Η αναζήτηση βρήκε 262 εγγραφές
- Τετ 11 Μαρ 2026, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ε ρε χλιδή η ΠΑΟΚαρα... 12 μύρια ΑΜΚ, Τρινκερι, ενδεχομενο Euroleague... Τελη θεέ πάρε την ΠΑΕ... Τι πάει να πει ρε φτωχομπινεδες δεν απαλλαξε την προηγούμενη διοικηση? Ας πρόσεχαν. Σιγά να μη μας νοιάζει τι θα γίνει με τον Χατζόπουλο... Εμεις ΠΑΟΚ είμαστε.
Σε κατι τέτοιοι μυαλά αξίζουν Δροσοι ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σε άλλα νέα, ο Τσακ Νόρις δεν άντεξε και πέθανε μόλις έμαθε ότι τον άλλον τον χτυπούσαν 5 με σφυριά στο κεφάλι, αλλά τελικά τους κατάφερε μόνος του. Περιμένω να αναστηθεί μόλις μάθει ότι λέει ψέμματα ο δολοφόνος.
edit: eorptol νομίζω ότι την οικογένεια Καμπανού δεν πρέπει να την αναφέρουμε ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 00:30 Moνο Κρονος Συκεων 1983!Μπλαουγκρανα χρωματα εναντια στο κατεστημενο των Ακριτων Συκεων,ομαδα του δημαρχου.Στο διαβολο!
Ως γνωστόν ο δήμος μας γειτονάκι δεν είναι Δήμος Συκεών αλλά Σίμος Συκεών
- Τρί 07 Απρ 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Απίστευτο αυτο που συμβαίνει φετος. Ο χάρος έκατσε πάνω απο την Τούμπα μας και δεν λεει να μας αδειάσει τη γωνιά.
Συλλυπητήρια Ραζβαν. Να εισαι γερός να τον θυμάσαι.
Συλλυπητήρια Ραζβαν. Να εισαι γερός να τον θυμάσαι.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Ευτυχώς για την ψυχικη μου υγεια τους τελευταίους μηνες λογω υποχρεώσεων εχω χάσει την επαφή μου με την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Εξάλλου οπως το λέει ο Μπαρκας ειναι. Εμεις τα λέμε εδω και πολυ καιρο (11 μηνες... τον Ιούνιο ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...