Η αναζήτηση βρήκε 262 εγγραφές
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν Σχόλια & Παραλλειπόμενα
Μεγάλο ξενέρωμα. Αν κερδίζαμε βέβαια και είχαμε ήδη την πρόκριση τουλάχιστον στα προκριματικά δεν θα ήταν ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν είναι εύκολο ποτέ στον ΠΑΟΚ. Αλλά για αυτό στο τέλος η καβλα είναι μεγαλύτερη.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου!
Υπόθεση εργασίας: Αν ο Ραζβαν είχε κάνει την αγαπημενη του αλλαγή φορ κατά το 80... θα είχαμε φύγει με την ανατροπή?
Υπόθεση εργασίας: Αν ο Ραζβαν είχε κάνει την αγαπημενη του αλλαγή φορ κατά το 80... θα είχαμε φύγει με την ανατροπή?
- Δευ 08 Δεκ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Χωρίς να ανεβάσει τρελές εντάσεις (έχουμε σοβαρά ματς τις επόμενες μέρες), έριξε 3μπαλο. Αν δεν είχαμε και τον τραυματισμό του Γιακουμ όλα θα ήταν άψογα. Με τις μικρές ομάδες αυτό πρέπει να κάνεις.
Τέλος, να ευχηθώ καλό αφανισμό σε αυτό το σάπιο φαντασιοπληκτο σωματείο της γειτονιάς. Όποιος ...
Τέλος, να ευχηθώ καλό αφανισμό σε αυτό το σάπιο φαντασιοπληκτο σωματείο της γειτονιάς. Όποιος ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Χωρίς να ανεβάσει τρελές εντάσεις (έχουμε σοβαρά ματς τις επόμενες μέρες), έριξε 3μπαλο. Αν δεν είχαμε και τον τραυματισμό του Γιακουμ όλα θα ήταν άψογα. Με τις μικρές ομάδες αυτό πρέπει να κάνεις.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Όπως όλοι γνωρίζετε πολυ καλά η ΠΑΟΚαρα μας δεν έχει πρόβλημα στα μεγάλα ευρωπαϊκά βράδια. Πάντα κάνει την υπέρβαση. Με Λυών ενα Χ θα το πάρουμε σίγουρα. Τις μαλακιες τις κανει διαχρονικά με τα λιμα... Αν δεν βάζαμε να χέρια μας και βγάζαμε τα μάτια μας με τους Βούλγαρους θα διεκδικουσαμε με ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Το ματς αυτό ειναι η ζωή τους (για άλλη μια χρονιά). Ειδικά φετος που δεν έχει πλει οφφ για τον μπιγκ φαιβ... :lol:
Προσοχή την υγεία των παιχτών μας. Ένα Χ δεν ειναι καταστροφή. Ούτε καν μια ήττα. Σημασία για εμενα έχει η διαχείριση και τα μετέπειτα παιχνίδια (Ειδικά της Ευρώπης και του ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Για ποιον διχασμό μιλάνε οι καραγκιοζηδες; Ακόμα και οι «μόνο ΠΑΟΚ» την κατάλαβαν την δουλειά
Οχι όλοι... και δεν αναφέρομαι στους στημένους κ στα τρολ. Υπάρχουν εδω μεσα ατομα που λογω του μίσους τους για τον Ιβάν βγάζουν λάδι τον Τέλη ακομα κ σήμερα... Απλώς τωρα δεν τους παίρνει να πούνε ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ποιον διχασμό μιλάνε οι καραγκιοζηδες; Ακόμα και οι «μόνο ΠΑΟΚ» την κατάλαβαν την δουλειά
Οχι όλοι... και δεν αναφέρομαι στους στημένους κ στα τρολ. Υπάρχουν εδω μεσα ατομα που λογω του μίσους τους για τον Ιβάν βγάζουν λάδι τον Τέλη ακομα κ σήμερα... Απλώς τωρα δεν τους παίρνει να πούνε ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ, 07/02, 15:45, ΕΡΤ2
Εκει στη Ρόδο την οροφή την έχουν τσεκάρει για στατικοτητα? Όχι τπτ άλλο, αλλα τωρα που φτιάχνουμε την διαγαλαξιακη ομάδα ΝΒΑ κ Euroleague μαζί, μην πέσει το ταβάνι στο κεφάλι και παει όλη η υπερπροσπαθεια του υπεργαλαξιακου χαμένη....
Οντοπικ: Μπράβο για το come back... Άιντε μωρή ΠΑΟΚαρα
Οντοπικ: Μπράβο για το come back... Άιντε μωρή ΠΑΟΚαρα
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ερώτηση γιατι κάπου το έχω χασει:
Ο Χατζόπουλος είχε μετοχές ναι μεν αλλα λειτουργούσε ως διοικηση πρωτοδικείου. Σωστά?
Εάν ναι, η νέα διοίκηση Βεζυρτζη ειναι πλέον κανονική διοικηση ή συνεχίζει με καθεστώς πρωτοδικείου?
Γεια σου φίλε κιθαρίστα.
Νομίζω ότι πρόκειται πλέον περί κανονικής ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 02:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσα αίσχη και αν κάνει αυτό το παρεακι που μπήκε στα του μπασκετ οψιμα, κάποιοι θα διυλησουν τον κώνωπα και θα βγάλουν την χολη τους σε ευεργέτες όπως ο Χατζόπουλος και ο Ιβάν. Απο ολα οσα έγιναν αυτο που έμεινε σε κάποιους ειναι "το cube του Χατζόπουλου"... Ότι θα γράφει και θα ανακυκλωθεί από τα ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξήλωμα χθες το cube του Χατζόπουλου. Προέχει η ασφάλεια .
Σε κάθε περίπτωση με αυτά δεν παίζουν . Οπότε είναι σωστό το ερώτημα του Κλείτου ''αυτό από πότε το ξέρεις;''.
Αν το έμαθες μόλις τώρα και τώρα έστειλες το εξώδικο, τότε ναι, υπάρχει θεωρώ νομική κάλυψη.
Αλλά μιας και υπάρχουν παιδιά ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το να βγάζεις τα άπλυτα του Τέλη στην φορά μετα απο 6 μηνες που έπαιζες με τη νοημοσύνη και την ηρεμία σχεδόν του συνόλου του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν σε ξεπλενει. Αποδεικνύετε ότι είστε σε σύγχυση. Επισης ειναι πραγματικά αστείο να ζητάτε 1.2 εκ. για το παλατάκι... Δείχνει οτι είστε σε σύγχυση. Το ...