Η αναζήτηση βρήκε 359 εγγραφές
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εχω πει πολλες φορες οτι το προβλημα του Λουτσεσκου δεν ειναι τοσο το ηλικιακο παρα τη δηλωμενη προτιμηση του στους εμπειρους παικτες, αλλα τα χαρακτηριστικα των παικτων. Οι περισσοτεροι προπονητες πχ μεταξυ Σορετιρε και Χατσιδη θα προτιμουσαν Σορετιρε. Ο Ραζβαν προτιμα Χατσιδη.
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Μπαλντε θα συμφωνησω,για τον Χατσιδη οσο λιγο τον εχω δει τον Λημνιο μου θυμιζει.renegade έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:00 Ο χατσιδης είναι ένας παίκτης με πολύ πολύ ταλέντο και δεν καταλαβαίνω την σχεδόν απαξίωση του
Επίσης ξεχνάμε τον μπαλντε ο οποίος κ αυτός είναι ένα σπουδαίο ταλέντο
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Έστελνε μήνυμα ο μπαμπάς Ζαφείρης μην τυχόν και έρθεις μείνει εκεί που είσαι με αυτά που βλέπει... 

- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Δεν ξέρω τι θέση έπαιζε στις ακαδημιες αλλά αυτή τη στιγμη τουλάχιστον εξτρεμ δεν μπορεί να παίξει.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται να μην αποκτηθει αντιΜειτε και δυστυχώς κανένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν ειναι τέτοιου είδους χαφ ούτε φυσικά ο Ζαφειρης που ειναι εξαιρετικός αλλά δεν μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 07:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω πει πολλες φορες οτι η συνυπαρξη Ιβαν , Ραζβαν και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους θα αφηνουν την ομαδα καθε καλοκαιρι με χτυπητα κενα στο ροστερ...Αν ειναι δυνατον να κινδυνευουμε να μεινουμε με 3 χαφ μεχρι Γεναρη και χωρις ελευση φορ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Οτι λεει ο ρενε και ακομα παραπανω...Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ 100 χρονια να το παλευουμε. Ειναι τοσο κοντρα ρολος αυτο που του ζηταμε που του εχει μαμησει τη ψυχολογια σε αφορητο βαθμο κατι που κανει μπαμ στη γλωσσα του σωματος του και στο παιχνιδι του. Υπαρχει μια ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη πρεπει να πιστεψουμε οτι ερχεται ο Ζαφειρης σημερα να υπογραψει και ακομα παιζει αν θα ερθει απο τωρα η τον Γεναρη? * θα εχει το συμβολαιο?
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χαφ παντως ειναι ο Μορο ,το παραδεχθηκε εμεσα ο Τζορμπα αλλα πλεον λεει μπορει και να χαλασει...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
O Moro παντως απο ολα τα χαφ που εχουν αναφερθει ειναι σιγουρο οτι ειναι σχεσον ο μονος που ταιριαζει στα θελω της ομαδας αλλα δεν το θεωρω πολυ πιθανο ειδικα απο τη στιγμη που το ονομα του βρωμισε. Σιγουρα θα μπουν σφινα αλλοι και η τιμη του ηταν ηδη αλμυρη. Κριμα εκει που πηγα να αναθαρησω μετα τη ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
6 μέρες 3 παικτες; Να το δω και να μην το πιστέψω...Βασικά δεν το πιστεύω,θαύμα μοιάζει να έρθουν οι 2...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην χαρούμε λίγο...Ο Ιταλός δεν με ψήνει αλλά με έψηνε αρκετά ο Πουέρτα,λογικό να έρθει ο πρώτος και να φάμε άκυρο από τον δεύτερο...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γαυρος δηλαδή θα έχει τριαδα Ελ Κάμπι, Ταρεμι, Γιαρεμτσουκ και εμεις σκαλωνουμε στο αν βρίσκει ομαδα ο Τσαλοφ; Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι αν δεν κάτσει του Πουέρτα,θα πάμε για Λοκονγκα και πως τελικά θα κινηθούμε για φορ.