Η αναζήτηση βρήκε 437 εγγραφές

Return

από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Eφυγε ακομα ενα μεγαλο ΠΑΟΚτσακι,εφυγε ακομα ενα μεγαλο κομματι της ζωης μας...Καλο ταξιδι Νιονιο...
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ημουν χτες σε ενα παιχνιδι της κουλας αναπτυξιακο μπασκετ στο γηπεδο της. Εχουν ενα χωρισμα μεταξυ των δυο γηπεδων με πανω του 4-5 φωτογραφιες ολες και ολες απο την μπασκετικη τους ιστορια και οι αθεοφοβοι μεγαλυτερη σε μεγεθος φιγουρα απο αυτες τις 4-5 εχουν τον Μπανε...Δεν κλεβουν μονο τιτλους ...
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Τις δηλωσεις του Μυστακιδη και οσα γενικα του εχουν καταλογισει καποιοι ως λογια και προθεσεις που ακριβως τις βρισκετε να τις δω και εγω?
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις αντιδραση δεν υπαρχει σε τιποτα ,εκτος και αν θεωρειται αντιδραση τα 10-20 ατομα που σχολιαζουν σε φορουμ και σοσιαλ. Το μεγαλο μερος του κοσμου χεστηκε πολυ απλα για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα επικρατησει...
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Διάβασα αυτά που αναδημοσιευονται οσον αφορα τις εγγυήσεις και με βρίσκουν απολυτα συμφωνο. Θα περιμένω με αγωνία να ακούσω αν η ΠΑΕ αποδέχεται τους συγκεκριμένους όρους.
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Το μνημόνιο της ΠΑΕ μιλούσε γενικά για εγγυήσεις. Αυτο τις κάνει συγκεκριμενες. Μπορεί να μοιάζει μικρή η διαφορά αλλά προφανώς δεν είναι.
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Το μνημόνιο της ΠΑΕ μιλούσε γενικά για εγγυήσεις. Αυτο τις κάνει συγκεκριμενες. Μπορεί να μοιάζει μικρή η διαφορά αλλά προφανώς δεν είναι.

@Joshua είσαι εργολάβος ή έχεις παραπλήσιο αντικείμενο; Ερώτηση :το 70% είναι το στάνταρ σε τέτοιες περιτπωσεις ή το 30%;

Επισης εννοείτε ότι δεν ...
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Να πω και το άλλο προφανές για μένα. Όταν λες ότι δίνεις προτεραιότητα σε οποιοδήποτε δεν ετοιμάζεις μονομερώς μνημονιο όπως αντίστοιχα ούτε η ΠΑΕ όπως έκανε στην αρχή. Δημιουργείς μια κοινή ομαδα εργασίας που κάθεται στο τραπέζι με κοινό στόχο και είτε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα καταλήγεις σε ...
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.
από joshua
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν εχω δει προφανως το τελικο κειμενο για να εχω πληρη αποψη ως προς το δεσμευτικο του πραγματος. Το κειμενο παντως που ειχε παρουσιασει η ΠΑΕ και περιμενε την υπογραφη ηταν μια χαρα ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ. Το οτι απαιτειται ΓΣ και το οτι το ΔΣ του ΑΣ δεν εχει την εξουσιοδοτηση παραχωρησης ουσιαστικα του ...
από joshua
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά.τα μνημόνια αλληλοκατανόησης και συνεργασίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά άδεια του ιδιοκτήτη στον κατασκευαστή να ξεκινήσει να κάνει τα έξοδα για τις άδειες την ωρίμανση και τις εγγυήσεις του έργου. Οταν λοιπον αυτά ετοιμαστούν και γίνει η κοστολόγηση τότε θα έχουμε σύμβαση δεσμευτική που θα ...
από joshua
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Και για να ειμαστε και 100% σωστοι ειναι αλλο το μνημονιο αλληλοκατανοησης και αλλο το μνημονιο συνεργασιας.
από joshua
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Εχεις δικιο Sardan αλλα στο λεω με απολυτη σιγουρια οτι εκτος και αν μιλαμε για ηλιθιους που δεν το νομιζω οχι τοσο για τη πλευρα του ΑΣ αλλα για αυτη του εκαστοτε Σαββιδη,δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να μην ειναι δεσμευτικο το κειμενο.
από joshua
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Ενα λεπτο να κατσει καποιος και να διαβασει μονο τις πρωτες σελιδες του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που βγηκε προς τα εξω χτες θα δει οτι γραφει:

'' Οι Συμβαλλόμενοι σήμερα δια του παρόντος δηλώνουν και δεσμεύονται ότι θα
προβούν στη σύναψη
της Κύριας Σύμβασης υπό τους κατωτέρω όρους και με το κατωτέρω ...
από joshua
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Μα δε λέει κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι για να βάλεις κάποιον να κάνει κοστολόγηση τον βάζεις πληρώσει άδειες εργολάβους μηχανικούς συμβούλους. Το περίεργο θα ήταν να έγραφαν ότι θα κάνει 10 εκ έξοδα και τον Ιούνιο θα του πουν ευχαριστούμε παρόλο που τηρήσατε όσα είπαμε εμείς, την άδεια και την ...