ μέσα που δεν προσπερνούσα όταν έβλεπα το όνομα.
Μετά δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε διάφορα φαινόμενα ανεξήγητα στην κενωνία μας .. (σαραντατακατο κλπ) .
Ας κοιμηθούμε ήσυχοι.
Θα ...
Απογοήτευση από πολλούς εδώ μέσα που δεν προσπερνούσα όταν έβλεπα το όνομα.
Μετά δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε διάφορα φαινόμενα ανεξήγητα στην κενωνία μας .. (σαραντατακατο κλπ) .
Ας κοιμηθούμε ήσυχοι.
Θα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανευ προηγουμενου επιθεση επειδη ζητηθηκαν οικονονικες εγγυησεις
Ξενο σωμα επειδη ζηταει ο ΑΣ εγγυησεις για να παραχωρησει τη μεγαλυτερη περιουσία του συλλογου
Εντωμεταξυ ανεφερε ρητα οτι επικυρωνει την συμφωνία με την προθεσμια
Κακογραμμένη αθλια ανακοινωση
Κριμα
Μην γραφεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, γιατί ζητήθηκαν οικονομικές εγγυήσεις.
Δεν ισχυει αυτο που λες
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές ...