Η αναζήτηση βρήκε 396 εγγραφές

Return

από xrisitsapa
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όχι ρε παιδιά, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας

Δηλαδή πήγε η Μαρία να πουλήσει τον Ντελια χωρίς να το ξέρει ο Ιβαν;
Πλάκα κάνουμε τώρα;;
από sn0ufel4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

@renegade ήταν η πρώτη φορά που ΟΛΟΙ ήταν αντίθετοι και το πήρε πάνω του ο Ιβάν. ΟΛΟΙ
από Bono.
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Το να πάρω μέρος στην συζήτηση ότι τελικά δεν έγινε τπτ κ ότι όλα τα βγάλαν απ το μυαλό τους οι αρδ, Γερμανοί ή εγχώριοι, υποτιμά σαφώς την νοημοσύνη μου.
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
από akis_1987
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Η σημερινή μέρα (ασχέτως παραμονής ή μη του Ντελια) αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Ένας Ιβάν ο οποίος πριν 10 μέρες δήλωνε μετά ελικοπτέρου ότι παρακολουθεί την ομάδα και τον κάθε παίκτη στενά, να σταματάει (;!) τη μεταγραφή του σημαντικότερου ...
από sn0ufel4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μιλάμε για την απόφαση μιλάμε για την πληροφόρηση.
Ο ιβάν όντως μπορεί να αποφάσισε να πουλήσει, αν είχε τελείως διαφορετική πληροφόρηση από την πραγματικότητα.
Αν οι άνθρωποι που τον μεταφέρουν το κλίμα του λένε τελείως διαφορετικά πράγματα π.χ ότι ο ποδοσφαιριστής ...
από astral
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζει να μη βγάζει πολύ νόημα η όλη ιστορία και η πληροφόρηση που έχουμε είναι σίγουρα λειψή.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν δεν ήξερε τι αντιδράσεις θα προκύψουν, άσχετα με το τι μπορεί να του είπε ο περίγυρος. Είχε μάλιστα μόλις ορίσει τον Βιερίνια για σύμβουλο του....

Από εκεί και πέρα ...
από Kabamaru11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι με διαφορα παντως το πιο ΠΑΟΚ καλοκαιρι που θυμαμαι.

1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια

Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
από john4serres
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είπε και ένα παλικάρι χθες πάνω στο χαμό, φανταστείτε τι ακούνε οι ξένοι από τους δικούς μας και τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Ιβάν, έφερες Τσίκνα και Σέρα. Ωραίος, καλες προσθήκες.
Έβαλες τον Αντρέ, ωραιότατα.

Παραμένουμε όμως σε ένα μοντέλο χωριατοβαλκανιοσοβιετικης ομάδας. Δεν προχωράμε ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
από WeWillRockYou
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Εικόνα
Η μαύρη πρέπει να είναι εμπνευσμένη από εδώ
από WeWillRockYou
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

https://about.macron.com/en/news/kit-launches/paok-fc-away-third-kits-2025-26/?utm_campaign=campagna-merchandising&utm_source=twitter&utm_medium=post&utm_content=paok-away-third-25-26

Από το ίδιο το σάιτ της Macron

Following the unveiling of the 2025/26 Home kit, PAOK FC presents the new Away ...
από bane1980
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πειράζει που δεν θέλω να φύγει ούτε με 20 ούτε με 30 ούτε με 40?

Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
από Montrealiotis
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα πω, Spacic παιχταρα :mrgreen:
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από Thax
Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Θεωρώ πως πρέπει να γίνει ΓΣ και να δούμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις. Για ένα τέτοιο θέμα, δεν είναι σωστό να αποφασίσει μόνο το ΔΣ. Δεν μιλάμε για κάτι απλό, μιλάμε για το μέλλον μας.