Η αναζήτηση βρήκε 396 εγγραφές

Return

από danirifle
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς

τι πράγμα είναι αυτό
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

«Θα δώσω και φέτος το 100% των δυνατοτήτων μου, δώστε το κι εσείς. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν γονατίζει ποτέ. Εμείς πάντα πεθαίνουμε όρθιοι».

«Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Ελεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται ...
από obanebane
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Βγήκαν τα σπαθιά.
Ταρακουνήθηκε πάντως ο Ιβαναρος και αυτό είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ.
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Hermann έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:55 Παντως ειναι πολυ αδυνατισμενος
Εγώ πάλι σε σχέση ακόμα και με φωτογραφίες από πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον βλέπω πιο ακμαίο. Δεν το συζητώ καν σε σχέση με κάποιες εικόνες του παλαιότερα. Είναι δύσκολο πάντως να μη σου προξενεί συγκίνηση να τον ξαναβλέπεις στον Ναό.
από psykoman
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Απο τι πιο ομορφες μερες της οπαδικης ζωης μου...
Η αγορα του διαρκειας της χρονιας...
Οπως καθε χρονο τα τελευταια 22 χρονια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων(καταραμενε κοβιντ)την πρωτη μερα...το πρωτο λεπτο... 10:01 το διαρκειας θα βρισκεται στο τσεπακι μου...
Καλη χρονια να εχουμε...
από nunies4
Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

2000 την 1η μέρα
Ρισπεκτ στον ΠΑΟΚτση της Τούμπας που είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν των σοσιαλ και της τοξικότητας
από joshua
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Θα το πω όσο πιο ωμά μπορεί να ειπωθεί. Θεωρώ χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο ότι οποιαδήποτε μεγάλη εκροή χρήματος από κράτοι ανατολικού τύπου στυλ Ρωσίας, Κίνας ακόμα και κρατών Μέσης Ανατολής ελέγχεται κεντρικά από τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών. Κάπως έτσι θεωρώ σχεδόν απίθανο να δοθεί το οκ για ...
από Magpies4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Θα το πω όσο πιο ωμά μπορεί να ειπωθεί. Θεωρώ χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο ότι οποιαδήποτε μεγάλη εκροή χρήματος από κράτοι ανατολικού τύπου στυλ Ρωσίας, Κίνας ακόμα και κρατών Μέσης Ανατολής ελέγχεται κεντρικά από τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών. Κάπως έτσι θεωρώ σχεδόν απίθανο να δοθεί το οκ για ...
από Mīngus
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Λίγους μήνες πριν ο ΟΛΘ νοίκιασε χώρους στο υπουργείο δικαιοσύνης, για την ανακαίνιση που γίνεται στα δικαστήρια, σε τιμή σχετικά εξευτελιστική.
Just saying.

Τον χώρο δεν τον νοίκιασε κανένας ολθ στο υπουργείο. Τον χώρο τον έχει νοικιάσει η dimera property από τον ολθ ( παλιεσ αποθήκες ΠΑΕΓΑ ...
από Mīngus
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Η ανακρίβεια ποια είναι χαχα;
Έγραψα ότι το υπουργείο δικαιοσύνης μίσθωσε χώρους του ΟΛΘ. Ότι λέει η επίσημη ανακοίνωση δηλαδή.
από joshua
Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Ασχετως παντως του τι πιστευει ο καθενας, τοσοι δημοσιογραφαρες απο καθε ειδους ρεπορταζ, ειτε αθλητικο, ειτε πολιτικο, ειτε οικονομικο, κανενας τους δεν εχει μια επαφη στον ΑΣ,κανενας δεν προσεγγισε το επιτελειο Μυστακιδη να αποσπασει καποιου ειδους πληροφορια? Ακομα και να πει οτι απευθυνθηκαμε ...
από joshua
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Να μαθουμε να ειμαστε δικαιοι στη ζωη μας. Η σημερινη ανακοινωση ειναι δεδομενα οχι ενα ,αλλα αρκετα βηματα μπροστα. Και μονο που τιθεται συγκεκριμενο χρονικο οριο για την ωριμανση των μελετων και την εκδοση οικοδομικης αδειας, ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να ζητησει κανεις την δεδομενη χρονικη ...
από Mīngus
Τρί 22 Ιούλ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha

Δεν ξέρω επί της ουσίας τι σημαίνει ακριβώς αυτός ο ρόλος.
Αυτό που όμως πρέπει να καταγραφεί είναι ότι προστέθηκαν στην ομάδα 3 στελέχη που έχουν κανονική σχέση με το ποδόσφαιρο.
Από κει και πέρα είναι ζήτημα μηχανισμού και λειτουργίας να έχει ο καθένας ξεκάθαρες αρμοδιότητες.
από Patron
Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Mīngus έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:04 Σηκώνεται ελικόπτερο να την πάει Βίλα Γαλήνη.
Με Βαλκυρίες μουσική υπόκρουση
από Aureliano Buendia
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου, δίνοντας 405 ευρώ.
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...