Ορίστε και το χρονοδιάγραμμα!
Λέτε να είναι ψέμα και αυτό ;
Η αναζήτηση βρήκε 758 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
"Όλες οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, ΘΑ παρασχεθούν – όπως είναι αυτονόητο – κατά το χρόνο της ακριβούς τεκμηρίωσης της συνολικής κοστολόγησης του έργου, πριν από την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής"
Αυτα σου διεφυγαν;
1) Μέσα σε 12 μήνες από την ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι εγγυητικές επιστολές δίνονται όταν η τράπεζα ΕΓΓΥΑΤΑΙ συγκεκριμένο ποσό για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ πράξεις. Διότι αν ΔΕΝ γίνουν οι συγκεκριμένες πράξεις ή αν δεν πληρωθούν, κάποιος φέρει ευθύνη. Αυτό εγγυάται η τράπεζα που βγάζει την εγγύηση.
Κανείς δεν έδωσε ούτε μπορεί να δώσει εγγύηση στον αέρα επί ...
Κανείς δεν έδωσε ούτε μπορεί να δώσει εγγύηση στον αέρα επί ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Να προλάβουμε να πούμε (πριν βγουν οι καλοθελητές να μας πουν ότι δεν διαθέτει οικονομικές εγγυήσεις αυτή τη στιγμή ο Ιβάν) ότι οι εγγυητική σε ένα έργο που δεν υλοποείται με διαγωνισμό μπορεί να δοθεί πριν την έναρξη της κατασκευής οπότε και αφενός θα έχει διαμορφωθεί πλήρως το προυπολογιστικό ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβαλα κι εγώ να ακούσω.
Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.
Αναμενόμενο είναι αυτό.
Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.
Αναμενόμενο είναι αυτό.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Χεστήκαμε για τις φήμες, δεν το λεω ως απάντηση στον φίλο, το λεω ως κριτική στις φήμες που κυκλοφορούν στην μιζερούπολη
Μόνο ως αστείο μπορώ να δω την απάντηση "λείπει σε διακοπές"
Αλλά από έναν ΑΣ που 30 χρόνια δεν έχει βρει έστω έναν χορηγό για το μπάσκετ, δεν περίμενα και καμία κινητικότητα ...
Μόνο ως αστείο μπορώ να δω την απάντηση "λείπει σε διακοπές"
Αλλά από έναν ΑΣ που 30 χρόνια δεν έχει βρει έστω έναν χορηγό για το μπάσκετ, δεν περίμενα και καμία κινητικότητα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρρυ, αλλά με αυτά τα νούμερα, ούτε εγώ θα πούλαγα.
Η αγοραπωλησία της ΑΕΚ, δεν ξέρω αν περιλάμβανε το γήπεδο, αφού όπως λένε πληρώνει και ένα μεγάλο ετήσιο ενοίκιο.
Αλλά μιλάμε για μια ομάδα η οποία έπεσε Γ εθνική για να ξεχρεώσει, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ουδέποτε έκανε σοβαρή επένδυση, δεν ...
Η αγοραπωλησία της ΑΕΚ, δεν ξέρω αν περιλάμβανε το γήπεδο, αφού όπως λένε πληρώνει και ένα μεγάλο ετήσιο ενοίκιο.
Αλλά μιλάμε για μια ομάδα η οποία έπεσε Γ εθνική για να ξεχρεώσει, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ουδέποτε έκανε σοβαρή επένδυση, δεν ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Με 40 και 60 πάντως τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ας ενημερώσουν τον κύριο Αριστοτέλη ότι χωρίς πραξικόπημα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ονειρευτεί καν, όχι να τον αποκτήσει.
100%. Και εγω εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι τα 85 των χαμω ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Με 40 και 60 πάντως τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ας ενημερώσουν τον κύριο Αριστοτέλη ότι χωρίς πραξικόπημα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ονειρευτεί καν, όχι να τον αποκτήσει.
100%. Και εγω εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι τα 85 των χαμω ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όνομα της εταιρείας είναι κρυφό; Θα μπουν ερωτηματικά στις φανέλες των ομάδων του ΑΣ;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει στον ισολογισμό το είχαν βάλει στο παρόν τοπικ.
Κι εγώ θέλω αποδείξεις ότι η Κοντσαρεβα έκοψε Μεϊτέ για 100 πάντως.
Φιλικά , κράτα μια πισινή για όλο το θέμα μας.
Ή δες το πιο σφαιρικά
Κι εγώ θέλω αποδείξεις ότι η Κοντσαρεβα έκοψε Μεϊτέ για 100 πάντως.

Φιλικά , κράτα μια πισινή για όλο το θέμα μας.
Ή δες το πιο σφαιρικά
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν
Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;
Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;
Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Τέλη Μυστακίδη,
πάρτο αλλιώς.
Πρώτα από όλα show us the money! Έλα όμορφα και χώσε φράγκα στον ερασιτέχνη να γαμήσουν και να δείρουν οι ομάδες του μπάσκετ, του βόλει, του χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες και στο γυναικείο ποδόσφαιρο ώστε να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 100 χρόνια της ομάδας μας ...
πάρτο αλλιώς.
Πρώτα από όλα show us the money! Έλα όμορφα και χώσε φράγκα στον ερασιτέχνη να γαμήσουν και να δείρουν οι ομάδες του μπάσκετ, του βόλει, του χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες και στο γυναικείο ποδόσφαιρο ώστε να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 100 χρόνια της ομάδας μας ...