Η αναζήτηση βρήκε 359 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αβιλα και Μακαμπου παντως ειναι στο παγκο για το σημερινο της Μπετις.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει παιδια δεν εχει υπαρξει μεταγραφικη περιοδος που να μην εχουμε μεινει με ενα ΑΝ οποτε αν επρεπε να δωσω πιθανοτητες και εγω θα ελεγα πλεον πως δυσκολα...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τετοιου ειδους παιχνιδια και οχι μονο χρειαζεσαι και ενα φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο Γιακουμακη, ενα φορ μπουκαδορο να μπορει να παιξει και διπλα στον Κρητικο.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime
Εχει γινει τιποτα με τον Καμαρα?
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς Θεού πάρτε ένα φορ με την άνεση να παίζει με πρόσωπο να κανει καμία μπουκα. Μπήκε ο Ταισον και ο Πελκας και είδαμε λίγη ανακατωσουρα. Επιπλέον δεν μπορω άλλο να βλέπω Τσαλοφ. Το παιδί μπαίνει μέσα λες και είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν τρελαίνομαι με τον Δανο. Προτιμώ και Λαριν και Άβιλα και πολλούς άλλους.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω πως και σήμερα να μην έρθει παίκτης,κάτι θα πάρουμε τις επόμενες μέρες σε στυλ των δύο Ιταλών. Δεν θα αφήσουν την ομάδα έτσι.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Το καλως η κακως οι μετοχοι θα αποφασισουν του Χατζοπουλου δεν μας ενοχλει,το καλως η κακως ο ΑΣ θα αποφασισει μας ενοχλει...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω αν εχουμε καταλαβει σε τι κρισιμο σημειο βρισκεται η ΚΑΕ. Με το αμερικανοκινεζακι στο ρουλη και τον mrban στη κουλα να παλευουν να ορθοποδησουν,αν δεν γινει κατι σε εμας αμεσα για να τους προσπερασουμε πριν τρεξουν διαδικασιες για nba europe και οτι αλλα σχεδια υπαρχουν στο ευρωπαικο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει νομίζω οι περισσότεροι αφού φτασαμε στο σήμερα δεν είχαν πολλές πραγματικές ελπίδες για προσθηκη στην ευρωπαϊκή λίστα. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως θα το παλέψουμε και παικτης θα έρθει. Οκ σημαντικά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά υπάρχουν άπειροι παικτες είτε εκτός πλανων σε σημαντικά κλαμπ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλεω δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή λίστα από όσο πρέπει. Δηλαδή αν δεν παίζαμε Ευρώπη δεν θα κάναμε μεταγραφες; Παικτης στυλ των δύο Ιταλών δεν θα δεχόταν να ερθει; Παικτης στυλ Μοπε η Άβιλα θα προτιμησει να μένει εκτός ομαδας μέχρι το Γενάρη; Αν έχεις πραγματική διάθεση παικτη θα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Με μαμησε το ρεπορτάζ για Μοπαι...Ελπίζω να παίζει ακόμα,κρίμα είναι...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ολοκληρωσαμε;