Η αναζήτηση βρήκε 359 εγγραφές
- Δευ 22 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μάλλον μόνο εγώ τρόμαξα βλέποντας τον γαυρο.το πόσους παικτες εχει που μπορούν να παίξουν σε υψηλό τέμπο,αθλητικα προσόντα και τεχνική. Για σημαντικό διάστημα η ταχύτητα του ποδοσφαίρου του ήταν εξαιρετική σε σχέση με τις στιγμές υπνηλίας που μου προκαλεί ο δικός μας ρυθμός.
- Δευ 22 Σεπ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Γιατι καποιοι δεν μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι? Ακους εκει ξεχασα το ονομα μου...Το ξεχασα προφανως και οταν δεν εχω κανει το παραμικρο σχολιο μετα τις δικες μας σφαλιαρες...Ενα απλο πραγμα λεω. εχει χαρακτηριστικα ο γαυρος που ειναι πολυ κοντρα στα δικα μας και αν με ρωταει κανεις ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τωρα σοβαρα θα αρχισουμε να ψαχουλευουμε πως εφτιαξε τα λεφτα του ο Μυστακιδης και ο Σαββιδης ? Δηλαδη ειμαστε τοσο αυτοκαταστροφικοι? Ανακαλυψαμε την αμερικη για το πως δημιουργουνται οι δισεκατομμυριουχοι?
Υ.Γ Προς μοντς προστατεψτε βρε λιγο την ομαδα και το σαιτ...
Υ.Γ Προς μοντς προστατεψτε βρε λιγο την ομαδα και το σαιτ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ ρε δεν έχω γράψει τιποτα. Με τι συμφωνεις;

- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν προκειται να βγει ακρη γιατι οι περισσοτεροι εχουν προαποφασισει για τις ευθυνες που θα αποδωσουν, ειτε προκειται για τις μεταγραφες, ειτε προκειται για τον Λουτσεσκου, τις περισσοτερες μαλιστα φορες χωρις καν αναφορα σε ποδοσφαιρικα επιχειρηματα. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ,αλλα τουλαχιστον ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως ακριβως θα γυρισει ρε Γιαννη? Θα δει ο Μειτε παγκο πριν παραδωσει πνευμα? Θα νιωσουν εμπιστοσυνη Τειλορ,Ιβανουσεκ,Μπιανκο? Θα δουμε ποτε κατι τολμηρο οπως πχ τον Μπαλντε να παιρνει χρονο αντι του Ζιφκοβιτς? Θα αλλαξουμε μετρα στο γηπεδο μηπως και τα φορ παρουν επιτελους καμια μπαλα χωρις πριν να ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγραψα κατι για τον γαυρο και μου τη πεσανε. Οκ να δεχτω οτι το ''τρομαξα'' ηταν υπερβολικο αλλα ειδα εναν προπονητη να βαζει στη λεωφορο τρεις 20χρονους στον αξονα και οκ δεν εβγαλαν ματια αν εξαιρεσεις τον Σιπιονι 20 χρονων ερχομενο απο Αργεντινη και δεν διστασε καποια στιγμη να βαλει τον Τσικινιο ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εικόνα επιθετικά θα είναι καλύτερη αν μπορέσουμε να έχουμε υγιείς και ενεργούς τους Ivanusec, Πέλκα, Despodov και τον Ζίβκοβιτς να παίζει έστω τα μισά από αυτά που μπορεί.
Ενώ έχουμε πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, ως τώρα δεν το είδαμε στην πράξη λόγω τραυματισμών και προσαρμογής.
Για μένα το ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η διαφορα των μεγαλων ομαδων σε σχεση με τις πιο αδυναμες ειναι ακριβως οτι εχουν ποδοσφαιριστες που μπορουν να κανουν το μη προβλεψιμο. Ε καποιοι πιστευουμε οτι στον ΠΑΟΚ ο Ραζβαν αυτο το μη προβλεψιμο πολλες φορες το θυσιαζει χαρη μιας ομαδικης τακτικης που πλεον εχει γινει προβλεψιμη.
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφει κάπου ο marsantos ότι λογικά προτιμά ο Λουτσεσκου Οζντοεφ από Καμαρα γιατί ο Καμαρσ αφήνει χώρους. Ναι ο Καμαρα αφήνει χώρους γιατί εκτός των άλλων ανεβαίνει πατάει περιοχή και σκοράρει και εμεις έχουμε πείσει τον εαυτό μας ότι αντί να φοβάται ο αντίπαλος που το χαφ απειλεί πρέπει να ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε στη συνέχεια Τρίπολη Θελτα Γαυρο. Πιστεύει κανείς ότι σε αυτά τα τρία δεν θα ξεκινήσει ο Μειτε; Θα πιάσει Νοέμβριος και δεν θα έχουμε δει Μπιανκο,θα έρθει ο Ζαφειρης και ο Ιταλός θα εχει τη μοίρα του Πενια και του Μάρκος Αντονιο όπως πάμε. Αντίστοιχα ο Κροάτες πήγε από τα 20 λεπτά με ΟΦΗ στο ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλίμονο και αν καταλαβε ο άλλος τι είπα... Εγώ αναφέρθηκα μεταφορικά στο ότι φίλοι για ότι κακο συμβαίνει ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στα πάντα εκτός του ίδιου και ο άλλος ανέβασε ευχαριστίες του Ραζβαν στον Ιβαν...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μακάρι να δουν οι ακαδημιες καλυτερες μέρες...Δεν επιτρέπεται να κανει πάρτι ο Χατζηβρετας...