Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ατομική ευθύνη κύριε, ολιστική ζωή. Που ζειτε πια βρε ακούλτουρα ορξ; Δεν τα μάθατε τα νέα απ τον ηγέτη;
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
Αυτή είναι μια σωστή πρόταση, θεωρώ όμως ότι θα ανοίγει την πόρτα για ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Ο τρόπος που γράφουν κάποιοι ελάχιστοι ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καιρός ήταν, επί της ευκαιρίας επειδή θέλω την ψυχική μου ηρεμία με όσους (όπως ο παραπάνω) θεωρώ ότι είναι βαλτοί τους έχω στην λίστα εχθρών για να μην βλέπω τα ποστ που κάνουν και με εκνευρίζουν.
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ωραίο είναι τα υποτιμητικά σχόλια για τον Σαββίδη.
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να κάνεις λαικ στον εαυτό σου ; 

- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπάρμπα Νάβι, κάποτε εσένα ρωτούσαμε πως γινονται αυτά!! 

- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας ευχαριστώ και τους δυο. Από Καναδά γράφω, είμαι στις -7 ώρες και συμπληρώνω έτσι τις ώρες των υπόλοιπων μοντς. Πρόσφατα βγήκα στη σύνταξη και με τις ελεύθερες ώρες που δημιουργηθηκαν, προσφέρθηκα να βοηθήσω.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικάρια η αναζήτηση στα τοπικ δε δουλευει η μαλλον δουλεύει επιλεκτικα.
Πχ κανοντας αναζητηση στο παρον τοπικ τη λεξη "μπλε" που γραφτηκε 2 ποστ παραπανω μου φερνει μονο παλεις εγγραφες και οχι την τελευταια.
Navi το 11 στο τελος το χες απο παλια?Γιατι το βλεπω και λεω κλωνος ειναι αυτος?
Δε το ...
Πχ κανοντας αναζητηση στο παρον τοπικ τη λεξη "μπλε" που γραφτηκε 2 ποστ παραπανω μου φερνει μονο παλεις εγγραφες και οχι την τελευταια.
Navi το 11 στο τελος το χες απο παλια?Γιατι το βλεπω και λεω κλωνος ειναι αυτος?
Δε το ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά το topic των μεταγραφων έχει καταντήσει αηδία με 5-6 ίδια account να εμφανίζονται όταν παγώνουν οι υποθέσεις να ξεκινάνε το κράξιμο και μόλις κλείνει παίκτης να εξαφανιζονται.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορούμε να βάλουμε συνδρομή υπέρ του χρυσού δικεφάλου στις εγγραφές νέων μελών;
Τουλάχιστον να γίνονται και μέλη στον ΑΣ για το καλό της μάνας.
Τουλάχιστον να γίνονται και μέλη στον ΑΣ για το καλό της μάνας.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ψυχικη υγεια του καθενος ειναι πανω απο ολα.
Η αποφαση του αυτομπαναρισματος ειναι προς την σωστη κατευθυνση για μενα.
Το κλιμα στο φορουμ ειναι τοξικο και οταν συμμετεχεις σε μια "κοινωνια" ή σε μια σχεση που το κλιμα ειναι τοξικο, χωρις να το καταλαβαινεις πολλες φορες, γινεσαι κι εσυ τοξικος ...
Η αποφαση του αυτομπαναρισματος ειναι προς την σωστη κατευθυνση για μενα.
Το κλιμα στο φορουμ ειναι τοξικο και οταν συμμετεχεις σε μια "κοινωνια" ή σε μια σχεση που το κλιμα ειναι τοξικο, χωρις να το καταλαβαινεις πολλες φορες, γινεσαι κι εσυ τοξικος ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 06:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού το έγραψε το παιδί τον ήξερε, δεν είπε και κανένα ψέμα αν το δεις με το γράμμα του νόμου

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι μονο που όπως έχω ξαναπεί σε είχα σε εκτίμηση, την οποία είχα εκφράσει εδώ μέσα.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.
Εγώ δεν σε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω τα σουργελα που μιλάνε για μίζες στην ομάδα ( μεγάλους και μικρούς) να βγουν να αποδείξουν τα γραφόμενα τους ... γιατί διαφορετικά σφιχτοι ειναι
- Παρ 27 Ιουν 2025, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...