Η αναζήτηση βρήκε 359 εγγραφές

Return

από joshua
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τι εννοείς με έγκριση Σαββίδη; Εγώ πάντως γελάω με τους εδώ κάτω. Οταν κλανει ο Γιαννακόπουλος γίνεται πρώτο θέμα για μερες και τωρα που ένας από τους πιο πλουσιους Έλληνες παίρνει το μπασκετ του ΠΑΟΚ δεν ασχολείται κανείς...
από joshua
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Η καταχρεωμενη ομαδα του ποδοσφαίρου ηταν τα 10 μυρια ενώ τα 5 της ΚΑΕ ειναι ο δούρειος ίππος του Τέλη...Ο δε πόλεμος στον ευεργέτη ήταν το γειά σας δίνω 150 μυρια για το γηπεδο που έχει βαλτώσει. Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ που λέει και ο Πανακας που έγινε ο λόγος με τον ένα τρόπο η τον αλλο να ...
από joshua
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Α ναι ξέχασα κιόλας σύμφωνα με τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ το επιχειρηματικό παρελθόν του Τέλη είναι σκοτεινό. Το επιχειρηματικό παρελθόν όμως του Ιβαν είναι ένα αυτό και ένα του Μπιλ Γκειτς...Γιατι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας...
από joshua
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Η καταχρεωμενη ομαδα του ποδοσφαίρου ηταν τα 10 μυρια ενώ τα 5 της ΚΑΕ ειναι ο δούρειος ίππος του Τέλη...Ο δε πόλεμος στον ευεργέτη ήταν το γειά σας δίνω 150 μυρια για το γηπεδο που έχει βαλτώσει. Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ που λέει και ο Πανακας που έγινε ο λόγος με τον ένα τρόπο η τον αλλο να ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:26
Jump to forum
Jump to topic

Γραφει ενας φιλος
''Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη;''
Ο Μυστακιδης ασχοληθηκε με την ΠΑΕ οσο αυτη ειχε εναν εξαφανισμενο ιδιοκτητη. Απο ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Ποια ακριβώς είναι η προσβολή; Εξαφανισμένος δεν ηταν ο Ιβαν ; Απο ποτέ η αλήθεια είναι προσβολή; Γιατι ξαφνικά είναι εδώ; Ετυχε;
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ως γνωστό δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Εμπεριέχει πολύ δράμα που δεν ταιριάζει σε επιχειρηματικες κινήσεις απλά βολεύει τη κάθε πλευρά να δημιουργεί στρατόπεδα. Για μένα αν και χωρούσε πολύ ρετούς τα πραγματα είναι πιο απλά. Ο Μυστακιδης θελει τη ΠΑΕ. Λογικά πλησίασε Ιβαν και έφαγε άκυρο ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ιβάν και νιώθει θιγμενος σε ενα βαθμο. Βέβαια μην ορκίζεσαι ότι έχεις εικόνα του τι σημαίνει πλατιά μάζα.
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Μαλλον δεν τα θυμαστε καλα τα πραγματα... Ο Ιβαν στη πρωτη του εμφανιση ειχε η δεν ειχε διχασει τον κοσμο? Και τοτε δεν υπηρχε η συγκρουση μεταξυ αυτων που ηθελαν να δοθει το γηπεδο με το καλημερα για να σωθει η ομαδα και αυτων που ελεγαν πρωτα να επενδυσει και μετα να παρει το γηπεδο? Δεν υπηρχε ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Ειπε κανεις με σιγουρια οτι ο Μυστακιδης δεν προσβλεπει μελλοντικα στην αποκτηση της ΠΑΕ και δεν το πηρα χαμπαρι?
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.

εσυ ...συγκεκριμένα...δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο αφελής....

πάρτο αλλιως .....

και τα ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

@george188 Αυτό δεν γράφτηκε μόλις πριν λίγο και χτες και προχτές; Δεν είπαν νατα ετοιμάζει λέει πρόταση αγοράς λες και είπαν ετοιμάζει εισβολή εξωγήινων;