Η αναζήτηση βρήκε 394 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δύο παρατηρήσεις. Αρχικά εγώ θεωρητικά είμαι μπαναρισμενος μέχρι τη Κυριακή αν και στο παλιό φορματ έλεγε μέχρι 20 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για προεδρική χάρη η έχουν σβηστεί όλα τα μπαν. Έπειτα ενώ από desktop όλα δουλεύουν ρολόι,από κινητό αρκετές φορές εμφανίζεται το παλαιό φορματ που λέει ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν έρχεται ο Ιβαν για να τρέξει σημαντικότατα ζητήματα όπως αυτό του γηπέδου ή του προπονητικού με το καλό.
Αν έρχεται για να καταφέρει η ομάδα να κλείσει παίκτες , είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες σαν οργανισμός
Αν έρχεται για να καταφέρει η ομάδα να κλείσει παίκτες , είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες σαν οργανισμός
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μου εξαψατε την περιεργεια και μπηκα να το διαβασω και εγω.Τραγικο το αρθρο απο ολες τις αποψεις.Ποσο σιχαμενος αυτος που το εγραψε.
Απο εκει και περα δεν ανεχομαι τετοιες πουστιες στον ανθρωπο που μας αλλαξε την ιστορια.
Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο εγω δεν εχω θεμα ...
Απο εκει και περα δεν ανεχομαι τετοιες πουστιες στον ανθρωπο που μας αλλαξε την ιστορια.
Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο εγω δεν εχω θεμα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αφίσα αυτή πρέπει να βραβευτεί
Έχει μέσα:
Έναν μουσικό, μια ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ, φλεγόμενες πιπεριές ΚΑΙ υπόσχεται και "μπακάλικα πιπεράκια" κάτω δεξιά. Δεν είναι τίποτα καταρτισμένα δλδ ή με σωστούς υπολογισμούς. Οχι, είναι μπακάλικα.
Έχει μέσα:
Έναν μουσικό, μια ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ, φλεγόμενες πιπεριές ΚΑΙ υπόσχεται και "μπακάλικα πιπεράκια" κάτω δεξιά. Δεν είναι τίποτα καταρτισμένα δλδ ή με σωστούς υπολογισμούς. Οχι, είναι μπακάλικα.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ειναι γεγονος παντως πως ο Ιβαν ενεργοποιηθηκε οταν ειδε την απειλη Μυστακιδη,μονο ευχαριστα μπορω να το δω ολο αυτο που συμβαινει.Στην τελικη κερδισμενος ο ΠΑΟΚ θα ειναι.
Διαφωνω παντως με την μεχρι τωρα λογικη του Μυστακιδη και σιχαινομαι με την μεχρι τωρα ανυπαρξια του Α.Σ.
Διαφωνω παντως με την μεχρι τωρα λογικη του Μυστακιδη και σιχαινομαι με την μεχρι τωρα ανυπαρξια του Α.Σ.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα τι με νοιαζει ποιος εχει το λιμανι;
Με τη λογικη που χρησιμοποιεις ποιο ειναι το αντεπιχειρημα στο οτι και ο Ιβαν πηρε τον ΠΑΟΚ λογω οικονομογεωπολιτικων συμφεροντων;
Με τη λογικη που χρησιμοποιεις ποιο ειναι το αντεπιχειρημα στο οτι και ο Ιβαν πηρε τον ΠΑΟΚ λογω οικονομογεωπολιτικων συμφεροντων;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 02:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι ειπε κανεις ας πουμε οτι δεν το αξιζαμε;
Αμφισβητειται απο κανενα ομως οτι το πρωταθλημα ηταν υπέρβαση σημαντικου μεγεθους;
Το οτι επεζησε ο κετζιορα ηταν συνειδητη προβλεψη της ΠΑΕ ασουμε; Ενας γιονι ηρθε το χειμωνα και ο εκονγκ ηταν εκτος απτο κοπα αφρικα
Το διπλο στο χαριλαου με ...
Αμφισβητειται απο κανενα ομως οτι το πρωταθλημα ηταν υπέρβαση σημαντικου μεγεθους;
Το οτι επεζησε ο κετζιορα ηταν συνειδητη προβλεψη της ΠΑΕ ασουμε; Ενας γιονι ηρθε το χειμωνα και ο εκονγκ ηταν εκτος απτο κοπα αφρικα
Το διπλο στο χαριλαου με ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...
Τραγικός. Ειδικά αυτό με το μπάσκετ, είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει. Λες και είναι υποχρεωμένος ξέρω γω να πάει να πάρει κάποιο τμήμα του συλλόγου για να αποδείξει πως το κάνει από αγάπη και όχι από συμφέροντα.
Το ότι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε Σάικο δεν είμαστε στρατός εδώ δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα.
Είμαστε στο φόρουμ του ΠΑΟΚ οκ; Δεν είμαστε στο πορτοκαλί ή στο γαυρεττα. Πρώτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι ΠΑΟΚ . Με αυτό έχει να κάνει η παλαιότητα .
Παράδειγμα τυχαίο .αν ο μαρσαντος ή το άλλο το παλικάρι με την ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ψυχραιμία ρε παιδιά που φτιάξατε και 2 γήπεδα και πρέπει να διαλέξουμε κιολας ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φαντασου λεει ο καθε ενας που εχει την ΠΑΕ να μην θελει να παιζει στο γηπεδο που εκανε ο προηγουμενος και να θελει να κανει δικο του...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...