Ο παίκτης δείχνει εδώ και χρόνια πως όχι μόνο δεν βιάζεται να φύγει, αλλά παίζει και να ψηνόταν να μείνει για αρκετά χρόνια.
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
Η αναζήτηση βρήκε 395 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πρέπει να είναι το σημερινό το μεγαλύτερο αυτογκόλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Δυστυχώς ανεξήγητα πράγματα
Δυστυχώς ανεξήγητα πράγματα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή τώρα που δώσαμε και το τελευταίο ασημικο, του χρόνου τι θα κάνουμε ? Θα πάρουμε αδειοδότηση?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα σε δέκα μήνες πούλησες Κουλιεράκη, Τζίμα και Κωνσταντέλια, που μια χρονιά να τους έβλεπε όλη η Ελλάδα και τους τρεις μαζί θα είχαμε κανονικό οπαδικό πυρήνα πιτσιρικαρίας στη νότια Ελλάδα. Χώρια τη φιλική αντιμετώπιση από τους πάντες και τα πάντα. Χώρια τα διαφημιστικά-μαρκετίστικα-εμπορικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα
Υγ πάντως άμα ...
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα
Υγ πάντως άμα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφυγε και ο ΚΚ να βγει να κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση «βρείτε επενδυτή για την ανανέωση του Ντελια» και μετά να πάρει το φταίξιμο που δεν κατάλαβε καλά ο κόσμος
Πλέον δεν μοιάζει τίποτα τυχαίο και τίποτα να είναι σύμπτωση. Ούτε η άρον άρον πώληση Kotarski, ούτε τα σκηνικά με Lucescu, ούτε η ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαίνουν οι άλλοι οι αστραπογιαννοι οι τζιτζιφιογκοι του netflix και κάνουν κάτι γλυκανάλατα Sunderland ’Til I Die και μαλακίες.
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα να περιμενουμε απολυσεις?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα να περιμενουμε απολυσεις?
Αυτό από που προκύπτει;
E αφου ο Ιβαν ηταν αρνητικος απο την αρχη μεχρι και σημερα και καποιοι τοσο καιρο μιλανε με την Στουτγκαρδη και εφτασαν να κανονιζουν εισητηρια,ιατρικα και εγω δεν ξερω τι αλλο, ξαναλεω με αρνητικο τον ιδιοκτητη της ομαδας ,δεν πρεπει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και να φανταστει κανεις οτι εγω δεν ειμαι καν αντιθετος στη πωληση Ντελια ,οπως νομιζω κατα βαθος ισχυει για πολλους,αρκει βεβαια να πιστευαμε οτι πχ την ιδια στιγμη θα ειχαμε και 3-4 αγορες παικτων με προοπτικη να γινουν ο επομενος Κουλιερακης, Ντελιας...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ξέρω τι να πω ,ούτε πως να αισθανθώ. Ένα μούδιασμα, ένα αίσθημα αποξενωσης. Δε ξέρω αν αδικώ τον Ιβάν αλλά από το σημερινό Δε μπορώ να κατασκευάσω έστω κι ενα πιστευτο, ευνοϊκό σενάριο.
Κριμα ρε Ιβάν να βγάζει η ομάδα τέτοια εικόνα προς τα έξω. Κρίμα για τα εκατομμύρια και τις ώρες που έχεις ...
Κριμα ρε Ιβάν να βγάζει η ομάδα τέτοια εικόνα προς τα έξω. Κρίμα για τα εκατομμύρια και τις ώρες που έχεις ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Επεισε την διοίκηση αλλα δεν επεισε τον ιδιοκτητη; Δεν το καταλαβα αυτο σημειο. Με ψηφοφορια στο ΔΣ βγαινουν οι αποφασεις για το ποιος θα πουληθει;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
μα αφού λένε ότι για όλα δίνει πράσινο φως ο ίδιος ο ιβάν
ξαφνικά πήραν άλλοι πρωτοβουλία, ερήμην του? απλά δεν γίνεται
ξαφνικά πήραν άλλοι πρωτοβουλία, ερήμην του? απλά δεν γίνεται