Η αναζήτηση βρήκε 207 εγγραφές

Return

από Guitarman
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Άντε πάλι με το δε γίνεται.

Ο Λαμπουμπου πως πήρε ρε τους διπλα? Πλήρωσε πρώτα τα χρεη?

ΟΧΙ

Απλά έκαναν συμφωνία ότι θα τα διευθετήσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (νομίζω μέχρι Δεκέμβριο) και το έκανε.

Η εμπάθεια σας για συγκεκριμένα πρόσωπα σας κάνει ναην ξέρετε τι λέτε, όχι μόνο ...
από Guitarman
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι palok .

Για αυτό δεν μπορώ τις απόλυτες φωνές ο,τι και αν υποστηρίζουν. Έχω τις προσωπικές μου προτιμήσεις αλλά βασίζονται σε αισθήματα και διαίσθηση. Όχι σε δεδομένα. Οπότε την διαχωρίζω από τα γεγονότα. Και εδώ είναι γεγονός ότι και οι 2 γράφουν ανακοινώσεις με υπονοούμενα. Απλώς του Τέλη ...
από Guitarman
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Ζω για την 9η Δεκεμβρίου να δω δισεκατομμυριουχο ως πρόεδρο Διοίκησης πρωτοδικείου... Άλλη μια διαγαλαξιακή πρωτιά για την πιο ροκ ομάδα του σύμπαντος
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι γενικό. Όταν κάποιος μιλάει για νόμιμες, δεν σημαίνει αυτόματα ότι βαφτίζει τις υπόλοιπες μαύρες. Μην κάνετε άλματα λογικής και μπαίνετε σε τριπάκι παραλογισμού.

Εάν ο χ Ιβάν έδωσε χρήματα χωρίς να ακολουθηθεί ο τύπος που επιτάσει ο νόμος και οι εμπορικές πρακτικές, μπορεί να εκπέσει ως οφειλή ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ποιος πετσοκοβει και το ποιος παρερμηνευει...Ο οικονομικος ελεγχος δειχνει ολες τι εισροες και εκροες στα ταμεια. Δεν συνιστουν ολες οι εισροες χρεος. Μπορει να εχουν μπει λεφτα στα ταμεια με τη μορφη δωρεας,με τη μορφη χορηγιας και καποιοαφνικα να λενε ξερεις δωρεα φανηκε αλλα αν μπορουμε ας ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ Τζος, την μία μας αναλύεις πώς γίνονται οι μπιζνες επειδή εμείς κατεβήκαμε από το βουνό, και την άλλη παριστάνεις να αδυνατείς να καταλάβεις ότι χρήματα μπορεί να δοθούν με πολλούς τρόπους. Εδώ και 6 μήνες σε διαβάζω (και το κάνω γιατί σε γουστάρω και έχω δει πολλές συγκροτημένο λόγο) να ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Κανενα μερος δεν παιρνω Κιθαριστα. Προσπαθω καθε φορα να βλεπω τα πραγματα οσο πιο ψυχραιμα μπορω χωρις κραυγες μηπως και βγαλω καποια ακρη με βαση το τι θεωρω εγω καλο για τον ΠΑΟΚ.Ουκ ολιγες φορες εκραξα και τον ΑΣ και τον Μυστακιδη,οπως και τωρα εχω στραβωσει με τον τροπο που αντιμετωπιζει το ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Πείτε με καχύποπτο. Πείτε με περίεργο. Πείτε με φοβιτσιαρη. Αν δεν δω ανακοίνωση μεταβίβασης, δεν πιστεύω τίποτα

Συγνώμη φίλε ,αλλά με αυτά που έχεις γράψει στο συγκεκριμένο τοπικ,εγώ δεν θα σε πω καχύποπτο,αλλά αντίθετο στην μεταβίβαση της ΚΑΕ στον Μυστακίδη.

Αλλα δεν γουστάρω Μυστακίδη και ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη φίλε ,αλλά με αυτά που έχεις γράψει στο συγκεκριμένο τοπικ,εγώ δεν θα σε πω καχύποπτο,αλλά αντίθετο στην μεταβίβαση της ΚΑΕ στον Μυστακίδη.

Αλλα δεν γουστάρω Μυστακίδη και άλλο φοβιτσιάρη και καχύποπτο.

Φίλε μου είτε μπέρδεψες τα τοπικ ή θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?

Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.

ΑΣΧΕΤΟ ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?

Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.

ΑΣΧΕΤΟ ...
από Guitarman
Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Μιας κ ξεκίνησε η κουβέντα για το αν και πότε "πρέπει" να χαρούμε με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Τελη... Η διαχρονική αλήθεια είναι η εξης:

Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...