Όποιος δεν θέλει να βλέπει ας μην βλέπει. Βαρέθηκα να αναλώνομαι και να διαβάζω και από άλλα παιδιά εδώ μέσα τα προφανή.
Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν ...
Η αναζήτηση βρήκε 211 εγγραφές
- Παρ 31 Οκτ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τώρα σοβαρά, εμπιστεύεσαι έστω κ 1% τον ΑΣ?
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εισαι η μόνη φωνή που μου δίνει αισιοδοξία. Ελπίζω να ξερςις κάτι και να επαναλαμβανεις το "περιμενετε" και να μην απλά ευχή...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι να έχετε δίκιο κ εσύ και ο Taseos φίλε ΑΜΠΑΛΑΕΑ.
Σήμερα εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ αισιόδοξα. Ίσως το ευρωπαϊκό ματς και μια δυναμική αντίδραση του κόσμου να μου δώσει λίγη αισιοδοξία...
Σήμερα εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ αισιόδοξα. Ίσως το ευρωπαϊκό ματς και μια δυναμική αντίδραση του κόσμου να μου δώσει λίγη αισιοδοξία...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?
Μέχρι και το Σαββιδεικο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτά που γράφετε χαλάτε το όνειρο των μπασκετικων - ισαποστακιδων - μπλε αντισαββιδικων.
Πιπέρι στο στόμα.
Πιπέρι στο στόμα.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Ε νομίζω είναι προφανές ρε φίλε. Από τη στιγμή που είπε προχωράμε το πισωγύρισμα θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο. Αν πιστέψουμε και την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών ενδεχομένως να ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωλομαγκιες το ρε, πολύ ευθικτοι εδώ μέσα. Συγγνώμη.
Δείξε τώρα ένα ποστ εδώ μέσα γαλαζιου αντισαββιδικού ευαισθητε συνφορουμιτη
Εγώ είμαι ναι. Μιλάω με ευπρέπεια και περιμένω το ίδιο. Αν σε χαλάει μιλά με άλλους. Απλά τα πράγματα.
Δεν θα ψάξω. Θα σου πω ονόματα που γράφανε κατά κορον ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη λες τέτοια Ιάσονα. Δεν θα μας χαλάσεις εσύ το πανυγηρι! Που την θυμήθηκες τωρα εκείνη την ανακοίνωση κάποιων οργανωμένων που στοχοποιουσαν Χατζόπουλο και άλλους...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:30
- Jump to forum
- Jump to topic
@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας λυσω τις αποριες σχετικα με το γηπεδο κλπ.
-Το θεμα ανοιξε με την απαραδεκτη συμπεριφορα του κυρκυρ προς τον ΑΣ. Υποτιμητικη και εριστικη. Αν ειχε ζητησει απο τον ΑΣ κατι και δεν το ειχε κανει να το καταλαβω. Στο ασχετο ηταν αισχρο.
-Τα MoU ειναι μη νομικα δεσμευτικα συμφωνητικα και γενικης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεμισαν καμια 20αρια σελίδες για ένα ποστ που μόνο γέλιο προκαλεί. Καμία συνοχή, γεμάτο ασυναρτησίες, εικασίες και αστήριχτα επιχειρήματα. Αντολαμβάνομαι ότι υπάρχει φοβερός εκνευρισμός (και εγώ έτσι νιώθω) αλλά ρε παιδιά μην διοχετεύετε την ενέργεια σας σε τέτοια άτομα. Κρατήστε την για την ημέρα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: KB TREPCA-ΠΑΟΚ 75-77 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με την αύρα συμπλήρωσης των 100 χρόνων οι ομάδες μας πάνε τρένο.
Πολλα συγχαρητήρια στην ομάδα. Με τόσο χαμηλό μπάτζετ, η ομάδα κάνει (συγκριτικά μιλώντας) ΠΑΠΑΔΕΣ.

Πολλα συγχαρητήρια στην ομάδα. Με τόσο χαμηλό μπάτζετ, η ομάδα κάνει (συγκριτικά μιλώντας) ΠΑΠΑΔΕΣ.