Η αναζήτηση βρήκε 230 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 07:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αποψη για τους 2 βρετανους δεν εχω αλλα αν μη τι αλλο εχουν πλουσια βιογραφικα και παραστασεις. Παντως οδευουμε προς αρχη προετοιμασιας με ισως το πιο γεματο ροστερ για τη χρονικη στιγμη εδω και πολυ καιρο. Προσθηκη ενος φορ θα κλεισει ιδανικα τη πρωτη φαση.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαφ εχουμε 4 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει λογος για βιασυνη εκτος και αν προκυψει ευκαιρια. Προφανως και εγω ειμαι υπερ Αλεξανδροπουλου.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τις αναφορες σχετικα με το επομενο χαφ που στοχευουμε και θελουν να ειναι 8ρι. Μονο εγω βλεπω οτι πρεπει να ειναι περισσοτερο 6ρι? Αν εξαιρεσεις τον Μειτε ποιος αλλος μπορει να παιξει μπροστα απο τα στοπερ?
- Παρ 27 Ιουν 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
O Καμαρα ειναι πολυ επιρρεπης στο λαθος για να παιξει μπροστα απο τα στοπερ ενω αντιθετα με ενα χαφ σκουπα πισω του θα απελευθερωθει στο 8.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο παρατηρήσεις. Αρχικά εγώ θεωρητικά είμαι μπαναρισμενος μέχρι τη Κυριακή αν και στο παλιό φορματ έλεγε μέχρι 20 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για προεδρική χάρη η έχουν σβηστεί όλα τα μπαν. Έπειτα ενώ από desktop όλα δουλεύουν ρολόι,από κινητό αρκετές φορές εμφανίζεται το παλαιό φορματ που λέει ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην αποκτηθει τουλαχιστον ενα στοπερ. 5δα πρεπει να εχεις με τον 5ο να ειναι πιτσιρικας που θα παρει σε πρωτη φαση 5-10 παιχνιδια και αν δειξει στοιχεια να παρει σταδιακα μεσα στη χρονια τη θεση του Λοβρεν στα πλανα για την επομενη χρονια.
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Aν τα εχει ολα αυτα σε αυτη την ηλικια πως θα ερθει σε εμας?
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπέρδεψα τα κουμπιά και αντί για παράθεση έκανα αναφορά ένα ποστ του ρενε. Γράψτε λαθος...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την υπερβολική με τον Αλεξανδρόπουλο.
Προς το παρόν δεν έχει δείξει τίποτα πουθενά
Όταν οι Έλληνες διεθνείς κοστολογουνται πλέον πάνω από 10 μυρια και θες 1 για τον Λιάβα ,τα 2-3 όψιον αγοράς του Αλεξανδροπουλου, που μπορεί να μην έχει δείξει διάρκεια αλλά κατά ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτιμω τον Μαανσβερκ αντι του Μπουμεν.makispaspartou έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:30 Ανταλλαγή Κοτάρσκι με Άκπομ, Βαν Ντεν Μπούμεν και ποσοστό μεταπώλησης ψηνόμαστε?
- Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πάμε για 4 χαφ,ουσιαστικά αντικατάσταση τόσο του Σβαμπ όσο και του Πενια γιατί δεν μπορούμε να δώσουμε 1 μυριο συμβολαιο;
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η συγκεκριμενη ερευνα μονο γελιο μπορει να προκαλεσει με τον τροπο που εγινε και παρουσιαζεται...Δεν υπαρχει λογος για τετοια ''τεχνασματα''...Επικοινωνιακη πολιτικη επιπεδου δημοτικου...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Προς στιγμη τα χρειαστηκα ,ειδα το contract extension και λεω ωχ αμαν ανανεωσε ο Μπραντον...