Δεν αφήνουμε την λάσπη λεω γω? Η παε δεν χρωστούσε λεφτά. Άιντε...Geoponos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:42 Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
Η αναζήτηση βρήκε 299 εγγραφές
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
- Παρ 06 Φεβ 2026, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Το ματς αυτό ειναι η ζωή τους (για άλλη μια χρονιά). Ειδικά φετος που δεν έχει πλει οφφ για τον μπιγκ φαιβ... :lol:
Προσοχή την υγεία των παιχτών μας. Ένα Χ δεν ειναι καταστροφή. Ούτε καν μια ήττα. Σημασία για εμενα έχει η διαχείριση και τα μετέπειτα παιχνίδια (Ειδικά της Ευρώπης και του ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι αμφιβολίες διατηρείς, ρε φίλε; Κάνει μπαμ ότι χέστηκε και για τον κόσμο, και για τη γνώμη του και για τη στήριξή του. Αυτός να εξυπηρετήσει προσωπική ατζέντα έχει έρθει και με κάθε αφορμή φοβάμαι ότι σκοπίμως θα δυναμιτίζει το όλο κλίμα. Ίσως είναι της λογικής " και χάρη σας έκανα που ανέλαβα ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε Κατ ξερεις μεσες-ακρες τι πιστεύω. Ο Τελης ήρθε με σκοπό να πάρει την μπάλα και να χτίσει το γήπεδο. Απο τις επίσημες ανακοινώσεις (και όχι απο καφενειακες κουβέντες που κάποια παιδάκια εδω μεσα μας κατηγορούν) προέκυπτε ξεκαθαρα επί μήνες οτι ο ΑΣ (τουλάχιστον σε επίπεδο προέδρου και δικηγορου ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Για ποιον διχασμό μιλάνε οι καραγκιοζηδες; Ακόμα και οι «μόνο ΠΑΟΚ» την κατάλαβαν την δουλειά
Οχι όλοι... και δεν αναφέρομαι στους στημένους κ στα τρολ. Υπάρχουν εδω μεσα ατομα που λογω του μίσους τους για τον Ιβάν βγάζουν λάδι τον Τέλη ακομα κ σήμερα... Απλώς τωρα δεν τους παίρνει να πούνε ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Για ποιον διχασμό μιλάνε οι καραγκιοζηδες; Ακόμα και οι «μόνο ΠΑΟΚ» την κατάλαβαν την δουλειά
Οχι όλοι... και δεν αναφέρομαι στους στημένους κ στα τρολ. Υπάρχουν εδω μεσα ατομα που λογω του μίσους τους για τον Ιβάν βγάζουν λάδι τον Τέλη ακομα κ σήμερα... Απλώς τωρα δεν τους παίρνει να πούνε ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ ζητάει να απομακρυνθεί ο κύβος ποιυ έχει μπει στην οροφή σε στιλ ΝΒΑ, γιατί όπως αναφέρει στην εξώδικο που έστειλε “δεν είναι ασφαλής κατασκευή για τον κόσμο” και επίσης ζητάει να γίνουν επισκευές στις τουαλέτες και σε χώρους υγιεινής γενικά, γιατί όπως αναφέρει “δεν πληρούνται οι όροι ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που απο το καλοκαίρι ελεγα "ας είμαστε προσεκτικοί με αυτόν τον τύπο... δεν κινείται καλα". Έπρεπε να ακολουθήσω το πνεύμα του ενθουσιασμού για τα καθρεφτακια που κουνούσε μπροστά μας ο Τελης σαν να είμαστε ιθαγενείς. Και επειδη δεν το εκανα, σημερα μου την λεει ο κάθε Γιάννης ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
KalamarGiannis επειδη γράφει ο Μακλαζ οτι ειμαι επιθετικός (???), ελπίζω να μην το πηρες ετσι. Δεν σου κάνω επίθεση. Δεν ειχα τετοια προθεση. Φιλικη αντιπαράθεση ειναι αυτο που γράφω. Εξάλλου ξέρω οτι πονάς την ομάδα. Αυτό φαίνεται. Αντίστοιχα ποναμε κ εμείς. Αλλα θα το ξαναπώ άσχετα με το εαν με ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τίθεται όντως ζήτημα ασφαλείας, θα πρεπει να κλείσει το παλατάκι μέχρι να ολοκληρωθούν οι μελέτες. Επισης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αν δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον ΑΣ και αν (όντως) δεν υπάρχει ενοικιαστηριο μεταξύ των 2 (κάποιος το ανέφερε εδω μεσα) δεν θα πρεπει να χρησιμοποιεί το παλατάκι ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Kabamaru11
Η λαδόκολλα ειναι πολυ καλή όντως. Και ναι εχεις δίκιο ότι ο Σωτήρης χάλασε. Εχθες πήγα κάτω στο Παραδοσιακό δίπλα στον Μαύρο Γάτο. Τιμιοτατο. Δεν ειμαι ο Σεβεν όχι. :lol: Και σίγουρα γνωριζόμαστε.
Και οντοπικ: Μια χάρη υπεργαλαξιακε ΠΑΟΚτση! Θελω να δω Euroleague ΠΑΟΚ Real Madrid στο ...
Η λαδόκολλα ειναι πολυ καλή όντως. Και ναι εχεις δίκιο ότι ο Σωτήρης χάλασε. Εχθες πήγα κάτω στο Παραδοσιακό δίπλα στον Μαύρο Γάτο. Τιμιοτατο. Δεν ειμαι ο Σεβεν όχι. :lol: Και σίγουρα γνωριζόμαστε.
Και οντοπικ: Μια χάρη υπεργαλαξιακε ΠΑΟΚτση! Θελω να δω Euroleague ΠΑΟΚ Real Madrid στο ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλη παρτο αλλιώς, θα βρεις
Βρήκε ήδη...
Τις προάλλες όταν έκανε οπισθογωνια την Καντιλακ όταν έφευγε απο το παλατάκι βρήκε το cube πάνω δεξιά και άρχισε όλη οροφή να κουνιέται σαν μαρουλοφυλλο. Έτσι ο τεράστιος ΠΑΟΚτσης ολομόναχος βρήκε και το πρόβλημα στατικοτητας... Επειδη εν τω μεταξύ εχει ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας δε χαίρεται για τη κατάντια μας.
Ότι λέγαμε αυτά που βλέπανε και οι τυφλοί και κάποιοι δε θέλατε
να δείτε γιατί ζαλίστηκαν απο το χρήμα λέμε.
Επίσης, αντί να κατηγορείτε αυτούς που σας δείχνανε
το φεγγαρι και σεις κοιτούσατε το δακτυλο, βγείτε
να πείτε ένα συγνώμη έκανα λάθος.
Όχι από ...