Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
Η αναζήτηση βρήκε 396 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ομολογω οτι και εγω δεν καταλαβαινω τη σταση του ΑΣ. Ακομα και αν θεωρησουμε οτι εχουν βασιμους λογους να σταθουν απεναντι στον Ιβαν δεν γινεται να μην καταλαβαινουν οτι η σιωπη και η αρνηση να επικοινωνησουν αυτους τους λογους στο μονο που οδηγει ειναι αρχικα να δυσφημουν τοσο τους εαυτους τους οσο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξάρτητα από το τι άποψη έχει ο καθένας για το ζήτημα, ένα πράγμα που θεωρώ αδιαμφισβήτητο είναι ότι η στάση σιωπής του ΑΣ είναι εξαιρετικά εκνευριστική. Έχουν προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στον σύλλογο και στη συνέχεια... εξαφανίζονται. Χωρίς εξηγήσεις, χωρίς απαντήσεις, χωρίς καμία επικοινωνία ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εξοργιστικό μία τέτοια μέρα όπου το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη θα ψήφιζε κάτι για κάτι το οποίο υποτίθεται είναι το νούμερο ένα στην ατζέντα όλου του οργανισμού, κάτι που το περιμένουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και να μην υπάρχει ούτε μισός reporter της ομάδας ούτως ώστε να παρέχει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ναι γιατί ψέματα είναι ότι το χειμώνα σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής που είχε πρώτη την ομάδα παρακαλούσε για φορ και πήρε τα τέτοια του?
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα ...
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτομαι απο χτες αν πρεπει να κανω καποιο σχολιο με το κλιμα τοσο φορτισμενο ,κατι που μοιραια εχει οδηγησει τη λογικη και τη ψυχραιμια να παει περιπατο, λογικο και αποδεκτο σε ενα βαθμο. Θα πω καποιες σκορπιες σκεψεις. Ειναι σχετικα προφανες οτι ο ΑΣ τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πιστευει οτι ο ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όλοι όσοι έχουν αντίθετη από την δική μας άποψη, μας φαίνονται αλλόθρησκοι και μακάκες. Μπορεί να συμβαίνει, μπορεί όμως και όχι. Γι αυτό καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι στις κρίσεις μας.
(και πιο δημοκρατικοί)
(και πιο δημοκρατικοί)
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Διανύουμε την 7η εβδομάδα μετά την γνωστή ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ και δεν έχουμε διαβάσει δυο λόγια από μεριά Μυστακίδη.
Ναι, έχει τα χρήματα. Ίσως έχει την δυναμική και τα μέσα να ξεκινήσουν τα έργα με το τέλος της σεζόν 2025/26.
Αλλά δεν μου φτάνουν αυτά.
Θέλω να σε δω, να σε ακούσω. Να δω τι ...
Ναι, έχει τα χρήματα. Ίσως έχει την δυναμική και τα μέσα να ξεκινήσουν τα έργα με το τέλος της σεζόν 2025/26.
Αλλά δεν μου φτάνουν αυτά.
Θέλω να σε δω, να σε ακούσω. Να δω τι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπλα μπλα μπλα
Θα απαντάω σε όσα κρίνω ότι έχουν νόημα
Αλλά επειδή στην πραγματικότητα στα παπάρια σας ο ΠΑΟΚ εσείς πελάτες είστε και θέλετε απλά να πανηγυρίζετε γκολ, λογικό είναι να μιλάμε στο θέμα του ΑΣ και των εξελίξεων, για το άμα έχει ωραία τεχνική ο Μπράντον ώστε να δικαιωσουμε όσους ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο .
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚτσης;
Άντε παγαινε από δω ρε που προκαλείς τη νοημοσύνη μας
Εκτός φόρουμ μέχρι τον Οκτώβριο για προσβολή πρώτον της νοημοσύνης όλων και ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Πλέον υπάρχει πυρήνας στα διαρκείας.φτασαμε 18000 μετα από μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά ,με μένει φεύγει ο λουτσεσκου,με μένει φεύγει ο ντελιας κ χωρίς καμία μεταγραφή παίκτη κραχτη.κ αν το γήπεδο είχε αλλά 5000 εισητηρια σε τιμές 7 θα έφευγαν κ αυτά .μπράβο σε όλους που στηρίζουν την ομάδα μας
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic