Η αναζήτηση βρήκε 207 εγγραφές

Return

από Guitarman
Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Σήμερα είναι μια όμορφη φωτεινή ηλιόλουστη μέρα.

Τι πάει να πει εχει συννεφιά στη Σαλονίκη? Εγώ βλέπω φως.

Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν αντέχουν). Για το δικό τους καλό, ας το πάρουν απόφαση να μη χαλιουνται 2 φορές ...
από Guitarman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και εξεγηρεστε ...
από Guitarman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και ...
από Guitarman
Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Αληταραδες... Έπρεπε να έχουμε μια ομάδα σαν του 2010 που οι μισοί ήταν "μαχαιροβγαλτες" να μην τελείωνε ποτε το ματς. Να σας πηγαιναν τρενακι μεχρι τα αποδυτηρια. Βαρατε στο ψαχνό ένα παιδί που το χειροκροτουν μέχρι και τα πρόβατα που έχετε για φιλάθλους. Ξεφτίλες με τον ταβερνιαρη για προπονητή ...
από Guitarman
Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

ΣΤΗΝ φορτζα στο face μαζικά μπαίνουν τρολ τής παπαροαληθειας βρίζουν τους Πόντιους Σαββίδη και λιβανιχουν ΑΣ έχω εντύπωση ότι καί εδώ θα γίνει ντου,το λέω γιατί μετά από ένα μικρό διάστημα που το βουλωσανε άρχισαν πάλι αθλιότητες και όχι μόνο στην φορτζα....

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ...
από Guitarman
Παρ 14 Νοέμ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ότι ασχολείστε κάποιοι ακόμα με τον Γιλιοπουλο με ξεπερνάει...

Αναφορικά με αυτό που γράφει ο Μητσος: Όταν "με το καλο" θα πάρει την ΚΑΕ ο Τελης και θα ανοίξει το υποκατάστημα της ΑΒΒ στη Θεσσαλονίκη, μην πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε διαφημίσεις της τράπεζας στον μιντιακο κολοσσό... Όλα με τον ...
από Guitarman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Η μέρα ήταν γεμάτη με καλά νέα. Πλέον ειμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Μακάρι αυτό που επικοινωνηθηκε σήμερα να παραμείνει έτσι και να έχουμε σε λίγα χρόνια 2 γηπεδαρες, 2 ομαδαρες και να μην χορταινουμε χαρές.

Όλα αυτά όμως δεν ξεπλενουν κανέναν. Στα δικά μου μάτια η διοίκηση του ΑΣ πρέπει να ...
από Guitarman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:45 Τελικα ορκ μαο μαο η τσετσενοι πολεμιστες?
Μαύροι ανθρωποφάγοι Τσετσενοι από την Μορντορ.
από Guitarman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι ...
από Guitarman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους ...
από Guitarman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Αν και θεωρώ ότι και ανακοίνωση με ένα "καλημερα" να βγάλει ο ΠΑΟΚ, οι ΑΡΔ θα το κάνουν λάστιχο για μερικά κλικς και δε νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά θέμα να πούμε μερικά πραγματα:

1) Αν ο Ιβάν έδωσε δάνειο και είναι καταχωρημένο ως δάνειο στα βιβλία έχει κάθε δικαίωμα να το ζητήσει οπότε του την ...
από Guitarman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή διάβασα ένα κάρο ασχετα ή ευφάνταστα επιχειρήματα, μερικά δεδομένα για να μπούμε σε μια σειρα:

1) Αν κάποιος έδωσε μαύρα λεφτά, να τα κλάψει. Πρόβλημα του. Προφανώς θα πληρωθούν αυτά που αναγνωριζονται στα βιβλία. Οποτε οι κουβεντες περί μαύρων είναι ατοπες.

2) Τα χρέη μπορούν να πληρωθούν ...
από Guitarman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά πουλάω ένα σπίτι, αλλά χρωστάω κάτι ψιλά σε ΔΕΗ και αέριο, θέλει να μου δώσει κάποιος τα χρήματα να τα ξεχρεώσω, και μετά του το πουλάω.

Εγώ πάντως πλήρωσα απληρωτο λογαριασμό των προηγούμενων ενοικιαστων με αντίκρισμα χαμηλότερο ενοίκιο τον πρώτο μήνα. Αφού στο τέλος τα ίδια χρήματα ...
από Guitarman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά πουλάω ένα σπίτι, αλλά χρωστάω κάτι ψιλά σε ΔΕΗ και αέριο, θέλει να μου δώσει κάποιος τα χρήματα να τα ξεχρεώσω, και μετά του το πουλάω.

Εγώ πάντως πλήρωσα απληρωτο λογαριασμό των προηγούμενων ενοικιαστων με αντίκρισμα χαμηλότερο ενοίκιο τον πρώτο μήνα. Αφού στο τέλος τα ίδια χρήματα ...
από Guitarman
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Μπήκα να γράψω κ εγω για τα μπανερ και βλέπω όλοι για αυτό γράφουν τελευταία. :mrgreen:

Εννοείται ότι χρειάζονται διαφημίσεις για να μείνει ζωντανό το φόρουμ. Και καλά κάνουν οι διαχειριστές και τα έχουν. Αλλά το πώς εμφανίζονται όλες οι διαφημίσεις και η συχνότητα τους πρέπει να τους απασχολήσει ...