Τρομερη συνεντευξη Αγγελου...οποιος εχει χρονο να την ακουσει...εκτος αν και ο Αγγελος δν ειναι ΠΑΟΚ..
2 μυρια τν χρονο εδινε ο Ιβαν ο στν ερασιτεχνη...2!!!!!Μιλαμε για αδιανοητα πραγματα...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4128 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
20εκ έχει δώσει ως τώρα, γνωστό είναι, το είπε νομίζω και ο κουβεντιδης
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
26...500.000 μαυρα επαιρνε ο Κατσαρης επειδη ειπε οτι δεν του φτανουν τα 1.5 για τα τμηματα...τα ειπε ο Αγγελος.. και για το προπονητικο επισης ειπε
Για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ο Σαββίδης έδωσε 6 εκατομμύρια για να αγοράσει τα χωράφια, εκεί έχουμε 170 στρέμματα και θα πάρουμε ακόμη 9 και ...
Για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ο Σαββίδης έδωσε 6 εκατομμύρια για να αγοράσει τα χωράφια, εκεί έχουμε 170 στρέμματα και θα πάρουμε ακόμη 9 και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Υποσημείωση. Τα 250 στον λογαριασμό του τα έδειξε για το real estate. Οχι για την ΠΑΕ. Καλο απόγευμα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί κάποια από όσα ζητάει ο ΑΣ να είναι λογικά και σωστά αλλά επι της αρχής :
Να εξισώνεται ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
εγώ δεν το δέχομαι
Ο ένας έχει να δείξει λεφτά, τίτλους, χαρές, δάκρυα, λάθη από το τσάι των 11εκ και μετά
Ο άλλος αποφεύγει ακόμα να δείξει το πρόσωπο του
Ε ...
Να εξισώνεται ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
εγώ δεν το δέχομαι
Ο ένας έχει να δείξει λεφτά, τίτλους, χαρές, δάκρυα, λάθη από το τσάι των 11εκ και μετά
Ο άλλος αποφεύγει ακόμα να δείξει το πρόσωπο του
Ε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤρΟμΕρΑ εΠιΧεΙρΗμΑτΑ να δείξεις την εμπάθεια σού στον Σαββίδη
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ευθύνη του Ιβάν είναι που δεν προχώρησε εδώ και τόσα χρόνια το γήπεδο και πως επενδύει πολύ λιγότερα στο αγωνιστικό (σε σχέση με παλιά), οπότε έδωσε το δικαίωμα να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει.
Η ευθύνη του ΑΣ ξεκινάει από τότε που εμφάνισε τον Τέλη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
26...500.000 μαυρα επαιρνε ο Κατσαρης επειδη ειπε οτι δεν του φτανουν τα 1.5 για τα τμηματα...τα ειπε ο Αγγελος.. και για το προπονητικο επισης ειπε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού να φανταστείς δεν έχει ούτε βενζίνη να βάλει, άσε που όταν ήρθε την έβγαλε με Πρασσάdev έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:24 κακιστη και διχαστικη η ανακοινωση της παε αλλα το χειροτερο ειναι οτι για εμενα δειχνει οτι τωρα και εντος προθεσμιας δεν εχει τα λεφτα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τον Σαββίδη φράγκο δεν βαζει στον ΠΑΟΚ. Τα λεφτά στον ερασιτέχνη, στις μελέτες του γηπέδου και στο αθλητικό κέντρο είναι λεφτά μονόπολης
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά και αυτός υπάλληλος είναι
'Παρέμβαση με σαφές μήνυμα προς το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε ο Δημήτρης Νικηφόρος, ένα πρόσωπο που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τόσο την ΠΑΕ όσο και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ παραμένει ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη.
Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο κ ...
'Παρέμβαση με σαφές μήνυμα προς το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε ο Δημήτρης Νικηφόρος, ένα πρόσωπο που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τόσο την ΠΑΕ όσο και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ παραμένει ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη.
Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο κ ...