Η πρώτη ομάδα στην ιστορία που θα έχει δεχτεί τέτοιο τρύπημα από τον ΑΣ του.
Και δυστυχώς ο κόσμος φαίνεται ανήμπορος να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του πράγματος.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;
Εκανες υπομονη περσι δηλαδη που πηρες πρωταθλημα;
Μιλάς για το πρωτάθλημα που ο προπονητής σου ήταν τόσο απελπισμένος από το ρόστερ που κόντεψε να κατέβει ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν παίρνουμε πρωτάθλημα: η ομάδα ήταν χάλια, ο Λουτσέσκου ήθελε να παραιτηθεί, παίζαμε με το Σταμάτα και τελικά πήραμε πρωτάθλημα γιατί εθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες.
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες το ακόμα έξι εφτά φορές πόσο αδύναμο βλέπει ο κόσμος τον Ιβάν να φτιάξει γήπεδο
Μπορεί να μοιάξει και στοιχειοθετημενο
Μπορεί να μοιάξει και στοιχειοθετημενο
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μενου σημερα εχει.
ΑΣ συζηταει την προσφορα της ΠΑΕ για το γηπεδο. Η πλευρα Σαββιδη (δηλαδη η ΠΑΕ) περιμενει να δει εαν θα γινει αποδεκτη.
Απο την αλλη υπαρχει (?) ο Τελης Μυστακιδης ο οποιος δε ξερουμε αν εχει πει την τελευταια του λεξη. Περιμενουμε (εμεις γιατι ο ΑΣ δε ξερουμε) να δουμε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δεν με νοιάζει ποιος έχει προτεραιότητα. Αυτή είναι μια φράση που τη λένε διάφοροι τόσο ξεπλυμενα και θολά, ώστε μετατραπηκε ήδη σε υπεκφυγη.
Με νοιάζει ο σεβασμός στο όνομα και στον κόσμο του συλλόγου. Οι καθαρές διαδικασίες (που ΔΕΝ τηρούνται ούτε στο ελάχιστο αφού ξεκάθαρα έχουν εμπλακεί ...
Με νοιάζει ο σεβασμός στο όνομα και στον κόσμο του συλλόγου. Οι καθαρές διαδικασίες (που ΔΕΝ τηρούνται ούτε στο ελάχιστο αφού ξεκάθαρα έχουν εμπλακεί ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η περιβόητη προτεραιότητα της ΠΑΕ για την κατασκευή του γηπέδου πώς μεταφράζεται;
Της δόθηκε απλώς η δυνατότητα να καταθέσει πρώτη την πρότασή της;
Κι αφού κάνει τα μπάνια της η δικηγόρος του ΑΣ, κι αφού το πάμε παρά πέρα χρονικά το θέμα μέχρι να καταθέσει και η άλλη πλευρά τη δική της ...
Της δόθηκε απλώς η δυνατότητα να καταθέσει πρώτη την πρότασή της;
Κι αφού κάνει τα μπάνια της η δικηγόρος του ΑΣ, κι αφού το πάμε παρά πέρα χρονικά το θέμα μέχρι να καταθέσει και η άλλη πλευρά τη δική της ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ελπισουμε οτι το βραδυ εστω θα μαθουμε τι περιεχει αυτο το μνημονιο απο μυστακιδη. Το εργο πηγαινει προς συγκεκριμενη πλευρα, εχω αρχισει κ γινομαι βεβαιος
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε όλα αυτά που λέτε βέβαια για τον ΑΣ και τη σιωπή του όσον αφορά την οποία πρόταση έχει η και τους λόγους για τους οποίους είναι διστακτικός απέναντι στον Ιβαν είμαι 100000% μαζί σας.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Για τον τσεντιρα πως ψηφίζει; Έχει δει Χιτ μαπς κλπ;;;
Ε ρε τρέλα φέτος
Ε ρε τρέλα φέτος
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά μιλάμε πλέον για λογύδρια νεο-εκδυτικισμού.
Πόσο πιο χαμηλά..
Και να πεις ότι ζούμε σε καμία δυτικού τύπου δημοκρατία του 21ου αιώνα...
Εδώ έχουμε κάτι κομματοθρεμενους ραγιάδες (σε διάφορα μηντια) που τους χαλάει η ολιγαρχία (λολ) και η σοβιετική νοοτροπία γιατί μεγάλωσαν με γαλλικά ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο δικηγόρος είναι μαυρισμένος ?
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
μαυρός καπνός. Αν ήταν λευκός θα είχαμε καινούργιο Πάπα.