Η αναζήτηση βρήκε 299 εγγραφές
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν Σχόλια & Παραλλειπόμενα
Μεγάλο ξενέρωμα. Αν κερδίζαμε βέβαια και είχαμε ήδη την πρόκριση τουλάχιστον στα προκριματικά δεν θα ήταν ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν είναι εύκολο ποτέ στον ΠΑΟΚ. Αλλά για αυτό στο τέλος η καβλα είναι μεγαλύτερη.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου!
Υπόθεση εργασίας: Αν ο Ραζβαν είχε κάνει την αγαπημενη του αλλαγή φορ κατά το 80... θα είχαμε φύγει με την ανατροπή?
Υπόθεση εργασίας: Αν ο Ραζβαν είχε κάνει την αγαπημενη του αλλαγή φορ κατά το 80... θα είχαμε φύγει με την ανατροπή?
- Δευ 08 Δεκ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Χωρίς να ανεβάσει τρελές εντάσεις (έχουμε σοβαρά ματς τις επόμενες μέρες), έριξε 3μπαλο. Αν δεν είχαμε και τον τραυματισμό του Γιακουμ όλα θα ήταν άψογα. Με τις μικρές ομάδες αυτό πρέπει να κάνεις.
Τέλος, να ευχηθώ καλό αφανισμό σε αυτό το σάπιο φαντασιοπληκτο σωματείο της γειτονιάς. Όποιος ...
Τέλος, να ευχηθώ καλό αφανισμό σε αυτό το σάπιο φαντασιοπληκτο σωματείο της γειτονιάς. Όποιος ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Χωρίς να ανεβάσει τρελές εντάσεις (έχουμε σοβαρά ματς τις επόμενες μέρες), έριξε 3μπαλο. Αν δεν είχαμε και τον τραυματισμό του Γιακουμ όλα θα ήταν άψογα. Με τις μικρές ομάδες αυτό πρέπει να κάνεις.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Οι γνωστοί 5-6 του καλοκαιριού ξαναπροσπαθουν να μας πείσουν οτι η γη ειναι επίπεδη. Το αστείο βέβαια ειναι οτι οι ίδιοι έλεγαν πριν λιγο καιρό "να ρε μαλακες και τα χρέη ανέλαβε ο ΤΕΛΑΡΟΣ και θα τα πληρώσει". Αλλά τωρα υπάρχει ενα αλλο αφήγημα χωρίς καμία λογική αλλα δε γαμεις. Γιατι να πούνε καλή ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναμπαίνω στην τρύπα μου... Βλέπω την μεγάλη ομάδα του ποδοσφαιρικου Ιβανικου ΠΑΟΚ μας και φουσκώνω απο υπερηφάνεια και χαρά.
Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλάψω με τον Ιβανικο ΠΑΟΚ σου.
ΠΑΟΚ σκέτο
Ούτε ιβανικος ούτε μυστακιδικος ούτε τίποτα
Εγώ να δεις πόσο κλαίω και γελάω απο το ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα λέγαμε απο το καλοκαίρι. Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε και έγραφα αυτο:
Για εμένα το θέμα της κόντρας Ιβαν-Τελη εχει πολλα επεισόδια ακόμη. Ούτε το γηπεδικό εχει κλείσει σαν θέμα και όπου μπορεί ο Τελης θα βάζει τρικλοποδιές στον Ιβάν. Εδω θα είμαστε και θα επιβεβαιωνομαι. Τα 2 μύρια δεν ...
Για εμένα το θέμα της κόντρας Ιβαν-Τελη εχει πολλα επεισόδια ακόμη. Ούτε το γηπεδικό εχει κλείσει σαν θέμα και όπου μπορεί ο Τελης θα βάζει τρικλοποδιές στον Ιβάν. Εδω θα είμαστε και θα επιβεβαιωνομαι. Τα 2 μύρια δεν ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Όπως όλοι γνωρίζετε πολυ καλά η ΠΑΟΚαρα μας δεν έχει πρόβλημα στα μεγάλα ευρωπαϊκά βράδια. Πάντα κάνει την υπέρβαση. Με Λυών ενα Χ θα το πάρουμε σίγουρα. Τις μαλακιες τις κανει διαχρονικά με τα λιμα... Αν δεν βάζαμε να χέρια μας και βγάζαμε τα μάτια μας με τους Βούλγαρους θα διεκδικουσαμε με ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποια πραγματα διαδραματιζονται πανω απο 6 μηνες μπροστα στα ματια μας και εμεις επιλεγουμε να φοραμε παρωπιδες...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντι να μιλάμε εδω και να αφυπνιζομαστε για τη νέα παγίδα που στήνεται (και να δείτε που αρκετοί θα πέσουν μεσα) ασχολούμαστε με τα τρολ και τους 5-6 που ειναι φανατικοί αντι-Σαββιδικοι που και το γηπεδο να κανει και ΤσΛ να σηκώσει ομάδα, κάτι θα βρουν και θα πουν...
Περιμένετε λιγο και θα δείτε τα ...
Περιμένετε λιγο και θα δείτε τα ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ το κουράζουμε, δωθηκε η ομάδα μαζί με το γήπεδο για 49 χρόνια, με μοναδικό τίμημα 4 εκατομμύρια, χωρίς κανένα καπέλο.
Επαναλαμβάνω ομάδα και γήπεδο με 4μυρια.
Και βγαίνει ο άλλος και σου λέει τελικά θα τα πάρω με 2 κι ας συμφώνησα για 4.
Καλωσήρθατε στον πλανήτη των διαπραγματεύσεων ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Δικαιολογεις στον άγνωστο Τέλη κάθε χοντράδα που εχει κανει αλλα αν έκανε κάτι αντίστοιχης λογικής ο Ιβάν θα τον είχες σταυρωσει.
Απο το καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια... Και είχες και το θράσος να μου την πεις τις προάλλες που έγραψα για τον Ιβανικο ΠΑΟΚ... Έχεις ...
Δικαιολογεις στον άγνωστο Τέλη κάθε χοντράδα που εχει κανει αλλα αν έκανε κάτι αντίστοιχης λογικής ο Ιβάν θα τον είχες σταυρωσει.
Απο το καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια... Και είχες και το θράσος να μου την πεις τις προάλλες που έγραψα για τον Ιβανικο ΠΑΟΚ... Έχεις ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντι να μιλάμε εδω και να αφυπνιζομαστε για τη νέα παγίδα που στήνεται (και να δείτε που αρκετοί θα πέσουν μεσα) ασχολούμαστε με τα τρολ και τους 5-6 που ειναι φανατικοί αντι-Σαββιδικοι που και το γηπεδο να κανει και ΤσΛ να σηκώσει ομάδα, κάτι θα βρουν και θα πουν...
Ποιοι είναι εδώ μέσα οι 5 ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν απαντάω σε σκατομαγκες με μυαλό μπιζέλι.
Αν κάποια στιγμή καταλάβεις οτι μιλάς σε άγνωστο και σταματησεις τις κωλομαγκιες. Αν επίσης μιλήσεις εστω μια φορά στο θέμα Ιβαν-Τελη με επιχειρήματα επί του πρακταιου και όχι με άκυρες ερωτήσεις (π.χ. ποιοι ειναι οι 5-6), ίσως να σου κάνω την χάρη να ...
Αν κάποια στιγμή καταλάβεις οτι μιλάς σε άγνωστο και σταματησεις τις κωλομαγκιες. Αν επίσης μιλήσεις εστω μια φορά στο θέμα Ιβαν-Τελη με επιχειρήματα επί του πρακταιου και όχι με άκυρες ερωτήσεις (π.χ. ποιοι ειναι οι 5-6), ίσως να σου κάνω την χάρη να ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση για τα δρώμενα των τελευταίων πολλών ημερών αλλά δεν καταλαβαίνω τα posts συνοπαδων στα όρια του πανηγυριού,γιατί είναι στα όρια του πανηγυριού ,όταν βγαίνει προς τα έξω ότι ο Μυστακίδης χρωστάει ή ότι δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του... Ορκισμένος Ιβανικος είμαι ...