Η αναζήτηση βρήκε 359 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Και εγώ ο παπαρας το άλλαξα στο 1-0 από το άγχος...Πρόλαβα τουλάχιστον το 5ο... :opaokara: :pano: :opaokara: :pano:
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Η αληθεια ειναι πως δινω ελαχιστες πιθανοτητες για 3 κινησεις σε ουτε καν 5 μερες. Εδω που φτσασαμε για ακομα μια φορα ας γινουν οι 2 και καλα θα ειμαστε...
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Λυση του δανεισμου την ιδια περιοδο?
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βολιακο ειναι 27 με 40 συμμετοχες σερι Α, ο Πιρολα ειχε 50 στα 21...Παικτες με συμμετοχες στις μικρες εθνικες ,απλα ελπιζουμε οτι κατι πηγε λαθος στη καριερα του ''δικου'' μας.
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως και εγω για καποιο λόγο έχω καλό προαίσθημα για τον Ιταλό. Αλωστε για τα στοπερ θεωρώ ότι δεν είναι τόσο η προσωπική αξία,όσο το αν θα ταιριαξει στα θέλω μια ομαδας αυτό που παίζει βασικό ρόλο για αυτό και έχουμε δει θεωρητικα παιχταράδες να πατωνουν και ασημους να πετυχαίνουν.
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Για να συμπληρώσω ότι είπα πριν με αφορμή τον Μαυροπανο,όχι δεν υπάρχει κανένας λόγος ελληνική ομάδα να δώσει αυτά τα λεφτά για στοπερ. Αν δίνεις 20 για στοπερ θα πρέπει να δώσεις 40 για επιθετικο.
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα σοβαρά κατηγορείτε τον Μάκη για εσκεμμένη παραπληροφορηση;
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Παντως ενω γενικα η μεταγραφικη περιοδος μεχρι τωρα δεν εχει παει ασχημα,ειπαμε για να μην χαλαμε τις συνηθειες να φτασουμε να θελουμε απαραιτητα 2 παικτες και 1 μπονους μεσα σε τρεις μερες...Ετσι για να μην μας κακομαθαινουν...
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί υπήρχε περίπτωση να μην πάρουν με τον Ζαφειρη να φεύγει σε 3 μηνες; Δημοσιογραφαρες...
από joshua
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Πωωωω μας μαμησε ο black...O Άβιλα είναι αρρώστια φωτιές μας αναψε...
από joshua
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Eγω παντως δεν νομιζω να κοιταμε παικτες οπως ο Μακαμπου η ο Λαριν. Εχουμε δωσει ηδη 2 μυρια για Γιακουμακη,δεν θα δωσουμε τετοιο ποσο.Νομιζω οτι κοιταμε αν κοιταμε για παικτη στυλ Αβιλα η Ραμιρεζ,παικτη με εμπειρια παραστασεις λιγοτερο λαμπερο αλλα ισως πιο ουσιαστικο και πιο οικονομικο πακετο.
από joshua
Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Αν θυμάμαι καλά οταν είχε αναφερθεί το όνομα του Μοτα οι πιο πολλοί έκραζαν αλλα καταλήγει Λυών;
από joshua
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

@Dimitris_L4 αυτοι που ξερεις παιζουν και εξτρεμ?
από joshua
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Eν τω μεταξυ και ο Αβιλα και ο Μακαμπου παιζουν στη Μπετις.Δωστε μας εναν απο τους δυο να τελειωνουμε αν και προφανως εγω θελω Αβιλα...
από joshua
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Ας ειμαστε λιγο μετριοπαθεις γιατι αντιστοιχα λεγαμε και περσι και δεν πηγε καλα.Σιωπηλα αισιοδοξοι...