Η αναζήτηση βρήκε 360 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Στο είπα και χθες Joshua. Αμφισβήτησε κανείς την οικονομική επιφάνεια του Μυστακίδη; Ποιο το νόημα του proof of funds?
Το proof of funds μπορεί να μην σημαίνει πολλά στο χρονικό σημείο που θα απαιτηθεί εγγυητική χρηματοδότησης του έργου αλλα ειναι αστείο να αρνείται κάποιος τη σημασία της ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αν πάντως σκέφτονται σοβαρα να προχωρήσουν σε προσθηκη αυτή πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ.Εστω και μια μέρα παρουσίας στις προπονήσεις ειναι πολύ σημαντική.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ σου λέω @Guitarman το ακριβως αντίθετο. Ότι το αυριο ειναι αυτο που προβληματίζει πρωτίστως αυτούς που δεν στέκονται εξ αρχής απέναντι στον Τέλη.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Guitarman Το θα κάνω ότι μπορώ για να μην χάσω τον πόλεμο γιατί θα βλάψει την ομάδα όταν αυτο μεταφράζεται σε όσα ήδη βλέπουμε; Μετα από 3 χρονια είδαμε τα σχέδια της populus,είδαμε συνάντηση για το Καυτατζογλειο,είδαμε μεταγραφη 12 μυριων,είδαμε εμφανιση και συνεχή παρουσία στο γήπεδο. Γιατί ο ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πηρε μαλιστα ενω δεν προλαβε να τον δηλωσει στην ευρωπαικη λιστα...Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το αιτημα των ομαδων για παραταση της προθεσμιας μεταγραφων περα απο τη ληξη των μεγαλων πρωταθληματων αν δεν εχεις σκοπο να την εκμεταλευτεις. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενας σκασμος ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τι διαβάζουμε Θεέ μου ,ότι μια ΠΑΕ κοστολογειται με βάση τα λεφτά που έχει βάλει ο ιδιοκτήτης...Δηλαδή ο ΠΑΟΚ κοστολογειται 200 μυρια...Ούτε ομαδα της πρεμιερ λιγκ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα τον μαζέψει επιτέλους αυτον κανένας;
- Παρ 05 Σεπ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ βλέπω ότι για πρώτη φορά οι δημοσιογράφοι και μάλιστα οι "αυλικοί" επιμένουν πως κυνηγάμε προσθηκη οπότε δεν το ξεγραφω.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Και η ποδοσφαιρικη ομοσπονδια απλα εκμεταλευεται το χρημα που εχουν ριξει συλλογοι οπως ο ΠΑΟΚ η ο γαυρος.Ειναι βαδια δομικο το προβλημα αρχικα σε επιπεδο κυβερνησεων και ανυπαρκτου κεντρικου σχεδιασμου πριν φτασουμε στην ομοσπονδια,ενα δομικο προβλημα πανω στο οποιο ερχεται να προστεθει οτι στο ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Σε όλη τη δεύτερη θητεία του Ραζβαν έχουμε αποκτήσει και έχουμε βγάλει άχρηστους καραβιες παικτων, πολλοι εκ των οποίων είχαν αξιόλογο βιογραφικό. Κάθε φορά ένας, δύο είναι αυτοί που επιβιώνουν και ενσωματωνονται στο πλάνο του προπονητή. Δύο τινά συμβαίνουν,η όντως είναι τόσο κακοι ποδοσφαιριστές ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μιλαει κανεις για απομακρυνση του Ραζβαν φετος εκτος και αν στραβωσει το πραγμα σε βαθμο που δεν προβλεπεται αλλα καποια στιγμη πρεπει να κοιταξουμε μπροστα.
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackgr4 ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι ενώ μπορω να συμφωνήσω σε μεγάλο μέρος της κριτικής που ασκείς στη διοίκηση για τον μεταγραφικο σχεδιασμο ,αντίστοιχη έχω ασκήσει και εγω,εσύ δεν θεωρείς πως ευθύνη για μέρος του κακού μεταγραφικου σχεδιασμού εχει και ο ίδιος ο Λουτσεσκου,όπως δεν ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ίβιτς με βαρ και ξένους διαιτητές έπαιρνε πρωτάθλημα; Πραγματικά τι υπερβολή είναι αυτή ότι θα φύγει ο Λουτσεσκου και θα πέσουμε σε δίνη που θα κρατήσει πολλά χρόνια και εγω δεν ξέρω τι αλλο; Κάπου βάστα...